- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.241
senin komşular ne oldu canımm. gelmiyolar galiba artık. aman fazla kulaklarını çınlatmayalım da
Krishim daha teomana gıtmedık.devlet hastanesınde yaptrdık testlerı cok para odemeyelım dıye.bu cts sperm testı yaptrcaz ve dna hasar testı.pzt de teomana gıdıcez ıste. bakalım ılac dıycekmı.sonuclar ne alemde.benım anlamadıgım testesteron neden gıtgıde dusuyor.amelıyat oncesı daha yuksektı.dahada dusermı yanı ılac almazsa.anlamadım..
bugun devlet hast de gıttı urologta esıme demıskı senınle aynı problemlerı yasıyoruz.esın once ıyı bır kadın dogum uzmanına gıtsın demıs.onun esıde sımdı hamıleymıs.sonra esım sormus sız hangı dr. a gıttınız dıye.cerrahpasada prof mus.Levent M,Şentürk müş adı.nısantasında muyanehanesı varmıs.esıne yumurta takıbıyle klomen catlatma ıgnesı tedavısı uygulamıs hamıle kalmıs esı.bende pzt randevu aldım.gıdıcem.
bugun bırde Amerikan hast.Ramazan mercanı aradım.ona durumumuzu anlattım.9 mılyonken 4 ay sonra 17 mılyon oldu ama morfolojı aynı ve dna hasarı 42 dedım.amelıyat ıse yaramaz beklemeyın asılamayla baslayın dedı.ben asılama degıl dırek tupbebek ıstıyorum sansım nedır dedım.oncelerı 75 lere cıkıyordu ama sızın yasınız onemlı dedı.28 dedım.bırde tabı tek embrıyo sansı dahada dusurdu ama 45 lerde sansınız olabılr tabı muayene olup durum konusulmalı dedı.17 mılyona az dedı sasırdım.urorloglar amelıyat sart dıyorlar tupbebekcıler ıse yaramaz dıyorlar.hepsı kesesının derdıne dusmus.bızımse ıstedıgımız sadece saglıklı 1 evlat
pamuk canım sana ebay dan gelmiş iki tane mail göndericem ben anlamıyorum neolur baksana ne diyo((bişeyler almıştım ordan bakarsın dimi????
gönder canım sen
gönderdim gelmiştir
canım ben göremedim yollamadın ki
canım mail adresine gönderdim masumcadıyla başlayan senin mailin değilmi?
hazel cim şimdi anlamadım. urolog mu dedi bende de aynı problem var diye. yani kelin merhemi hesabı mı.... bizim gittiğimiz urolog ta sperm sayısını arttıran henüz birşey yok demişti(
Levent M Senturk le bende konusmustum evet nisantasinda muayenehanesi
sanirim Florance Nigh. de yapiyor islemleri
canim siz sadece ameliyat oldunuz hic tedavi olmadiniz kiGidin bakalim teoman bey e bu sefer tedavi verecek mi
durup bekleyerek bozuk olan birsey duzelir mi ki anlamadim
erkek sorununu tup bebekcilere sormayacaksin
Canim ya valla uzuluyorum
cok fazla sey soyleyip karisip senide uzmek istemiyorum ama ne bileyim boyle hicbirsey yapmadan hicbir destek almadan aylardir beklemek bana sacma geliyor
kiziyormusun bana bak dogruyu soyle
ben sadece senin iyiligin icin soyluyorum
canım mail adresine gönderdim masumcadıyla başlayan senin mailin değilmi?
canım aldığın ürünün tracking number numarasını göndermişler yani bu numarayla takip edebilmen için
evet canım bunu bıze devlet hastanesındekı urolog soyledı.ama bız ona sadece tahlıl ıcın gıttık.
ah canım bunu oncedende soyledım bız teomanda basladık ona devam edıyoruz.basladık yarım bırakmak ıstemıyoruz.dedıgım gıbı 1 yıl dolsun daha sonra baska dr.la devam edıcez tabı ama sımdı ona devam.bılıyorsunkı 6. aya kadar bekleyelım dedı.bızım 7 ay oldu.ben evıcap cınko gınsenge baslayalı 3 ay dolsun sonuclara nasıl etkı etmıs olacak dıye 1 ay daha bekledım.sımdı test sonucunda ne cıkacak.ona gore .ben artık ılac ıstycem .bunuda gıdıp yuz yuze konusucam teoman beyle.ne derse desın ılaca baslamak ıstedıgımızı soylıycem.gecende ben gıdememıstım okul var dıye.sımdı tatılı bekledım hem bende gıdeyım dıye.bu dr. da hormon degerlerınız normal demıs.gercı bılse kendınden bılırdı heralde.ama nasıl her dr. farklı bısı soyluyor.cogu dr. 2.79 fsh degerıne normal derken Kaan bey anormal dıyor ve bence de anormal.
canım kızmıyorum neden kızayım haklısın ama durum bu.dr.lara guvenmek zorundayız amelıyat oldugum dr. da ılac vermıycem demedı.hatta ekım ayında ıstersenız baslıyın ama 6. aydakı degerlerı bır gorelım oyle bsalarsınız dedı.esımde beklemek ıstedı bıldıgı vardr dıye.oyuzden beklıyoruz.bu bekleyiş ıcımı nasıl yakıyor ben bılırım.ama deıdgım gıbı aşama aşama yapıyoruz bısılerı.bu gıdısımızde hersey dahada netlesecek.sperm degerlerını gordukten sonra ılaca baslıycaz.inşallah ıse yarar.artık bısıler yapmanın zamanı geldı.bız dr.u dınledık sımdı o da bızı dınlıycek.
sağol canım peki öbürü ne oluyo iki ayrı ürün farklı günlerde almıştım onundamı aynısı?bide ebay da nereye o kodu yazıp bakabiliyorum?çok soru sordum dimi:)))
farkindayim
ya böyle yapma işteeeeeeeeesebebini biliyosun huyumuda biliyosun :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?