Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
doktor verdı canım 1 hap 1 de fıtıl onu kullanıorum
sanırım fecı sekılde usuttum yada esten kaynaklanan bır enfeksıyon dıcem ama adamlan ıslıkıye gırmedıkkı bulassın
ben tupten sonrakı ay hemen doktora gıttım
kullandıgımız ılaclar rahımde kalıntı kıst yapılan ılaclar cunku
ıcım rahat etsın ıstedım
ayrıca yumurtamın durumunada baktırdım sagdada soldada cok sukur yumurtam vıkmıs
ve dun catlamısss
kız tupten sonra neden korunayımkı öle brseyı ben ılk defa duydum
aksıne bol bol yapman lazım ılacların etkısı devam ettıgı ıcın hıcte korunmam
sankı oluyorda korunmam kaldı :):):)))))))))))))))))
canim sikma canini
doktor iliskiye girin diyosa girin bakalim zaten tedavi vermis
fitil tek kullanimlik degilmiydi ya ????
hapta 2 tane falan oluyo onlardan degilmi ?
esımede gecer dıe korkuyorum ayrıca fıtılı nasıl kullanırım ılıskıye gırrsm
ay ne gusel umutluydum yha dıordum belkı olur dogal yollan dıe
enfeksıyon cıktı basımaaaaaaaaaa
neyse bunada sukur
hap 5 gunluk fıtıl 7 tablet gecelerı kullanılıor
senın dediğin gibi deıl yanı
oturamıorum bıle o kadarkı durumum vahımmmmmmmmm :):):)

Esra haklısın valla , korunmanın manası yok tabi, ama bazı tüpçü dr'lar :) illa korunun diyorlarmış..
Fakat ben korunmak derken , bi müdeet vucut toparlayana kadar cinsel ilişkiden uzak durun anlamında sormuştum ..
Ben kürtaj olalı bugün 1 hafta oldu, kanamam azalır gibi , tamamen kesilince bende ilişkiden sakınmayacağım çünkü tüp bebekten sonra doğal gebelik olabilir diyolar..
Benimde tüp bebek tedavisinde dr 3_5 tane yumurtayı küçük diye içeride bırakmış onlarda zamanla büyümüş tabi, şimdi gebelik sonlanınca çatlayıp kendini vucuttan atıyor sanırım çünü adet gibi kanamam vardı..
İnşş bundan sonra rabbim yavrumuzu sağlıkla sıhhatle bize bağışlar ..
Ben kürtaj esnasında çok usg'ye girdğim için kist falan çıkmadı..
Zaten yoruldum 40 tane dr'a muayene olmaktan , ne zormuş bu süreç..
Eşine bişey kullandırıyor musun , vitamin yada kür gibi?

41 kere maşaallah inş. bizi üzmeden öyle sağlıklı bi şekilde doğarr :)
bu arada benimbebeğm ciğerlerini üşütmüş antibiyotik vermeyin dedik dr.a nurofen mi ne öyle bişey verdi ağrı kesici ama belide çok kötü :85::85::85: inş. çabuk iyileşir ve spermlere bişey olmamıştır
bende dün başladım ama sabah ve akşam yemeklerden önce ılık içeceksin hadi inş. şifa olur

SELAMINALEYKÜM arkadaşlar,2 haftadır nete giremiyodum evde olmadığım için,çoğu konuyuda takip edemedim geri dönüp bakamadım bayaaa uzun...Ben bu ay yine hayal kırıklıklarına kaldım,yine üzüldüm,yine ağladım,aşılamam tutmadı,bu ay bekleyecez eşim ve ben ilaçları kullanmaya devam,ama o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi dua edin,herşey normal demişti doktor başka bi sorun var da omu çıkmıyor bilmiyorum dua edin Rabbim gönlüme ferahlık versin Allah CC EMANET OLUN

Krishazel canım rabbim sağlıklı bir doğumda nasip etsin o melek kokusunu duymayıda inşallah dualarım sen ve tüm hamişlerle

Aleyküm selam arkadaşım..Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme.Allahın izniyle en kısa zamanda dileğin gerçekleşir inşallah....

Krishazel canım rabbim sağlıklı bir doğumda nasip etsin o melek kokusunu duymayıda inşallah dualarım sen ve tüm hamişlerle

Sagol canim benim Allah razi olsun
uzulme canim hersey yoluna girecek emin ol neler hissettigini anlayabiliyorum ama gecmise degilde hep gelecege bak ve mucadeleni birakma
tedaviye tamgaz devam

esinin son sperm durumu ve neler kullandigini yazarmisin?
ve doktorunuz kim?

cok gecmis olsun canim iyi bak yatsin istirahat etsin duzelir insallah en kisa zamanda

canim cigerlere inmisse antibiyotikte gerekebilir Allah korusun bronsit olmasin siz doktor ne derse onu yapin

canim benim
hicbirseyi dert etme rahat birak kendini
sikma kasma
hersey yoluna girecek emin ol
ama sen boyle telaslanirsan olacak seyleride geciktirirsin
rahat ol birtanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…