- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.381
Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler ya bu da öyle bişey(((((
Pambığımı gördünmü bugün hiç:)))))
ne bileyim ucundan gösterdi ama gerisi gelmedi((((( 84:
ayy yine baska taraflara cekicem
ya sen ne desen baska yorumluyor insan
senden mi benden mi:))
iphone çeker eklerim yenilerini merak etme hayatım:)))))
6 ay sabahlara kadar bilimsel makaleleri deli gibi arastirma yaptim
Turkiyedeki ve amerikadaki bircok urologla yazistim
gitmedigimiz dr kalmadi
okadar olsun tabi
yağmurcum seni sonsuz teşekkür ediyorum hayatım sen kalk gecenin 12 sinde süslen püslen takılarına kadar tak güzel güzel fotolar çrek birde onları face ye koy ,şahsen beni o saatte hiç b,r kuvvet pijamalarımı üzerimden çıkaramaz ayağımdan pantiflerimi hiç çıkarmam valla helal kız sanaaaaaaaaa
bende yatiyorum
hepinizi opuyorum
güzeller yarın benim için büyük gün akşama kadar benim kırmızılar geldi geldi (gelmedi )ay yazarken bile heyecanlandım hamileyim diye yıkıcam topigi dualarınızı istiyorum sizleri seviyorum :))
Sence bunu akıllılar mı yapar delilermi,arkadaşım asıl seni ben tebrik ederim:)))))
yok canim kullanabilirsin
L carnitine yi sporcularada veriylar yag yakmasi icin ama l carnitineyi aldiktan sonra spor yapmak efor sarfetmek gerekiyor
esin kiloluysa ve zayiflamak istiyorsa spor yapsin faydasi olur
ama zayiflamak istemiyorsa birsey yapmasin.
L carnitine ve L arginine sperm yapiminda rol oynayan en onemli 2 aminoasit
kızlar günaydın moralim çok bozuk benim sadık dostum kırmızılar geldiiiiiiiii aglamak istiyorum :2::2::2:
kızlar günaydın moralim çok bozuk benim sadık dostum kırmızılar geldiiiiiiiii aglamak istiyorum :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?