Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

allah şifasını versin canım,üzmemek lazım haklısın

Canım benim çok geçmiş olsun,Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah...Bizlerin de gönlünün muradını...

benim ailem sorun sadece ben de biliyor. eşimin durumunu asla söylemiyorum. eşimin ailesi ikimizin durumu da biliyor. hatta kayınvalidem epey bi ısrarcı tedavi görmemiz konusunda. ekonomik olarak da karşılayacakalrını söylüyorlar. çok meraklılar. benim kayınvalidem emekli öğretmen. geçen dedi, bazen anneanneler, babanneler okula geliyodu, bizim çocuğumuz tüp bebek, çok kıymetli diyip tüm gün okulda bekliyorlardı, eneffüslerde terlediklerinde üstlerini değiştiriyorlardı, artık ben de öyle yaparım, her teneffüs peşini bırakmam dedi.

sağolun kızlar. memede kitle vardı 1cm alındı. koltuk altına geçmemiş. ama doktor önlem olsun diye kemoterapi dedi. iyi ki çok erken gitmişiz. ama kemoterapi işte adı bile soğuk(

sağolun kızlar. memede kitle vardı 1cm alındı. koltuk altına geçmemiş. ama doktor önlem olsun diye kemoterapi dedi. iyi ki çok erken gitmişiz. ama kemoterapi işte adı bile soğuk(

benim 25 yasinda kuzeninde oldu
hem kemoterapi hemde radyoterapi gordu
bomba gibi suan cok sukur

Bende geldim selam kızlar pamugum merim geçmiş olsun nun annene allah acil şifa versin kris bende merak ettim kızımızın ismini hadi söyleeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…