Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ben yine bütün iyiserliğimle ronyacım kürü doğru uyguladın değil mi? Bide ilk ay 15 gün uygulayıp, sonraki 3 adet döneminden 10 gün öncesinden de uyguladın mı?

sağol fıstığımm hele bi yumoşu büyüteyim çatlasında
sonrasında çalırız yavrumm

daha önce değerlerinizi yazmışmıydın canım o toplam 100 milyon süper bi sayı diğer değerlerinniz nasıl tam olarak yazabilirmisin

yazayım kızlar ..

ıkı testı de yazayım arka arkaya..

ilk testımız ,

ph = 8.7 ..

Mikroskobik Analiz ,

Sayı = 46 milyon
Total sayı = 92 milyon
lökasit = 1 milyon

Kruger Morfoloji ,

Normal Hücre = 9
Baş-Akrozom Defekti = 49
Mid Piece Defekti = 37
Kuyruk Defekti = 5

Motilite ,

Grade A 60-120 dk = 6-5
Grade B 60-120 dk = 22-20
Grade C 60-120 dk = 21-23
Grade D 60-120 dk = 51-52

Viabilite = 55 normal degerler ,75-100 arası olmalıymış

Teratozspermi index = 1.78 normal degerler 0,00 -1,60 olmalıymış

..............................................................................................
ikinci test..

sayı : 100 000 000
total sayı :300 000 000
total motil sperm sayısı 90 000 000

sıvılaşma zamanı > 2 saat

sıvılasma sonu hareket , sayı yok

1/2 saat sonu hareket : 30
1 saat sonu hareket :30
2 saat sonu hareket :20

4 saat ve 6 saat sonunda hakeretlı yok ..

hızlı ılerı hareketlı -yok
yavas ılerı hareketlı 15
yerinde hareketlı 15
hareketsız 70

misroskobi :

1-2 lokasit
2-3 spermiyogenez hücresi
astenik hareketlı ve hareketsız spermatozoidler görüldü

sperm morfolojisi ( who )

normal yapı 26
iğne başlı 7
küçük başlı 3
büyük başlı 5
boyun-orta parça defekti 8
anormal yapı (who ) 74
yuvarlak basllı 8
baş defekti 29
kuyruk defektı 14
sitoplazmik damlacı -yok

sperm morfolojısı ( kruger )

normal yapı 8
anormal yapı 92

bunlardı degerlerımız..
bırıncı testten sonra ,trental ,evicap,l arginine,bal-polen-arı sutu karısımı ve cok olmasa da kecıboynuzu kuru uyguladık..

test arasında bır ay var..

Son düzenleme:
kızlar bilgisi olanlar özellikle, Kaan Aydos'a muayene olmak için illa 200 Tl veriyormuyuz? Ya da başka bir seçenek var mı?

canım biz geçen yıl gittik ve ilk gidişimiz olduğu iiçin dosya açtırmak gerekliymiş açtırdık ve 150 tl ödedik sonraki gidşlerde hiç bir ücret ödemek gerekmiyormuş ama ilk gidişte sanırım şimdi 200 tl olmuş onu ödemek durumundasın dosya açtırman şart çünkü cuma ve salı günleriydi sanırım o günlere dikkat et çünkü diğer günlerde çok bekliyorsun biz sabah 9 da gitmiştik randevummuzda 9 daydı ama öğleden sonra 3 te girmiştik allah yardımcınız olsun canım

Sağol canım yaaa, zaten Kaan hoca mailde Cuma günü poliklinik günüm demiş, demek ki bundan dolayı öyle şöylemiş. Biz boşuna emekli sandığına bağlıyız yaaaa. Hiççç bi işe yaramıyo sağlık güvencemizin olması.

Ben yine bütün iyiserliğimle ronyacım kürü doğru uyguladın değil mi? Bide ilk ay 15 gün uygulayıp, sonraki 3 adet döneminden 10 gün öncesinden de uyguladın mı?

canımın içi güzel arkadaşım doğru uyguladım çok dikkat ettim tam 15 gün içtim
sonraki 10 günlük kürleri uygulamadım hayıt otu kullanıyorum saraçoğluna email attım iki kür aynı anda kullanılmış etkisi olmazmış.canım şuan hormonlarım iyi gibi
yani doktor güzel dedi inşallah yumoşu büyütüp çatlatırız

sende eşinde öğretmensiniz sanırım çift maaş bizde malesef ben çalışmıyorum şu anda tek maaşız yani dediğin gibi sigortada ne vitaminleri nede bu durumdaki hiçbir tahlili tedaviyi karşılamıyor malesef çok masraflı ama yapacak bişey yok elbetteki hiçbişey karşılıksız değildir umarım çok yakında güzel sonuçlar alırız :)

Anladım canım, Saraçoğlunun kitabı önümde yanlış yazmıyayım diye iyice baktım yaniii.
İnşallah canım yumırtayı büyürtür, sen öyle güzel bi annesin ki bi yumırta mı elinde kurtulacak şeker?

Benim eşime de Saraçoğlu Hayıt tohumu göndermişdi, tam 3 ay tohumu dövmekle geçti aman bittide kurtulduk:)))

Çok şükür ikimizde çalışıyoruz ama, evin kredisi, arabanın kredisi, yok ilaçlar derken...El ele baş başa...
Neyse bebişim olsun da hiç umrumda değil gerisi. Sağlık olsun herşeyin yeri dolar nasıl olsa:)))

Ronyam doktora gitmişsin yumoşların için nazlı yumoşlar :))))) inşallah bu ay yumurtaların çok çok olur ve bolca yumurtlarsın şekerim

sağol fıstığım benim
canım aslında durum eskiye göre iyi.ağustos ayında klomenle bile büyümemişti yumurtam
bu ay biraz ufakta olsa yumurtam var
canım ben tohumuyla uğraşamam diye hapını içiyom

Ronyam doktora gitmişsin yumoşların için nazlı yumoşlar :))))) inşallah bu ay yumurtaların çok çok olur ve bolca yumurtlarsın şekerim

kuzum biz dominant olan bir tane yumurta istiyozz
zaten benim yumurtam çok pko var bende biliyorsun
her ay bir sürü adayımız var ama kendi aralarında yarışmaktan hiçbiri yarışı kazanamıyor
büyümüyolar ve kist olup baka yapışıyolar
tek olsun sağlıklı yumurta olsun

kızlar eşim bugün doppler çekildi ve sağ taraf hafif,sol taraf belirgin varikosel çıktı.2. derece diyor.şimdi ameliyat olursak hareket artar mı?zaten sayı problemi yoktu.vitaminleri de bıraktı ameliyattan sonra kullanırım diyor?

nasilsin birtanem gecmisini okudum insallah yumurtan gelisir ve bebegimiz olur.

canım kardeşim ben iyiyim sen nasılsın inşallah gelir bebiş
canım email attım ebaydaki satıcılara cevap olarak gümrüğe ilaç değil vitamin olarak belirtiyoz dedi
umarım bir sorun çıkmazda gelir ürünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…