- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.201
iyiyim canim okuya okuya geliyorum sona
ic camasirlarimda olmuyor artik yenileri aldim
inşallah krishazelinkide %1 ile hamiş kaldı ama bana çok zor gibi geliyor.doktorlar hep mikro öneriyorlar
bende seni bebegimmmm
bakalim sizin sonuclar ne cikacak valla cok merak ediyorum
nezaman yaptiracaksiniz ?
kris benim eşim geçen hafta hastalanmıştı doktorda antibiyotik verdi mecburen içti ama bir hafta sadece ,sence bir haftalık içilen antibiyotik değerleri düşürürmü,zaren yüksek ateşi vardı o çok etkiliyo inşallah artırdığımız değerleri yeniden düşürmemişizdir
inşallah krishazelinkide %1 ile hamiş kaldı ama bana çok zor gibi geliyor.doktorlar hep mikro öneriyorlar
Evet mikro öneriyorlar..
Sanki hemen yapıp kucağımıza verecek gibi umut veriyorlar.
Sonra aşama aşama umutsuzluk eee sonuç negatif olunca bunu demiştik! zaten diyecekler ya..
Mikro bile olacaksa az durumu düzeltmek gerek canım.
Arada tüp bebek bölümüne gir bize çare diye ilk sundukları şeyin aslında son seçenek olması gerektiğini yaşayanların MALESEFKİ negatif tecrübeleriyle gör.
Sabır canım ..
Evet mikro öneriyorlar..
Sanki hemen yapıp kucağımıza verecek gibi umut veriyorlar.
Sonra aşama aşama umutsuzluk eee sonuç negatif olunca bunu demiştik! zaten diyecekler ya..
Mikro bile olacaksa az durumu düzeltmek gerek canım.
Arada tüp bebek bölümüne gir bize çare diye ilk sundukları şeyin aslında son seçenek olması gerektiğini yaşayanların MALESEFKİ negatif tecrübeleriyle gör.
Sabır canım ..
canım galiba herşeyden önce iyi bir doktora denk gelmek .benimde ikitanenegatif tüp bebek denenmem var hem de1 kalite dediler.onları çok iyi anlıyorum .morfoloji tüpde önemli degil dediler ama bence çok önemli.
kriscim ne dersin eşim acaba haftaiçi bi sperm testi yaptırsa mı? Yoksa beklesek mi?
kriscim ne dersin eşim acaba haftaiçi bi sperm testi yaptırsa mı? Yoksa beklesek mi?
canım galiba herşeyden önce iyi bir doktora denk gelmek .benimde ikitanenegatif tüp bebek denenmem var hem de1 kalite dediler.onları çok iyi anlıyorum .morfoloji tüpde önemli degil dediler ama bence çok önemli.
ben bugün birde hep olumsuz okuyunca iyice karamsar oldum.aslında sizin gibi düşünüyorum .Doktorların her dediği doğru olsaydı, şu anda büyük çoğumuz bebişlerini bekliyo olurdu. Sayı yükseldikçe morfolojinin %1 bile olması yeterde artar.
aman bizede sizin kesin olmaz demislerdi
bizde inanip mikro yaptik oda olmadi
siz yola devam edin kimseyi dinlemeyin tup bebek en son careniz olmali
proxeed e baslayali nekadar oldu?
simdi klomen ilk 3 ay dusuruyo sayiyi o yuzden yapmayin derim
biz bunalima girmistik cunki 3. ay sperm yoktu:))
ben bugün birde hep olumsuz okuyunca iyice karamsar oldum.aslında sizin gibi düşünüyorum .
zaten sende bize örnek olmasan iyice karamsar olucam canım.
Hiç moralin bozulmasın, kafanda karışmasın. Bak ben mücadele sonucunda 1 kere doğal yolla hamile kaldım ama bence spermler yeterince sağlıklı olmadıklarından düşükle sonuçlandı. Ama en azından hamile kalabildim.
Bunu söylediğin çok iyi oldu, yoksa yerdim başınızın etini
Proxeed kullanalı 47 gün oldu. 4.kutu bitmek üzere.
Şimdi gelelim bana
Ya krisimm bugünki test çokkkkk silik çıktı 3 gün üst üste çalışma yaptık..bıgün yinemiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?