- 17 Aralık 2011
- 445
- 1
- 96
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #120.001
umudum olsun bızımkıde 170 bınden 2 mılyona cıktı kecıboynuzuylan
arkadaşlar bir bucuk sene önce eşimin sperm değeri sıfırdı. 2 hafta sonra başka biryerde ml de 300bin çıktı. 2 hafta sonra 700bin çıktı. bu değerle negatif tüp bebek denememiz oldu. daha sonraları 5 milyon civarında seyretti. doktora gitmeyi bıraktık. oluruna bıraktık. bu bir yıl içinde ise 25gün klomen 5 gün ara, hergece keçiboynuzu kürü, proxed plus, gnc q10 ve gnc arginmax,sabah akşam aç karnına çaksır suyu, bi dönem arı sütü, macunu mübarek, zinco, pharmaton vitamin derken hamileyim. tabi bunlar bir vesile. bol bol dua edin. rabbim dileyen herkese, evlatla yanıp tutuşan herkese kolay eylesin inş. Amin. sayıya pek takmayın. vakti gelince rabbim verir inş. Amin
kızlar bana da yardım edin eşimin sayısı 5 milyonçok üzgünüm.14 aydır olumsuz sonuç alıyoruz.bigün bende hamile kalırmıyım acaba
gözünüz aydın allahım sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.biz eylül için randevu aldık dr a gidicez ozamana kadar boş kalmayalım dedik keçiboynuzu kürü yapıyoruz 2 aydır.varikosel varsa zaten ameliyat olmayı düşünüyo eşim.bende rahim filmi çektiriyim diyorumda acı eşiğim çok düşük korkuyorum hemde kime desem eşinin sayısı bukadar düşükken senin bişey yapmana gerek yok diyolar önce onu yükseltin diyolar yani.bende yumurtlama takibi yaptırdım bikaç kere vajinal muayene oldum yumurtlamada falan sıkıntı yok çok şükür hatta gününü bile biliyorum hep.bu ay çok ilginç bişey oldu yerleşme kanaması diyolarya onu yaşadım sanırım onun için çok ümitliyimçakşır suyu günde 3 kere bir fincan kadar.
keçi boynuzu kürü
E vitamini
pharmaton
zinco
folik asit
selenyum
ve dualar , Kun Fe Yekun (OL DER VE OLUR)
varikosel ve amaeliyat öncesi değerler(12 milyon toplam sperm,%2 morfoloji)ileri hızlı yüzde sfırıdı
ameliyattan sonra değerlerimiz 4.ayda 35 milyona yükseldi hızlı ileri hareket oluştu,7.ayda hamileyim suan 6 haftalık,Allah sizlerede versin inşallah çok zor günler geçirdik ama hep umudumuz vardı.
bide rahim filmi çektirmeyi kesinlikle tavsiye ediyorum.
yukarda yazdıklarımı nasıl kullandığımızı anlatırım soran arkadaşlara.
gözünüz aydın allahım sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin.biz eylül için randevu aldık dr a gidicez ozamana kadar boş kalmayalım dedik keçiboynuzu kürü yapıyoruz 2 aydır.varikosel varsa zaten ameliyat olmayı düşünüyo eşim.bende rahim filmi çektiriyim diyorumda acı eşiğim çok düşük korkuyorum hemde kime desem eşinin sayısı bukadar düşükken senin bişey yapmana gerek yok diyolar önce onu yükseltin diyolar yani.bende yumurtlama takibi yaptırdım bikaç kere vajinal muayene oldum yumurtlamada falan sıkıntı yok çok şükür hatta gününü bile biliyorum hep.bu ay çok ilginç bişey oldu yerleşme kanaması diyolarya onu yaşadım sanırım onun için çok ümitliyim
teşekkürler ALLAH sizede nasip etsin inşallah,gönlünü ferah tutmaya çalış zor günler oluyor çok iyi biliyoruz,yukarıda yazdığım herşeyi not et bunlar değerlerin yükselmesinde faydalı olduğuu düşünüyoruz.
rahim filmini kesinlikle çektirmeni öneriyorum,bizim değerlerimiz yükseldikten sonra rahim filmi çekindiğim ay hamile kaldım.saldıkları yağlı sıvı kanallardan geçişi kolaylaştırıyor sanırım.kullandığımız herşeyin nasıl kullanıldığını yazabilirim.
en önemlisi umudunu hiç kaybetmemen hep dua etmen.
KUN FE YEKUN ''OL DER VE OLUR''.
teşekkürler ALLAH sizede nasip etsin inşallah,gönlünü ferah tutmaya çalış zor günler oluyor çok iyi biliyoruz,yukarıda yazdığım herşeyi not et bunlar değerlerin yükselmesinde faydalı olduğuu düşünüyoruz.
rahim filmini kesinlikle çektirmeni öneriyorum,bizim değerlerimiz yükseldikten sonra rahim filmi çekindiğim ay hamile kaldım.saldıkları yağlı sıvı kanallardan geçişi kolaylaştırıyor sanırım.kullandığımız herşeyin nasıl kullanıldığını yazabilirim.
en önemlisi umudunu hiç kaybetmemen hep dua etmen.
KUN FE YEKUN ''OL DER VE OLUR''.
tamam canım dr dönüşü çakşır suyu alcaz yine takıldığım bişey olursa sorarım.birde proxeed kullanmayı düşünüyoruz.yerleşme kanaması hakkında bilgin varmı ?
bide bizim morfoloji ileri hız falan çok iyi tek sıkıntı sayı
hiçbi kötü alışkanlığı yok ikimizde çok şükür 5 vakit namazımızı kılar duamızı ederiz fındık fıstıkta çok yer ama bilemiyorum işteEşinin kendine bakması ile bu yazdığım şeyler ile inşaallah değerleriniz hızla yükselir.
sigara kesinlikle içmemesi lazım.
inşallah sidelyacım.pko da dua ve moralin ne kadar etkili olduğunu gördüm yaşadım.Allahın izniyle bu sorunuda aşacağız.3 hafta sonraki tahlil azıcık da olsa daha olumlu çıkarsa daha moralli oluruz.dua edeceğim o güne kadarMoralinizi yüksek tutmaya çalışın,Bizim doktorumuzun söylediği bir cümle vardı,sizler şanslısınız şuanda tedavi şekilleri çok,insanların bu zamanda %99 unun çocuğu oluyor,%1 i ise ALLAH nasip etmiyor.
Varikosel var ise değerleriniz bayağı yükselir moralli olun olmaya çalışın zor bir dönem ama öyle olmak zorundasınız.Dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?