- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.681
iyiler hoşlar ama artık canımı sıkmaya başladılar ,sürekli bi ima soru ardı arkası gelmmiyo ,üstüne birde aile arası konuşmaları var olmuyormu acaba diye birbirlerine soruyorlar deli oluyorum,anlatmak zorunda değilim
eşimin en büyük abisinin çocuğu olmadı evlatlık aldılar bizde onlar gibi olucaz diye konuşmaları geliyo kulağıma ama bişey demiyorum şimdilik saygımdan
yok kesiliyor :))
cunki iki taraftada kusur olunca ve bunu bilince her taraf kendininkinden dolayi susuyor:))
Boncuğum beni de ekle istek gönderdim f.h :))
bize simdide 2. yi nezaman yapacagimiz soruyolar cok ara vermeyin diyolar
bunu cok zor yaptik 2. yi yapamayabiliriz olmayabilir diyoruz artik onu da sormazlar o sorularinda onunu kapadik:)
Sen kulağını tıkamaya devam et canım, krisin dediği bişey vardı, hiç olmazsa bile eşimin ailesini eşimi dünyaya getirdikleri için severim diye ki çok haklı.
Evet zor, ama biz neyiz GÜÇLÜYÜZ, üstelik herkesin kaderi farklı yazılmışdır, eşinin abisine tabiki üzüldüm ama siz neden onlar gibi olasınız ki?
iyiler hoşlar ama artık canımı sıkmaya başladılar ,sürekli bi ima soru ardı arkası gelmmiyo ,üstüne birde aile arası konuşmaları var olmuyormu acaba diye birbirlerine soruyorlar deli oluyorum,anlatmak zorunda değilim
eşimin en büyük abisinin çocuğu olmadı evlatlık aldılar bizde onlar gibi olucaz diye konuşmaları geliyo kulağıma ama bişey demiyorum şimdilik saygımdan
kızlar yaaa ne kötü demi insanlar için bir hayatı yaşamak
malesefki bir çoğumuz aman insanlar ne der
aman insanlar ne düşünür diye acılarımızı heyecanlarımızı mutluluklarımızı yaşıyamıyoz
ben bu duygularımı yenmeye çalışıyom banane insanlardan..insanlara ne benim hayatımdan diyorum.
arkadaşlar bırakalım merak etsinler sorsunlar
insan kendi yüreğine gülümseyerek bakınca
başkalarının her sorusuna gülümseyerek cevap verebiliyor
krıscım ozaman bızımkının varıkosel ameliyatını bır yaptıralım soranlara bende senin gibi cevap veriyim
Krisim sizde baya baya açık konuşuyorsunuz, süper, bi kerede herşey söyleniyo hooop daha soran yok..
Sen kulağını tıkamaya devam et canım, krisin dediği bişey vardı, hiç olmazsa bile eşimin ailesini eşimi dünyaya getirdikleri için severim diye ki çok haklı.
Evet zor, ama biz neyiz GÜÇLÜYÜZ, üstelik herkesin kaderi farklı yazılmışdır, eşinin abisine tabiki üzüldüm ama siz neden onlar gibi olasınız ki?
yaa valla esimin annesini cok seviyorum esimi dunyaya getirdigi icin
goruyorsunuz bu cocuklar kolay dunyaya gelmiyor
daha ortada bisey yokken bukadar emek
olduktan sonrasini dusunemiyorum bile
o yuzden ailelere anlayisli olmamiz lazim
ama cok uzerinize geliyolarsa soyleyin kurtulun bence....
kızlar yaaa ne kötü demi insanlar için bir hayatı yaşamak
malesefki bir çoğumuz aman insanlar ne der
aman insanlar ne düşünür diye acılarımızı heyecanlarımızı mutluluklarımızı yaşıyamıyoz
ben bu duygularımı yenmeye çalışıyom banane insanlardan..insanlara ne benim hayatımdan diyorum.
arkadaşlar bırakalım merak etsinler sorsunlar
insan kendi yüreğine gülümseyerek bakınca
başkalarının her sorusuna gülümseyerek cevap verebiliyor
bizimde herkes mrak ediyo.olmuyo mu acaba diye. aslında benim annemde eşimin annesi de biliyor durumu söyledim yani . ama eşim sadece kendi annesi biliyo sanıyor zaten ona da söyledim diye çok kızdı. her iki tarafta torun istiyor. hep beklediler evlendiğimizden beri . daha biz çocuk düşünmezken gidin bir doktora tedavi olun diyolardı halbuki hiç denememişiz . off ooff
ben bu hafta hem esımın aılesıne hemde kendı anname eşimin varıkoselinden ve ameliyat olması gerektıgınden bahsettım artık bır sure soramazlar ne zaman olacak dıyeama ben onlardan cok ıstıyorum, bu sene içinde hepimiz bebeklerimize kavusuruz inşallah.. gör allahım bu çapalayan çok isteyen kullanırını...
kizlar hayat bizim hayatimiz kime ne:)
biz yasiyoruz ve yasayacagiz
hicbirseyi takmayin olaya odaklanin zafere varin.
Ben karar veremedim susarak mı destek olunur yoksa konuşarak mı?
Kendi annem bizim bebiş meselesine benden daha fazla takılmış durumda desem yeridir, ama eşimin annesi de maşallah sanki herşey dört dörtlükmüş gibi sessiz durur bu konuda...
2.side aşırı tepki gibimi geliyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?