- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.941
Esra haklısın valla , korunmanın manası yok tabi, ama bazı tüpçü dr'lar :) illa korunun diyorlarmış..
Fakat ben korunmak derken , bi müdeet vucut toparlayana kadar cinsel ilişkiden uzak durun anlamında sormuştum ..
Ben kürtaj olalı bugün 1 hafta oldu, kanamam azalır gibi , tamamen kesilince bende ilişkiden sakınmayacağım çünkü tüp bebekten sonra doğal gebelik olabilir diyolar..
Benimde tüp bebek tedavisinde dr 3_5 tane yumurtayı küçük diye içeride bırakmış onlarda zamanla büyümüş tabi, şimdi gebelik sonlanınca çatlayıp kendini vucuttan atıyor sanırım çünü adet gibi kanamam vardı..
İnşş bundan sonra rabbim yavrumuzu sağlıkla sıhhatle bize bağışlar ..
Ben kürtaj esnasında çok usg'ye girdğim için kist falan çıkmadı..
Zaten yoruldum 40 tane dr'a muayene olmaktan , ne zormuş bu süreç..
Eşine bişey kullandırıyor musun , vitamin yada kür gibi?
canim benim
hicbirseyi dert etme rahat birak kendini
sikma kasma
hersey yoluna girecek emin ol
ama sen boyle telaslanirsan olacak seyleride geciktirirsin
rahat ol birtanem.
Kaan Hoca Endol ve trental verdi bize ama ben yinede sayı hareket vs . yükselsin diye aldırdım eşime 2 kutu proxeed..tatlım bnde korunmadan yana deılım vucut zaten zamnlan kendını toparlayacak
ılıskıylen deıl..sende sakınma kendını ılıskıden rahmın ve akıntın gecene kadar
ben ınanıyorum ki rabbım herpımız ıcın hayırlısını verıordur.
ıste bnde ıcım rahat olsun dıe gıttım :) anne yuregı :):):)
san katılıoyrum gercekten cok zor bır surec
maddı manevırabbım herkese sabır versın ınşşşşşşş
esım kaan aydosun verdıgı ıkı tane trental ıle endolu kullanıor sımdı
yanındada gınseng l catrınınıe verıorum kur uygulamıorum ama
her sabah kendısı kecıboynuzunun pekmezını yıor
ınş sonuc alırız
su enfeksıyondan kurtılsam
sen neden dırek proxedd plus a basladın
Krishazel , bizde da vinci learning var ama baktım, siyah beyaz filmleri anlatıyolardı.. Sanırım birde sadace da vinci olan bir kanal var .. Ama bizdede o yok malesef ..da vinci kanalinda erkek kisirligina ne yapilmasi gerektigini hangi antioksidanlarin kullanilmasi gerektigini anlatiyor arkadaslar
Sagol canim benim Allah razi olsun
uzulme canim hersey yoluna girecek emin ol neler hissettigini anlayabiliyorum ama gecmise degilde hep gelecege bak ve mucadeleni birakma
tedaviye tamgaz devam
esinin son sperm durumu ve neler kullandigini yazarmisin?
ve doktorunuz kim?
Aleyküm selam arkadaşım..Hakkında hayırlısı olsun canım üzülme.Allahın izniyle en kısa zamanda dileğin gerçekleşir inşallah....
slm şekerler dün malum giremedim kardeşlerim bana geldi sizide çok özledim nasılsınız harika bir tatilin içerisindeyiz :)))))
Kaan Hoca Endol ve trental verdi bize ama ben yinede sayı hareket vs . yükselsin diye aldırdım eşime 2 kutu proxeed..
Kullansın belki yükselme olur diye Esra.. Çünkü benim doğal yolla olması konusunda umudum var ..
Keçiboynuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı veriyorum .
Önümüzdeki ayda ben preseed alacağım .. İnşş işe yarar bu yöntem ..
Aslında bende çok dikkatsizmişim .. Araştırınca öğrendim ..
Hamile kalmak için ovulasyon günlerini takip etmek lazım , ayrıca hemen kalkmamak 1 saat kadar belinin altında yastık uzanmak lazımmış.. Ben hemen koşa koşa banyoya gidiyordum hemen temizlenmek için..Bunlara hiç dikkat etmedim .. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ..Düzensiz bir adet döngün olduğu için ovulasyon kitlerindende alacağım preseed alırken..Başkada yapabileceğim birşey yok.. Sende eşine de kendine dikkat ediyorsun inşşş tez zamanda sonucunu alırız..
Krishazel , bizde da vinci learning var ama baktım, siyah beyaz filmleri anlatıyolardı.. Sanırım birde sadace da vinci olan bir kanal var .. Ama bizdede o yok malesef ..
selam krisçim naber tatlım..
ALLAH razı olsun tatlım,aşılamadaki sperm tahlilinimi yazayım,yoksa aşılamadan 1 ay önce yapılanımı,başkada yapmadılar..ben çorumda müberra namlı kalem var ona gidiyorum canım..
ikisinide yaz tatlim bekliyorum
ALLAH razı olsun tatlım,aşılamadaki sperm tahlilinimi yazayım,yoksa aşılamadan 1 ay önce yapılanımı,başkada yapmadılar..ben çorumda müberra namlı kalem var ona gidiyorum canım..
KRİSİM güzeller güzeli yeğenimizi görmüşsün, Maşallah yaaaa, Allah sana ve eşine bağışlasın bebeğinizi...
nasılsın boncuğum(((((((
canim esin de urolog a gidiyor degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?