Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ben eminim artık söylemedik ama her iki tarafta biliyor

benim ailem bilmiyomuş gibi davranıyor,normal devam ediyoruz onlarla

eşimin aileside detayları öğrenmeye çalışıyor ,paylaşmak istemiyorum çünkü biz mücadelemizi veriyoruz herzamnki gibi olsunlar yeter bana

bu arada bu muhabbetlerin hepsi telde oluyor birde aynı şehirlerde olsak yapamazdım heralde

kiz annesi cabalar uzulur olsun diye care arar
erkek annesi konduramaz kabullenemez bilmemek duymamak ister:)

ikiside normal canim ikiside normal tepki

cok soruyolar bunaltiyolarsa soyle canim
utanilacak birsey degilki herkesin basina gelebilir

Slm kızlar, nasılsınız?

Bizimkiler sağolsun sıkıştırmıyorlar (annem hariç ona da söyledim kurtuldum:)) ama yine de ben çok sorun ediyorum bunu, tamamen benle alakalı ama yenemiyorum bunu(

Slm kızlar, nasılsınız?

Bizimkiler sağolsun sıkıştırmıyorlar (annem hariç ona da söyledim kurtuldum:)) ama yine de ben çok sorun ediyorum bunu, tamamen benle alakalı ama yenemiyorum bunu(

nuncum sende uzulme, bu konuda ne ılksın nede son. allah çaresız dert vermesin. hep beraber bunu atlatacagız... seneye bu zamanlar yenı bır forumda bebişlerimiz hakkında konusucagız ınsallah

Slm kızlar, nasılsınız?

benimde hiç aklımdan çıkmıyor canım çok üzülüyorum . ama onların yanında beli etmemeye çalışıyorum. annemin göğsünde kitle çıktı zaten kemoterapi görcek o üzülmesin diye hiç takmıyormuşum gibi davanıyorum. bir yandan da allahım bir mucize gönder diye yalvarıyorum(dileyen herkese) . yaza kadar olmazsa tüp bebk olcak heralde.

canim annene cok uzuldum

goguste mi lenflerdemi kitle cikti?

annen ıcınde cok geçmiş olsun canım inşalah önemli birsey degıldır. genelde yag bezesi cok oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…