Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim ebaydan sipariş ettiğim l arginine geldi çok şükür
bu sefer biraz geç geldi ama umarım faydasını görürüz

Canim nasilsin? Bugun de gidecekmisin doktoruna? Gelismelerden haberdar et beni.

Canım ewde yoktum yeni geldim .
Doktora gittim çatlamış yumurtan dedi bu gece ilişki önerdi ama cumartesi gene gel çünki yumurta büzüşmemiş cuma günüde ilşki dedi bakalım ne olacak ,preseed kullanıcam inşaaaaallah etkili olur.
Ya bir korkum var sakın sağlıksız bir döllenme olmasın hani sperler pek iyi değilya ondan korkuyorum ,sakat bir bebek allah korusun yada tekrardan düşük Rabbim yaşatmasın((
Ne dersin arkadaşım .
Birde ewde yapılan erkekeler için kısırlık testleri war dün inceledim alsammı ne dersiniz ,Eşim şimdiden bir daha test yapmam demeye başladı(((
Ya korkuyorum hemde çok diyeceksinki şimdi olduda sakat olması mı kaldı diyede biliyorsun takdiri ilahi olacağı tutar.
Arkadaşım kendine iyi bak iyice dinlen hayırlı habrlerini okuyalım burdan :Ç))))

canim korkma oyle birsey olmaz tutmaz yani tutmuyormus

evde yapilan teste guvenme alma oyle seyler

bu gece isin var ozaman senin preseedi iliskiden 15 dakika once koyacaksin 15 dakika bekleyip iliski olacak unutma

bence yarinda yapin

Hadi hayırlısı canım..Rabbim tekrarından ve beterinden saklasın canım..Hep hayırlı zaman ve hayırlı evlat diyerek dua ediyoruz..Merak etme sen.Yüreğini ferah tut..

canim korkma oyle birsey olmaz tutmaz yani tutmuyormus

evde yapilan teste guvenme alma oyle seyler

bu gece isin var ozaman senin preseedi iliskiden 15 dakika once koyacaksin 15 dakika bekleyip iliski olacak unutma

bence yarinda yapin

Canım görav başarıyla tamamlanmıştır ,emir ve komutalarınıza hazırım komutanımmm!!!!:))
aynen 15 dakka bekledim .....
Ne bileyim çift yumurta varya belki oyüzden dedi cuma olsun diye.Bide özellikle eğer bana cuma günü galaceksen sakın ilişkiye girme ama cumartesi geleceksen cuma günü gir dedi,Anlamadım niye öyle dedi????
Öpüyorum canım...

Hadi kolay gelsin ozaman:))) Yarasin arkadasima:)))))

Canım benim yaaaaa. Hadi inşallah, bakarsın bebiş olmuştur bile, bak kaç tane teyzesi var, onun oluş gününe sahip olacak. Hadi bu ay sen kal, ardından esra, sonra benle gulumgulum....Ayyyyyyy ne güzel olur dimi?

Hadi kolay gelsin ozaman:))) Yarasin arkadasima:)))))

Canın selam. Senden gelen iyi haberleri okuyunca inan çok seviniyorum. Biliyosun eşimle ilgili beslenme olyına tekrar el attım.

Kaan Hocanın önerisiyle de sabah 1 endol akşam 1 terndal kullanıyo eşim.

Günde 2 kere de İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocanın gönderdiği hayıt tohumunu içiyo.
Senden istediğim şey, bizim başka hangi vitaminleri, nasıl kullanabileceğimiz anlamında yardımcı olman.
Hafta sonu gelmişken alalım bari diyorum.
İstersen özelden de yazabilirsin.

Canım benim yaaaaa. Hadi inşallah, bakarsın bebiş olmuştur bile, bak kaç tane teyzesi var, onun oluş gününe sahip olacak. Hadi bu ay sen kal, ardından esra, sonra benle gulumgulum....Ayyyyyyy ne güzel olur dimi?

Kesinlikle katılıyorumm..Çok süper olur canımm..Ben inanıyorum..O günlerde bir gün gelecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…