Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Vaktinden once yazdigi pek olmuyor canim cunku zaten ona 15 gun sonra gidiyormus sistemde. Ama umut etmek guzel insallah adet gecikmesiyle hamile oldugunu ogrenmek nasil bir duygu biz de tadariz allahin izmiyle

Vaktinden once yazdigi pek olmuyor canim cunku zaten ona 15 gun sonra gidiyormus sistemde. Ama umut etmek guzel insallah adet gecikmesiyle hamile oldugunu ogrenmek nasil bir duygu biz de tadariz allahin izmiyle
15 gun sonra gittiğini bilmiyordum ozmn pazar gününü bekleyecegiz. valla bende cok merak ediyorum adet gecikmesi , çift çizgi hamilelik belirtileri bebek hayelleri nasıldır acaba kesinlikle müthiş bir duygudur. inşallah bizede nasip olacak bizde aylar yıllar sonra bu sayfada yazdıklarımıza bakarken meleklerımız kucagımızda olacak

bir de aklıma şu takıldı. kaan hoca bıze yiyebildiğiniz kadar incir yiyin dedi. zeytinyagında bekletin demedi. biz sadece kuru incir olarak tüketiyoruz. siz nasıl yapıyorsunuz? fark varmıdır zeytinyagında bekletilince daha mı etkili yazılanlara bakınca herkes zeytinyagında bekletmiş sanırım

Allah razı olsun canım en kısa zamanda başına:)
Bizim ama tüp bebekle oldu 3.denememdi. Kaan Bey de 1sene devam etik ama değerlerimiz daha da kötüye gitti sperm dna hasarı %21iken %48e çıktı. Tedaviyi kestik hemen. Sana da tavsiyem uzun süre bir tedaviye tutunmamak. Biz yillarimizi bitkisel kürlere verdik ve hiç fayda görmedik. Bir senemiz maddi manevi kaan bey aldı. Sonuç zarara uğradık.
2.denemem tutmuştu ama 6aylıkken ölü doğdu. Onun üstünden 6ay geçince 3denememi yaptım. .

Bizde 1 negatif tüp bebekten snra kaan beye gittik dna hasarı cıkmadı ama erken yaşlanma var sanrm spermlerde. Ona yönelik ne diyecek bilmyrm mail beklıyoruz. Degerler düzelince dogal yolla olmazsa tüp bebek deneriz biZde

Bizde 1 negatif tüp bebekten snra kaan beye gittik dna hasarı cıkmadı ama erken yaşlanma var sanrm spermlerde. Ona yönelik ne diyecek bilmyrm mail beklıyoruz. Degerler düzelince dogal yolla olmazsa tüp bebek deneriz biZde

Hayirlisi canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursunuz

Valla biz de kuru incir olarak tuketiyoruz canim. Cunku zaten yedigi o kadar seyin zarari da var karacigeri cok zorlamak istemiyorum ben.

Mesajlarınızı görünce içim umutla doldu inşallah biz de bir gün anne olacağız dua ederken kendimden önce isteyen herkese dua ediyorum. Rabbim bekletiyor ama sonucu güzel olacak inşallah. Kürleri falan da bıraktım ama bir umut takrar başlamak istiyorum. Allah evlatlarınızı bağışlasın ve bizlere de nasip etsin. Amin

Valla biz de kuru incir olarak tuketiyoruz canim. Cunku zaten yedigi o kadar seyin zarari da var karacigeri cok zorlamak istemiyorum ben.
Bgn kaan hocadan mail gelmes lazimdi hala gelmedi merakla bekliyorum boyle gecikme yasadinizmi canim daha gec saatte mi atar olmazsa yrn arayacagim 15 gun zor sabrettim ztn

YRn oglene kdr gelmezse not birakir sekreterine ondan snra donus yapiyorlar sanirim. Beklemek ztn zordu simdi mail gecikince daha da zorlasti bir an once tedaviye baslamak istyrm
Çok haklısın valla canım. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız

Çok haklısın valla canım. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Gece 12 de mail gelmis simdi gordum sonuc olarak spermlerde canlilik %12 cikmisti o az demis dogal yolla cocuk olmamasini aciklar ama tup bebekte sorun degil demis. Bizim niye tutmadiki. Dna hasarimiz yok. Spermiyograma yorum yapmamis o da iyi degildi morfoloji %2 ileri hareketli %0 gelmisti. Emodeks ve trental vermis. 3 aylik tedavi onermis degerler yukselecekmi bakacakmisiz olmadi tup bebek

Allah allah bizim de %19 u canli. Bize tup bebegi cok etkiler dedi halbuki. Spermler kanaldan cikarken ölüyor olmazsa micro tese ile alinacak dedi hatta. Sasirdim simdi. Farkli durumlarimiz mi var acaba. Canim sizin sperm sayiniz kacti bu arada ?3 ay hic bir sey degil o zaman tedaviye cevap verirseniz normal yolla olma ihtimali con yuksek cok sevindim

Kızlar sperm testi yaptiricak eşim bu hafta istanbul anadolu yakasinda onerebiliceginiz yerler varmı doktora gitmiyoruz şuan 3 aydir keçiboynuzu kurü zeytinyağlı incir falan yiyordu merak ediyorum sonuçta farklilik varmı

Kızlar sperm testi yaptiricak eşim bu hafta istanbul anadolu yakasinda onerebiliceginiz yerler varmı doktora gitmiyoruz şuan 3 aydir keçiboynuzu kurü zeytinyağlı incir falan yiyordu merak ediyorum sonuçta farklilik varmı
sadece sperm testi yaptıracaksa düzen laboratuvarlarını öneriyorlar kadikoyde var sanırım

merhaba ekın bastan berı okudum hepınızı az cok verdıgı mucadeleyı hatırladım ne guzel senın de cocugun olmus hem de dpgal yoldan bız de de sperm sayısı az ugrasıoruz ahnı sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…