- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.321
canim benim esimide 3.47 idi kaan hoca dusuk yukseltmemiz lazim demisti ve ilaclar vermisti
durumumuz ayniymis:)
esin kac yasindaydi senin
Kaan hocaya meil atık bakalım ne zaman gelecek cevap?
Canım sonuçlar kötü değil Allaha şükürrrler olsun. Krishazel tedavi olup hamile kalabildiyse sende kalabilirsin bence bu değerlere göree..İnşallahhhhh Allahımmm çok güzel sonuçlar cıkar yarına..
Bu arada benim moralim çoookkk çokk bozukkk kızlarr..Kuzenim 10 Ekimde evlenmişti..Şimdi hamileeeymişşş..Allahımmmmm kimsenin hamileliğinde bebeğinde gözüm yokk..Ne olur bizede ver..Gözler şimdi hepten benim üstümde..Çünkü 2yılı geçti hala bişey yokk(( Kendimi çok kötü hissediyorumm..Yarın Maya Tüp bebek merkezinde görüşmem var..Allahım hayırlı haberler almak nasip et....
Canım eşim 39 yaşında ,acaba spermin bir türlü yükselmemesi bundan mı?
Benimkide 38 yasinda. Bize ondan demisti FSH i yukseltmemiz lazim demisti
haplar ignelerle 3.4 ten 5.5 a yukselttik 5 ay surdu
sorunumuz ayniymis meger
ama dusuk olmasi iyi tedavisi var ve kolay
. Birkac ilaca bakar.
Evet bizimkisi yüksek hemde çok yüksek düşmüyor bir türlü..Çareyi tüp bebekte arıyorum o yüzden..Hakkımızda hayırlısı..Yeterki hayırlı bir evlat sahibi olabilelim..
Canım sonuçlar kötü değil Allaha şükürrrler olsun. Krishazel tedavi olup hamile kalabildiyse sende kalabilirsin bence bu değerlere göree..İnşallahhhhh Allahımmm çok güzel sonuçlar cıkar yarına..
Bu arada benim moralim çoookkk çokk bozukkk kızlarr..Kuzenim 10 Ekimde evlenmişti..Şimdi hamileeeymişşş..Allahımmmmm kimsenin hamileliğinde bebeğinde gözüm yokk..Ne olur bizede ver..Gözler şimdi hepten benim üstümde..Çünkü 2yılı geçti hala bişey yokk(( Kendimi çok kötü hissediyorumm..Yarın Maya Tüp bebek merkezinde görüşmem var..Allahım hayırlı haberler almak nasip et....
Benimkide 38 yasinda. Bize ondan demisti FSH i yukseltmemiz lazim demisti
haplar ignelerle 3.4 ten 5.5 a yukselttik 5 ay surdu
sorunumuz ayniymis meger
ama dusuk olmasi iyi tedavisi var ve kolay
. Birkac ilaca bakar.
Canım ml de 1 milyon mu yoksa 9 milyon mu anlamadım? Eğer 1 milyonsa düşük çok düşük çıkmış, ama 9 milyonsa iyi bence hareketliliğini düzelmeye çalışırsınız.Kızlar hocadan cevap var klomen ve proxeed plua yazdı başla dedi ,Sizce bu iyiyemi işaret.
Kızlar hocadan cevap var klomen ve proxeed plua yazdı başla dedi ,Sizce bu iyiyemi işaret.
canım bence çokda kötü değil ümüt var kesinlikle
canım sana bir tavsiyede bulunayımmı awe cemre marka kavun çekirdeği yağı
meni miktarını çok artırıyomuş
sizin ml de 9 milyom sperm var
ama miktar ne kadar artarsa sayıda o kadar artar
yani 4-5 ml olsa süper olur sayı yeterli olur
Kızlar hocadan cevap var klomen ve proxeed plua yazdı başla dedi ,Sizce bu iyiyemi işaret.
Canım ml de 1 milyon mu yoksa 9 milyon mu anlamadım? Eğer 1 milyonsa düşük çok düşük çıkmış, ama 9 milyonsa iyi bence hareketliliğini düzelmeye çalışırsınız.
Anlamadım, daha önce ki testlerde daha yüksek değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum?
Allah Allah...Varikosel var mı acaba eşinde yagmurcum?
İlaçlarla ilgili krishazel tecrübeli o bişeyler söyler mutlaka ama en azından Kaan Hocanın ilaç önermeyi iyiye işaret, ki proxeed plus bitkisel olduğu için işe yarar diye düşünüyorum? Eşiminde ilaçları bitsin hormon tahliline göre proxeed plus alıcam kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?