- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.221
Sagol canim Allah razi lsun yatiyorum . Sen nasilsin?
hazel yenı oldugu ıcın lekelenmelerın normal canım allhın ıznıylen bişi olmaz
hepinize hayırlı sabahlar kızlarrrr....
Insallah arkadasim . neyseki birdaha olmadi.
sen nasilsin?
ben hala karmasık duygular ıcındeyım hamılede kalsam
doguruncaya kadar ınanamıcam galıba :)
kızlar benim ebaydan sipariş ettiğim l arginine geldi çok şükür
bu sefer biraz geç geldi ama umarım faydasını görürüz
Canim nasilsin? Bugun de gidecekmisin doktoruna? Gelismelerden haberdar et beni.
kızlar benim ebaydan sipariş ettiğim l arginine geldi çok şükür
bu sefer biraz geç geldi ama umarım faydasını görürüz
Canım ewde yoktum yeni geldim .
Doktora gittim çatlamış yumurtan dedi bu gece ilişki önerdi ama cumartesi gene gel çünki yumurta büzüşmemiş cuma günüde ilşki dedi bakalım ne olacak ,preseed kullanıcam inşaaaaallah etkili olur.
Ya bir korkum var sakın sağlıksız bir döllenme olmasın hani sperler pek iyi değilya ondan korkuyorum ,sakat bir bebek allah korusun yada tekrardan düşük Rabbim yaşatmasın((
Ne dersin arkadaşım .
Birde ewde yapılan erkekeler için kısırlık testleri war dün inceledim alsammı ne dersiniz ,Eşim şimdiden bir daha test yapmam demeye başladı(((
Ya korkuyorum hemde çok diyeceksinki şimdi olduda sakat olması mı kaldı diyede biliyorsun takdiri ilahi olacağı tutar.
Arkadaşım kendine iyi bak iyice dinlen hayırlı habrlerini okuyalım burdan :Ç))))
Canım ewde yoktum yeni geldim .
Doktora gittim çatlamış yumurtan dedi bu gece ilişki önerdi ama cumartesi gene gel çünki yumurta büzüşmemiş cuma günüde ilşki dedi bakalım ne olacak ,preseed kullanıcam inşaaaaallah etkili olur.
Ya bir korkum var sakın sağlıksız bir döllenme olmasın hani sperler pek iyi değilya ondan korkuyorum ,sakat bir bebek allah korusun yada tekrardan düşük Rabbim yaşatmasın((
Ne dersin arkadaşım .
Birde ewde yapılan erkekeler için kısırlık testleri war dün inceledim alsammı ne dersiniz ,Eşim şimdiden bir daha test yapmam demeye başladı(((
Ya korkuyorum hemde çok diyeceksinki şimdi olduda sakat olması mı kaldı diyede biliyorsun takdiri ilahi olacağı tutar.
Arkadaşım kendine iyi bak iyice dinlen hayırlı habrlerini okuyalım burdan :Ç))))
canim korkma oyle birsey olmaz tutmaz yani tutmuyormus
evde yapilan teste guvenme alma oyle seyler
bu gece isin var ozaman senin preseedi iliskiden 15 dakika once koyacaksin 15 dakika bekleyip iliski olacak unutma
bence yarinda yapin
Hadi hayırlısı canım..Rabbim tekrarından ve beterinden saklasın canım..Hep hayırlı zaman ve hayırlı evlat diyerek dua ediyoruz..Merak etme sen.Yüreğini ferah tut..
Ama oyle oluyor inanki arkadasim . Ben bile inanamiyorum dogurunca inanacagim. Insallah ikimizde o gunleri goruruz.
Canım görav başarıyla tamamlanmıştır ,emir ve komutalarınıza hazırım komutanımmm!!!!:))
aynen 15 dakka bekledim .....
Ne bileyim çift yumurta varya belki oyüzden dedi cuma olsun diye.Bide özellikle eğer bana cuma günü galaceksen sakın ilişkiye girme ama cumartesi geleceksen cuma günü gir dedi,Anlamadım niye öyle dedi????
Öpüyorum canım...
Canım görav başarıyla tamamlanmıştır ,emir ve komutalarınıza hazırım komutanımmm!!!!:))
aynen 15 dakka bekledim .....
Ne bileyim çift yumurta varya belki oyüzden dedi cuma olsun diye.Bide özellikle eğer bana cuma günü galaceksen sakın ilişkiye girme ama cumartesi geleceksen cuma günü gir dedi,Anlamadım niye öyle dedi????
Öpüyorum canım...
Hadi kolay gelsin ozaman:))) Yarasin arkadasima:)))))
Saol aşkım iyiki varsınız ,yoksa halim haraptı:))))) Sizi sewiyorummmmm....
Canım benim yaaaaa. Hadi inşallah, bakarsın bebiş olmuştur bile, bak kaç tane teyzesi var, onun oluş gününe sahip olacak. Hadi bu ay sen kal, ardından esra, sonra benle gulumgulum....Ayyyyyyy ne güzel olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?