Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam krisiimmmmm çok ösledim kıssss nasılsınn bebişin nasıllll hayatım...
mericim senden ne haber değerler iyiydi en son nası gidiyo çalışmalar....
pamuğum yok mu nerdeeee....
ronyam da yokkk herkes nereye gitmiş...

ya geçmişe hiç bakamadım güzel haberler varmı ki.. biraz önce de girdim geçmişi okumak istedim koptu yine niye böyle oluyo anlamadım sinir oluyorummm...

hayatim sen neredesin Allah askina

tugok nasılsın canım çok sesizsin hiç yazmıyon bizeeeeee

ahh hayatım bu ttnet le kavga halindeyiz 2 hafta dır tamir ediyolar gelip giden de yok arıyolar arıza giderildi o kadar bi giriyorum hoppp yine gidiyo en son artık bi kavga ettik inşallah gelip bakçaklar..

tamam canım tamam dokunmuyoruz listene
ne bileyim bu kadar benimseyeceğini. yapmayız bir daha
zaten moralim sıfır. bugün hormon ve sperm testi için doktora gittik. malesef sperm ve hormon hariç herşeye bakıldı. bize tatilde istanbul yolları göründü artık. Allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.hele hele küçük yerlere hiç düşürmesin. bursadayken istediğimiz hastaneye gidiyorduk. binbir çeşit özel hastane vardı.
doktor önce elle muayene etti, herşey normal dedi. varikoselden falan bahsetmedi. sperm testi yapılması gerekiyor ama hastanemizde yapılmıyor dedi. ilçede de yapan bir yer var ama oraya da güvenmiyorum dedi ki daha önce bizim yaptırdığımız yer. işiniz yoksa bugün atlayın istanbula gidin dedi. hormon testi ve idrar testi istedi ve vs bir sürü kanda bakılcak şey sıraladı hemşiresine hiv (aids)testi dahil ne alakaysa onu anlamadık. eşim öğleden sonra sonuçları almaya gitti. ve bilin bakalım bize lazım olan tsh, fsh falan bu tür hormonlar hiç yok listede. tam 2 sayfa sonuç var hepsi üften püften şeyler, yok glukoz , hematoloji vs. bir malzeme eksikmiş bizim istediklerimiz ancak haftaya çıkacakmış.
eşimde ben de sinir küpü olduk, 4 gün zor tutmuştum eşimi. şimdi sıfırdan tekrar. medicalpark bahçelievleri tavsiye etmiştiniz değil mi dhaa önce?yine üroloji bölümünden herhangi bir doktordan ranevu mu alalım yoksa embiriyolojiden mi alalım?tavsiye ettiğiniz doktor var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…