- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.721
benimde hiç aklımdan çıkmıyor canım çok üzülüyorum . ama onların yanında beli etmemeye çalışıyorum. annemin göğsünde kitle çıktı zaten kemoterapi görcek o üzülmesin diye hiç takmıyormuşum gibi davanıyorum. bir yandan da allahım bir mucize gönder diye yalvarıyorum(dileyen herkese) . yaza kadar olmazsa tüp bebk olcak heralde.
hadi kris söyle canım. demiştin bir ara eşimin anneannesin ya da babaennesinin adı diye neymiş hadi söyle. eski isimler moda zaten
benimde hiç aklımdan çıkmıyor canım çok üzülüyorum . ama onların yanında beli etmemeye çalışıyorum. annemin göğsünde kitle çıktı zaten kemoterapi görcek o üzülmesin diye hiç takmıyormuşum gibi davanıyorum. bir yandan da allahım bir mucize gönder diye yalvarıyorum(dileyen herkese) . yaza kadar olmazsa tüp bebk olcak heralde.
haydi söyle söyle
kızlarr bakın bu arada ben sıkıntıdan ne yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...n-cicilerime-siparis-alinir.html#post17362405
bizimki moda isimlerden degil canim yaa:)
hosgeldin canim benim
Hoşbulduk Kriscim:)
neymiş bebişin adı çok merak ettim haydi söyle söyle!
sağolun kızlar. memede kitle vardı 1cm alındı. koltuk altına geçmemiş. ama doktor önlem olsun diye kemoterapi dedi. iyi ki çok erken gitmişiz. ama kemoterapi işte adı bile soğuk(
zarifeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bende geldim selam kızlar pamugum merim geçmiş olsun nun annene allah acil şifa versin kris bende merak ettim kızımızın ismini hadi söyleeeeeeee
face yazarim kizlar:)
annesi gibi zarif bir hatun olacak oda, ismi gibi ...
benim 25 yasinda kuzeninde oldu
hem kemoterapi hemde radyoterapi gordu
bomba gibi suan cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?