- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.421
Canım senin daha gelmedimi?Aynı yerden aldık diye biliyorum 10 ocak sipariş verdim 14 ocak akşamı geldi kargosu..kaç gün oldu senin?
SWANSON mağduruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlar bugün ptt kargo bana evrak getirdi baktım üzerinde swanson yazıyo tamam dedim bittik bir baktım gümrüğe takılmış aldığım tüm ürünler ürün başına 150 tl artı vergi bedelide var toplamda 2 zarfım var yani masraf 300 tl vergide hariç gümrüğü aradım oda artık böyle bir kanunun ocak ayında başladığını söyledi dedimki artık yurtdışından vitamin alamayacakmıyız artık gümrükte takılabilir dedi bu tarz vitaminlerbende dedimki aldığım ürün zaten 300 tl bile tutmuyor bunu alacağıma yenisini alırım dedim tabiki böylesi daha mantıklı diyo kız bana yani benim ürünlerim artık gümrüğün malı oldu keşke almasaydım çok pişmanımmmmmmm
hadi canım((gelmedi benim ki ben 10 ocakta girdim almadım sonra 22 ocakta aldım ama daha tık yok 24 de de preseed aldım ondan da tık yok (((eyvah ya birde eşimin arkadaşınada aldık ben önerdim ebay ı onlara hemde onun kartıyla aldık.yandım ben şimdi
kızlar günaydın moralim çok bozuk benim sadık dostum kırmızılar geldiiiiiiiii aglamak istiyorum :2::2::2:
ekin canım senn 4 gün sonra eline mi geçti??inanmıyorum yaastrawbery den de alıyorum ben oda bir hafta 10 günü buluyo diye üstünde durmamıştım ama senin 4 günde gelmişse ben mahvoldum
eyyvahhh bende aldım proxeed le presed bizimkide gelmezse şimdi mahvolduk(((
peki kanun neymiş tam olarak pamuk?
yaaa canım çok üzüldüm . Hay allah . Yalnız benim eşim de sürekli ebaydan bişeyler alır. Bir kere bişey almıştı o da gümrüğe takılmıştı. Sonra gitti vergisini ödedi öyle aldı. Bu g
mrüğe takılma işi 2 nedenden oluyomuş. 1 aldığın ürün adedi fazlaysa (başka birilerine satış yaparsın diye, önlemek için) 2 fiyatı fazlaysa (100 dolar ya da 200 dolar tam bilmiyorum) o fiyatı geçerse gidip gümrükten alıyorsun. Bir de bu aldığın firma direk ilaç firması olarak göründü galiba o da gümrüğe takılmasına sebep olabilir.
etiket / makbuz numarası: Cq01 1679 297u s
sınıf: öncelik posta uluslararası koli
hizmet (ler): Uluslararası koli
durum: Elektronik nakliye bilgi alındı
abd posta servisi elektronik posta için paket beklemek 26 ocak 2011 tarihinde gönderen tarafından tebliğ edildi. Bu usps veya fiili postalama tarihinden tarafından makbuz anlamına gelmez. Teslim durumu bilgileri eğer / ne zaman kullanılabilir sağlanacaktır. Bilgi varsa, gün boyunca periyodik olarak güncellenmektedir. Lütfen daha sonra tekrar kontrol edin.
Pamuk ben o numarayı girdim böyle yazıyo ne diyo buda mı takılmış?
Boncuk inşş arkadaşım hepimiz çok emek veriyORUZ .. Rabbim tez zamanda hepimizin yavruşlarını yollar doğal yollardan ..Canım baya uyguna bulmuş. Ben 2 kutuyu 205 liraya alıyorum bide indirimli hali. Proxeed en az 3 ay kullanmak gerekiyo. Sen 3 aya kadar hamile kalırsın zaten.
eyyvahhh bende aldım proxeed le presed bizimkide gelmezse şimdi mahvolduk(((
kızlar ebayın satıcıları gerçekten uyanık emine iyice strese grdin sen ben preseed aldığımda küçücük kutunun içindeydi tamam kendide küçük ama belli bile değildi yani demek istediğim sorun yaşamazsınız ben sadece swanson kendini çok belli ettiği için yaşadım
kızlar ebayın satıcıları gerçekten uyanık emine iyice strese grdin sen ben preseed aldığımda küçücük kutunun içindeydi tamam kendide küçük ama belli bile değildi yani demek istediğim sorun yaşamazsınız ben sadece swanson kendini çok belli ettiği için yaşadım
Boncuk inşş arkadaşım hepimiz çok emek veriyORUZ .. Rabbim tez zamanda hepimizin yavruşlarını yollar doğal yollardan ..
Sende umutsuzluğa kağılma, Kaan Hoca çağırmadı diyede çok yıpratıyorsun ..
Bu işin sabır gerektiğini senin topiğinde öğredi herkes..
İnşş bir kez başardın bir kere daha başaracaksın ..
Arkadaşlar ben bişey soracağım .. Bu vitamin ve jelleri neden yurt dışından getirtiyorsunuz..
Hep bir ebay lafı dolanıp duruyor:)
Ben bilmediğimden soruyorum ..
Sıradan bir eczaneye sordum 130 lira dedi.. Arkadaşımın tanıdık bir eczanesi 100 liradan veririm dedi..
Ama bugün eşim kutusunu 88 liradan almış bir mümessil arkadaşı depodan uygun fiyata bulmuş..
Ben bulamasaydım eczanelere geliş fiyatına yakın verin 6 kutu alırım diyecektim öyle olunca 100 liradan falan veririz diyolar .. Zaten bu eczacılar %18 kdv ekliyorlar .. Fazla fazla karları var bu vitaminlerden ..
%18 yerine %7 karla satın alırım derdim .. Ben 6 yıl eczanede çalışmış biri olarak onların ne kadar fazla kar kazandıklarını biliyorum ..
canım swansona mail gönderdim ürünlerim gümrükte takıldı ve çok üzgünüm diyede belirttim bakalım ne cvp gelecek ürünü geri çekemezler gitti ürünlerCanım sen onlara mail atsana gümrükten malı geri çekebiliyorlarmı?Kendilerini belli etmeden gönderseler.. Bir denesen
sağol canım ne bilim ekinin 4 günde proxeed i gelmiş ya bende strese girdim bende 4 kutu sipariş ettim çünkü:)iyi bari ya dah çıkmamış
Ebaydan topluca aldınmı oldukca ucuza geliyor diğer vitaminlerde yurtdışında daha ucuz o yüzden bizde yöneliyoruz.Ben eczaneden proxeed 2 şer kutu alıyorum 100 tl den aşşağı vermediler malesef.. Aylık daha fazla alamadığım için ebaydan alamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?