- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.181
Banada Kaan Hoca ayni seyi soylemisti canim. Gebelik olursa dusuk sansini azaltip tutunmayi arttiracak demisti .
canım proxeed plusmu düşük şansını azaltıyor
kızlar sizlere bir şey sorcam aşılama yapmak için en düşük değerler ne olmalı bilginiz varmı
İyiyim cancazın ,sağlığına duacıyım bugün gün boyu dışardaydım ,güzel bir gündü .Öpüyorum kocaman...
en az 5 mılyon olmalı dgeer
canım bizim hareket çok kötü yani yaptığımız testlerden birinde
% 40 (b+c) çıktı hareket
birindede %20 hareket çıktı
sayı en son yaptığımızda 12 milyon çıktı
morfoloji %1
ne dersin bu değerler aşılamaya uygunmu
tüp bebek merkezindeki üroloji doktoru olmaz anca tüp bebekle olur dedi
tup bebekte morfolojıye bakmıolar
ben senın yerınde olsaydım bıraz daha beklerdım
bnce asılmaa ıcınde uygun degerlerınız
neden hemen tup demiş anlam veremedım
sonucta esının yuzde 40 bıle olsa hareketı var
ve sayısıda fena deıl
morfolojıye pek aldanma bızım bır testte yuzde 90 normal cıktı
dıger testte yuzde30 normal cıktı
Kızlar çok mutluyum nedenmi hani yüksekti ya e2 hormonum onun nedeni bu ay 2 yumurtam oluşmuş ,birisi 15 mm diğeri 12 mm doktorum ikiside hormon salğıladığı için yüksek çıktı dedi ,herşey çok güzelmiş.
Eşime dedimki artık benden bu kadar gerisi sana kalmış ,çarşamba günü tekrar çağırdı bakalım dedi 18mm oluyorlarmı zaten vaktinden önce olgunlaşmışlar,çeşitli çaylar içiyorum dedim etkisiolabilirmi kesin bişey diyemem dedi ama etki etmişolabilir dedi.
İnşallah eşiminde değerlerinde biraz bir hareketlenme olmuştur .
Yumurta takibi yapıp çtlayan günde ilişki önerecek.
Allahım sen büyüksün ayın 23 de gördüğüm son adet olurda inşallah 9 ay boyunca kanamam olmaz.Aminnnnn...:))))))))
ozlem yagmur gulum roya nermın sızler nasılsınız yaw
Kızlar çok mutluyum nedenmi hani yüksekti ya e2 hormonum onun nedeni bu ay 2 yumurtam oluşmuş ,birisi 15 mm diğeri 12 mm doktorum ikiside hormon salğıladığı için yüksek çıktı dedi ,herşey çok güzelmiş.
Eşime dedimki artık benden bu kadar gerisi sana kalmış ,çarşamba günü tekrar çağırdı bakalım dedi 18mm oluyorlarmı zaten vaktinden önce olgunlaşmışlar,çeşitli çaylar içiyorum dedim etkisiolabilirmi kesin bişey diyemem dedi ama etki etmişolabilir dedi.
Allahım sen büyüksün ayın 23 de gördüğüm son adet olurda inşallah 9 ay boyunca kanamam olmaz.Aminnnnn...:))))))))
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..İnşallah hep böyle güzel haberler alırsın canımm..
Olacak bebegim tabikide olacak:)) bence sen hazirliklara basla . hemen preseed jel ay bu ay icin . esinlede aman arani iyi tut sakin bozusmayin . Iyi beslenin ikinizde bol bol balik yiyin sebze meyve yiyin . bol bol yuruyius yap sen ozellikle .
Haydi bakalim basliyoruz :)) Heyecanlandim:))
Canım ya inşallah:)))) Hemen yarın eczaneye getirttireyim acaba olurmu?
Bende çok heyecanlıyım eşimdiyoki ayaklarını tavana bağlıcam ona göre,ya inşallah olur bu ay.Kardeşim inşallah sana güzelbir haber veririm.
Bitanem çok sevindim. Maşallah, herşey yoluna giriyo sanırım. Devamıda sağlıklı bi bebiş olsun inşallah. Hazel ayağını iyice sürttü galiba. Peşine sıra sıra gidelim Allahım ne olur. Amin.
Valla hepinizi bekliyorum . Ben zaten buradayim diger forumlara gidemiyorum:)) Sizinle basladim sizinle gidecegim:))
Kesinlikle yarin preseed jel aliyorsun. Ymurta takibinde oluyor nasilsa dogru gun yaklasinca jelle birlikte 3 gun ust uste iliskiye gireceksin ondan sonra gun asiri devam edeceksin.
tam yumurtlama gunu yaklasinca soyle mutlaka bana
. oncesinden iliskiye baslayacaksin cunki . sperm az oldugu icin rahimi onceden dolduracaksin cunki 72 saate kadar yasiyorlar preseed te hem onlarin yasamasini sagliyor hemde hizlandiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?