Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım arkadaşım iyi dileklerinden dolayı allah razı olsun...
Seni sıkan konuya gelince arkadaşlarımızın dedği gigi gözünü kulağını,tüm duyu organlarını kapat canım.
Birde eğer sizi önemsemeseler neden yanınıza gelsinlerki diyebilirlerdiki biz büyüyğüz eşek gibi o gelecek diye.
Onlardakı düşünce şu tatlım eşindeye problem sende olsa takmazlardı dünyanında lafını sayar hergün ararlardı ,oyuzden çok sormuyorlar bayrandada gelerek kendilerince biz oğlumuzun arkasındayız imajı weriyorlar.
Kayınwlideme eşim hergün ,Anne prblem bende onda bişey yok dediği halde 5 sene bunu kabul etmedi ,herkesin yanındada onda problem deyip işaret etti((((
Esranın dediği gibi cahil insanla baş edemezsin akıllıca birşey söylesen daha da çirkinleşirler ,o yüzden boş ver dedi kendi kendine nasıl olsa gidecekler burda kaaaalmayacaklar :))))Daha rahat hissedeceksin .Hadi bakalım gazan mubarek ola....

Aşkıjm ne yaptın doktarda ?Bebeğimiz nasıl ?Hiç aklımdan çıkmadın.....

Kızzlar saraçoğlumun werdiği çaylar bitti ,kaan aydosunkiler bittiiii yaniiiiiiiiiiiiiii yarın test günümüz hep heyecanlanırdım ama ne yazıkki umutlu olmadığım için nötürüm(((Artık sonuçlar ne zaman çıkarsa yazarım size en geç cumartesi ,okeymi...

hayırlı haberlerlen don ınş arkadasım

ayrıca kızlar ya zaten bızım sıkıntımız bıze yetıro kaynana bılmem neye kafamızı yormayalım bosverın
:92:

Ayyyy şimdi bende heyecan yaptım. Allahım ne olur arkdaşımın eşinin sonuçları çok iyi çıksın, emeklerinin karşılığını alsınlar.(Amin)
İnşallah iyi haberler yazarsın buray arkadaşım....

ınş hamıleyım yazıları gelır ardındandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92:

inşallah yağmurum beklediğinin üstünde sonuçlar alırsın :))) heyecanını tahmin edebiliyorum temelini kurduğun yerde artık oturmak seninde hakkın :)))) Allah emeklerini boşa çıkarmasın

Son düzenleme:
yağmurcum inşalah şifa olmuştur yedikleri
canım umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan
canım senin o kaynananıda kaynar kazana atmalı :))
çok kızdım çok ayıp

canim ne testi yapacaksiniz yarin sperm testi mi?

Okey canım.Sonuçları dualarla ve sabırsızlıkla bekliyoruz..İnşallah Allahım yüzünüzü güldürsün..

hayırlı haberlerlen don ınş arkadasım

ayrıca kızlar ya zaten bızım sıkıntımız bıze yetıro kaynana bılmem neye kafamızı yormayalım bosverın

dmi aşkım ya iyiy dileklerin için saol.
Ayyyy şimdi bende heyecan yaptım. Allahım ne olur arkdaşımın eşinin sonuçları çok iyi çıksın, emeklerinin karşılığını alsınlar.(Amin)
İnşallah iyi haberler yazarsın buray arkadaşım....
Ya kızlar böyle yapmayın bak şimdi bende heyecanlandım,kendimi hep kötüye hazırlıyorumki çok üzülmeyeyim ,Nasıl taktik ama .

ınş hamıleyım yazıları gelır ardındandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aminnnnnnnnn,amin bin kre milyon kere amin ,inşallah seninde ,ronyanında ,boncuğumunda ,pamuğumundan hamile haberlerini burdan okuyacağım ,inşallahhhhh.

inşallah yağmurum beklediğinin üstünde sonuçlar alırsın :))) heyecanını tahmin edebiliyorum temelini kurduğun yerde artık oturmak seninde hakkın :)))) Allah emeklerini boşa çıkarmasın
Canımsınız benim ya Allah razı olsun senden de herkestende,Ailemin vermediği ilgi ve alakayı siz gösteriyorsunuz.Allah ne muradın varsa wersin.Amin .

yağmurcum inşalah şifa olmuştur yedikleri
canım umarım hepimiz güzel haberler paylaşırız burdan
canım senin o kaynananıda kaynar kazana atmalı :))
çok kızdım çok ayıp
Kız inşallah bakalım şifamı oldu yoksa başkabişymi,yarın göreceğiz .Ak koyun kara koyun yarın belli olacak.Saraçoğlunu çayları benim fsh düşürdü hormonlarımı dengeledi ,ben bayağı fayda gördüm .
İnşallah eşimde görür.
Dha ewe gelmedi ,ama öğlen gideceğini söylemişti test için ,aynı zaman da fsh ve testesteron hormonuna da baktıracak kaan aydos istedi.
Çok bişey istemiyorum inanınki aşılamaya yetecek kadar çıksın kafi,birdaha tüp bebek yapmaz benimki((((((

Kızlar biyerde hata yaptım galiba tüm yazılar birbirirne karıştı ,Bulmacaları sewiyorsanız pek zorlanmazsınız ama ,ööööpüyorum kocamannnn...

Cumanız, İslamın güneşi kadar aydın, bir müminin tebessümü kadar tatlı Muhammedül Emini (sav) hatırlatan Gül kadar güzel olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…