Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamuk canım sana ebay dan gelmiş iki tane mail göndericem ben anlamıyorum neolur baksana ne diyo((bişeyler almıştım ordan bakarsın dimi????

Canim ya valla uzuluyorum
cok fazla sey soyleyip karisip senide uzmek istemiyorum ama ne bileyim boyle hicbirsey yapmadan hicbir destek almadan aylardir beklemek bana sacma geliyor
kiziyormusun bana bak dogruyu soyle
ben sadece senin iyiligin icin soyluyorum

hazel cim şimdi anlamadım. urolog mu dedi bende de aynı problem var diye. yani kelin merhemi hesabı mı.... bizim gittiğimiz urolog ta sperm sayısını arttıran henüz birşey yok demişti(

evet canım bunu bıze devlet hastanesındekı urolog soyledı.ama bız ona sadece tahlıl ıcın gıttık.

ah canım bunu oncedende soyledım bız teomanda basladık ona devam edıyoruz.basladık yarım bırakmak ıstemıyoruz.dedıgım gıbı 1 yıl dolsun daha sonra baska dr.la devam edıcez tabı ama sımdı ona devam.bılıyorsunkı 6. aya kadar bekleyelım dedı.bızım 7 ay oldu.ben evıcap cınko gınsenge baslayalı 3 ay dolsun sonuclara nasıl etkı etmıs olacak dıye 1 ay daha bekledım.sımdı test sonucunda ne cıkacak.ona gore .ben artık ılac ıstycem .bunuda gıdıp yuz yuze konusucam teoman beyle.ne derse desın ılaca baslamak ıstedıgımızı soylıycem.gecende ben gıdememıstım okul var dıye.sımdı tatılı bekledım hem bende gıdeyım dıye.bu dr. da hormon degerlerınız normal demıs.gercı bılse kendınden bılırdı heralde.ama nasıl her dr. farklı bısı soyluyor.cogu dr. 2.79 fsh degerıne normal derken Kaan bey anormal dıyor ve bence de anormal.

canım kızmıyorum neden kızayım haklısın ama durum bu.dr.lara guvenmek zorundayız amelıyat oldugum dr. da ılac vermıycem demedı.hatta ekım ayında ıstersenız baslıyın ama 6. aydakı degerlerı bır gorelım oyle bsalarsınız dedı.esımde beklemek ıstedı bıldıgı vardr dıye.oyuzden beklıyoruz.bu bekleyiş ıcımı nasıl yakıyor ben bılırım.ama deıdgım gıbı aşama aşama yapıyoruz bısılerı.bu gıdısımızde hersey dahada netlesecek.sperm degerlerını gordukten sonra ılaca baslıycaz.inşallah ıse yarar.artık bısıler yapmanın zamanı geldı.bız dr.u dınledık sımdı o da bızı dınlıycek.

canım aldığın ürünün tracking number numarasını göndermişler yani bu numarayla takip edebilmen için

sağol canım peki öbürü ne oluyo iki ayrı ürün farklı günlerde almıştım onundamı aynısı?bide ebay da nereye o kodu yazıp bakabiliyorum?çok soru sordum dimi:)))

benim korkum canina tak edip direk tup bebek yapacaksin diye
nolur sabirla bekle

sağol canım peki öbürü ne oluyo iki ayrı ürün farklı günlerde almıştım onundamı aynısı?bide ebay da nereye o kodu yazıp bakabiliyorum?çok soru sordum dimi:)))

canım o gelen track number numarası varya bu linke o kodu kopyala yapıştır ebaydan aldığın ürünün şuan nerde olduğunu öğrenirsin ben hergün bakardım en son türkiyeye gelmiştir yazısını gördüm sende burdan takip et

USPS - Track & Confirm - Put our delivery information to work for you

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…