Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım bnde korunmadan yana deılım vucut zaten zamnlan kendını toparlayacak
ılıskıylen deıl..sende sakınma kendını ılıskıden rahmın ve akıntın gecene kadar
ben ınanıyorum ki rabbım herpımız ıcın hayırlısını verıordur.
ıste bnde ıcım rahat olsun dıe gıttım :) anne yuregı :):):)
san katılıoyrum gercekten cok zor bır surec
maddı manevırabbım herkese sabır versın ınşşşşşşş
esım kaan aydosun verdıgı ıkı tane trental ıle endolu kullanıor sımdı
yanındada gınseng l catrınınıe verıorum kur uygulamıorum ama
her sabah kendısı kecıboynuzunun pekmezını yıor
ınş sonuc alırız
su enfeksıyondan kurtılsam
sen neden dırek proxedd plus a basladın

da vinci kanalinda erkek kisirligina ne yapilmasi gerektigini hangi antioksidanlarin kullanilmasi gerektigini anlatiyor arkadaslar

Kaan Hoca Endol ve trental verdi bize ama ben yinede sayı hareket vs . yükselsin diye aldırdım eşime 2 kutu proxeed..
Kullansın belki yükselme olur diye Esra.. Çünkü benim doğal yolla olması konusunda umudum var ..
Keçiboynuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı veriyorum .
Önümüzdeki ayda ben preseed alacağım .. İnşş işe yarar bu yöntem ..
Aslında bende çok dikkatsizmişim .. Araştırınca öğrendim ..
Hamile kalmak için ovulasyon günlerini takip etmek lazım , ayrıca hemen kalkmamak 1 saat kadar belinin altında yastık uzanmak lazımmış.. Ben hemen koşa koşa banyoya gidiyordum hemen temizlenmek için..Bunlara hiç dikkat etmedim .. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ..Düzensiz bir adet döngün olduğu için ovulasyon kitlerindende alacağım preseed alırken..Başkada yapabileceğim birşey yok.. Sende eşine de kendine dikkat ediyorsun inşşş tez zamanda sonucunu alırız..
da vinci kanalinda erkek kisirligina ne yapilmasi gerektigini hangi antioksidanlarin kullanilmasi gerektigini anlatiyor arkadaslar
Krishazel , bizde da vinci learning var ama baktım, siyah beyaz filmleri anlatıyolardı.. Sanırım birde sadace da vinci olan bir kanal var .. Ama bizdede o yok malesef ..

ALLAH razı olsun tatlım,aşılamadaki sperm tahlilinimi yazayım,yoksa aşılamadan 1 ay önce yapılanımı,başkada yapmadılar..ben çorumda müberra namlı kalem var ona gidiyorum canım..

slm şekerler dün malum giremedim kardeşlerim bana geldi sizide çok özledim nasılsınız harika bir tatilin içerisindeyiz :)))))

Son düzenleme:
Aleyküm selam arkadaşım..Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme.Allahın izniyle en kısa zamanda dileğin gerçekleşir inşallah....

canımmmm amiiiiiiiiiiin kendimi bildim bileli anne olmayı hayal ediyorum biliyomusun? annem hep kızardı bana4 yıl olacak nisanda ve hiç korunmadık o kadar çok istiyorum uykudan uyandığımda bebek istiyorum diye uyndım kaç kez hele bu ay dualarla buluşmak ümidiylle ALLAH cc emanet ol

hemen bitti zaten canim
antioxidanlarin oneminden bahsetti
yani l carnitine l arginine vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…