- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.701
Ben karar veremedim susarak mı destek olunur yoksa konuşarak mı?
Kendi annem bizim bebiş meselesine benden daha fazla takılmış durumda desem yeridir, ama eşimin annesi de maşallah sanki herşey dört dörtlükmüş gibi sessiz durur bu konuda...
2.side aşırı tepki gibimi geliyo:)))
Ben karar veremedim susarak mı destek olunur yoksa konuşarak mı?
Kendi annem bizim bebiş meselesine benden daha fazla takılmış durumda desem yeridir, ama eşimin annesi de maşallah sanki herşey dört dörtlükmüş gibi sessiz durur bu konuda...
2.side aşırı tepki gibimi geliyo:)))
cok soruyolar bunaltiyolarsa soyle canim
utanilacak birsey degilki herkesin basina gelebilir
Slm kızlar, nasılsınız?
Bizimkiler sağolsun sıkıştırmıyorlar (annem hariç ona da söyledim kurtuldum:)) ama yine de ben çok sorun ediyorum bunu, tamamen benle alakalı ama yenemiyorum bunu(
ZAFER bekle beni 3 ay sonra BENİMSİN. (yagmur bebişin adını Zafer koyucam diye anlamasın şimdi)
kesin oyle anlayacak
melahat desem kizinin adimi diyor
saka maka kizlar kizim adini duysaniz varya sok a girersiniz
kesin oyle anlayacak
saka maka kizlar kizim adini duysaniz varya sok a girersiniz
eminim guzeldir canım adıyla yaşasın. neymiş kızımızın adı ?
Slm kızlar, nasılsınız?
Bizimkiler sağolsun sıkıştırmıyorlar (annem hariç ona da söyledim kurtuldum:)) ama yine de ben çok sorun ediyorum bunu, tamamen benle alakalı ama yenemiyorum bunu(
Slm kızlar, nasılsınız?
kesin oyle anlayacak
saka maka kizlar kizimin adini duysaniz varya sok a girersiniz
soyleyemem herkes tepkili sizden de almayayim o tepkiyi
benimde hiç aklımdan çıkmıyor canım çok üzülüyorum . ama onların yanında beli etmemeye çalışıyorum. annemin göğsünde kitle çıktı zaten kemoterapi görcek o üzülmesin diye hiç takmıyormuşum gibi davanıyorum. bir yandan da allahım bir mucize gönder diye yalvarıyorum(dileyen herkese) . yaza kadar olmazsa tüp bebk olcak heralde.
nuncum sende uzulme, bu konuda ne ılksın nede son. allah çaresız dert vermesin. hep beraber bunu atlatacagız... seneye bu zamanlar yenı bır forumda bebişlerimiz hakkında konusucagız ınsallah
bu arada Pamuğun olayına çok üzüldüm çözülür inş,
mericim sana da geçmiş olsun:)
benimde hiç aklımdan çıkmıyor canım çok üzülüyorum . ama onların yanında beli etmemeye çalışıyorum. annemin göğsünde kitle çıktı zaten kemoterapi görcek o üzülmesin diye hiç takmıyormuşum gibi davanıyorum. bir yandan da allahım bir mucize gönder diye yalvarıyorum(dileyen herkese) . yaza kadar olmazsa tüp bebk olcak heralde.
hadi kris söyle canım. demiştin bir ara eşimin anneannesin ya da babaennesinin adı diye neymiş hadi söyle. eski isimler moda zatensoyleyemem herkes tepkili sizden de almayayim o tepkiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?