- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #12.961
canim esin de urolog a gidiyor degil mi?
inşallah eklenmiştir
ay çok küçük olmuş okunmuyoo
inşallah eklenmiştir
pamuk halledebildinmi gümrük işini.
Krisim nasılsın baby özledim seni giremedim
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EŞİMİN SONUCUNU YORUMLARMISINIZ
volüm:2ml
görünümpak beyaz
viskozite:-
likefakiyon:20dk
konsantrasyon:60x10*6
toplam sperm:120x10*6
motilite:%57
hızlı progressif motilite(+4veya A):%16
yavaş progressif motilite(+3 veya B):%20
toplam progressif motilite(A+B):%36
non progressif motilite(+2 veya C):%15
immotil(+1 veya D):%43
toplam progressif motil sperm sayısı(A+B):43.2x10*6
vitalite(eosın y):%
vitalite(host):% (bu iki değerde herhangibir değer yazılı değil)
normal morfoloji(strıct):%1
agglütinasyon:-
direk mar:%
lokosit:0.01x10*6
diğer hüreler:0x10*6
strict morfoloji analizi:
normal morfoloji:%1
toplam amorf:%57
hafif amorf:%4
şiddetli amorf:%53
yuvarlak başlı akrozomsuz:%4
iğne başlı:%6
büyük başlı:%3
küçük başlı:%1
uzun başlı:%5
çift başlı:%3
sitoplazmik artık:%2
serbest baş:%4
boyun ve orta kısım anomalileri:%9
kuyruk anomalieri:%5
cinsel perhiz süresi:7 gün
cevabınız için şimdiden teşekürler
Kaan Hoca Endol ve trental verdi bize ama ben yinede sayı hareket vs . yükselsin diye aldırdım eşime 2 kutu proxeed..
Kullansın belki yükselme olur diye Esra.. Çünkü benim doğal yolla olması konusunda umudum var ..
Keçiboynuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı veriyorum .
Önümüzdeki ayda ben preseed alacağım .. İnşş işe yarar bu yöntem ..
Aslında bende çok dikkatsizmişim .. Araştırınca öğrendim ..
Hamile kalmak için ovulasyon günlerini takip etmek lazım , ayrıca hemen kalkmamak 1 saat kadar belinin altında yastık uzanmak lazımmış.. Ben hemen koşa koşa banyoya gidiyordum hemen temizlenmek için..Bunlara hiç dikkat etmedim .. Bundan sonra daha çok dikkat edeceğim ..Düzensiz bir adet döngün olduğu için ovulasyon kitlerindende alacağım preseed alırken..Başkada yapabileceğim birşey yok.. Sende eşine de kendine dikkat ediyorsun inşşş tez zamanda sonucunu alırız..
Krishazel , bizde da vinci learning var ama baktım, siyah beyaz filmleri anlatıyolardı.. Sanırım birde sadace da vinci olan bir kanal var .. Ama bizdede o yok malesef ..
merhabba kızlar(((((((((((((
hemen bitti zaten canim
antioxidanlarin oneminden bahsetti
yani l carnitine l arginine vs.
hemen bitti zaten canim
antioxidanlarin oneminden bahsetti
yani l carnitine l arginine vs.
morfoloji bozuk
varikosel varmi esinde baktirdiniz mi?
biz kaan hocaya gittik eşimi ellede muayene etti varikosel muayenesi o mudur biz tekrar pazartesi kan ve sperm vereceğiz boyama işlemi ile morfolojiye bakılacak sanırım sonuç 1 gün sonra felan çıkacak tetradox ve endol verdi eşime ilk aşamada varikoselden bahsetmedi ama bu tahlillerden sonramı acaba söyleyecek ne olup bittiğini
Tatlim super bir test
esinde hicbir sorun yok ki?
sadece morfolojiye bakilmamis acaba morfolojisinde mi sorun var dicem ama bu sonuclarla sanmiyorum sorun olsun
sende hic sorun olmadigina emin misin? herseyine baktilar mi rahim film i falan?
bence sizin sorununuz sebepsiz infertilite acaba cokmu stres yapiyorsun cokmu kafana takiyorsun bu sorunu?
yani hersey okadar iyiki hele sayi ve hiz superotesi yani olmamasi icin sebep yok
sen preseed jel ve ovulasyon testiyle dene canim.
bizim burada yazdiklarimizi uygula backlari havaya dik 2 saat yatarak
birde testte cift cizgiyi gorunce hergun iliski yapin 3 gun ust uste
sen reglinin 9. gunu bana haber ver kontrollu hareket edelim.
Proxeed içinde I carnitine varda ben bu hafta içi I arginine alacağım ..
Sende tavsiye etmiştin..
Kris, birde benim eşim içebildiği için proxeed 'i su ile içiyor fakat kafasına dikiyor.. Hazmederek yavaş yavaş mı içse..
Bunlar çok ayrıntı ama merak ediyorum işte..
Ayrıca kızın için bişeyler yazmıştım ama akşam muhabbetleri koyu olduğun dan görmedin sanırım çünkü çok uzun oluyor sayfalar ..
Tekrar sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin rabbim , diyeyim :))
Preseed'i önümüzdeki hafta alacağım ovülasyon kiti ile birlikte ..
Ben çokk düzensiz regl oluyorum ..
Mesela bazen regl oluyorum sonraki regl, 25 gün sonra geliyor, soonraki 31 gün sonra , sonraki 40 gün sonra ama 40 günü geçmiyor..
Haliyle yumurtalama gününü hesaplayamıyorum .. İşte beyaz akıntıdan anlayabildiğim kadarıyla..
Ben yumurtalama gününü tespit edene kadar birsürü kiti helak ederim ..
Yalnız haftada 3 gün cinsel birliktelikte mutlaka denk gelmez mi Kris ?
biz kaan hocaya gittik eşimi ellede muayene etti varikosel muayenesi o mudur biz tekrar pazartesi kan ve sperm vereceğiz boyama işlemi ile morfolojiye bakılacak sanırım sonuç 1 gün sonra felan çıkacak tetradox ve endol verdi eşime ilk aşamada varikoselden bahsetmedi ama bu tahlillerden sonramı acaba söyleyecek ne olup bittiğini
cevapların için çok teşekkür ediyorum canım...
tamam tatlım bugün 3.günüm ay utandım birdenovulasyon testini hiç kullanmadım ama bu çarşamba alayım şeğere inince (köyde yaşıyorumda)
dediğin gibi kafaya taktığım için galiba ama kafaya takmadan nasıl olcak bebiş düşünmeden yapılırmı
benim rahim filmim çekildi tüpler her ikiside açık ama pco var işte onun için herhangi bir ilaçta vermedi,
diğer kan testleri de normal,
ama işte bende hepatit b var ama hangi doktora sorduysam bunun bebeğin olmasıyla ya da gelişmesiyle ilgisi yok sadece doğumdan sonra iğne dediler
anladim canim sizin sorun pco ...
ovulasyon testini eczaneden alma sakin cok pahali gittigidiyordan al cok lazim olacak sana cunki
birde pco lularda lh yuksek ise ovulasyon testi ise yaramiyor , mesela ronya arkadasimiz oyle
lh in kac biliyormusun
canım lh 3,4 yüksekmiiiiiiii,alçakmıııııııı
canım bide presed jeli devlet karşılıyormu şimdi netten baktımda 130 lira,
hepatit b sorun olmaz dogum yapinca bebege igne yapiyorlar ona gecmesin diye hepsi bu .cevapların için çok teşekkür ediyorum canım...
tamam tatlım bugün 3.günüm ay utandım birdenovulasyon testini hiç kullanmadım ama bu çarşamba alayım şeğere inince (köyde yaşıyorumda)
dediğin gibi kafaya taktığım için galiba ama kafaya takmadan nasıl olcak bebiş düşünmeden yapılırmı
benim rahim filmim çekildi tüpler her ikiside açık ama pco var işte onun için herhangi bir ilaçta vermedi,
diğer kan testleri de normal,
ama işte bende hepatit b var ama hangi doktora sorduysam bunun bebeğin olmasıyla ya da gelişmesiyle ilgisi yok sadece doğumdan sonra iğne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?