- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.361
Gnc'de buldum meri 49 lira şu altın sarısı olan değil mi?
ben eczaneden alıyorum hemen alma imkanı olduğu için 90 tablet 50 tl ve 1000 mg olması gerekiyor ona dikkat et bilgecim gerçi mg düşük olanda yok sanırım
Bende hemen alma kısmını sevdiğim için , eczaneden alacağım .. Hemen hemen piyasa fiyatı 50 lira dediğin gibi içinde 90 adet var ve 1000 mg ..
Sağol meri eczacıma söyleyimde elinde yoksa bile getirtsin depodan ...
Benden internet sitelerinden alışveriş yapıyorum ama gelmesini bekleyemiyorum sabırsızlıktan :)
merii ,tesekkur ederım doktor cıkınca esımle cok sevındık esımın moralı yerıne geldı
umut dolduk gercekten ..
ınsallah dogal yoll kalabılırız .
yabancı siteler artık sıkıntı oluyor gümrükte takılma olayları yaşanıyor o yüzden türkiye daha mantıklı anında istiyosanda eczane doğru karar bence ben de öyle yapıyorum netteki indirimli fiyattan veriyo zaten eczane,şifa olsun inşallah tatlım
Sağol meri, hepimiz çok mücadele ediyoruz..
İnşşş emeklerimizin karşılığını alırız..
Bebeğimi kaybedeli 9 gün oldu, çok zor bir imtihan, ama inşşş bu sefer doğal yolla gelecek kuzularımız..
aa nezaman dedi onu
güzeller nasılsınız
kızlar ben ebaydan aldığım ürünlerin satıcılarına email atmıştım
cevap olarak biz özellikle ilaç olmadığını vitamin olduğu belirttik diye yazmış
sorun yaşamazsınız demiş.
boncuk geçmiş sayfalarda kaan hocanın sizi ankaraya çağırdığını okumuştum iyi olmuş bence yüz yüze görüşmek ve direk muayne imkanı olması süper bence
bizide şubat ayında çağırdı ama biz izinleri ayarlayamadık gidemiyoruz belki sonraki aylarda gideriz
güzeller nasılsınız
kızlar ben ebaydan aldığım ürünlerin satıcılarına email atmıştım
cevap olarak biz özellikle ilaç olmadığını vitamin olduğu belirttik diye yazmış
sorun yaşamazsınız demiş.
Sorma canım yaaaa, illa çağırttırdım kendimizi...Bakalım inşallah gidebiliriz, neden diyceksin biz bi yandan Zeynep Kamilden tüp bebek raporu çıkartıyoruz ya, heyet gününe denk gelirse, başka uygun bi zamanda gidicez artık. İnşallah günlerim çakışmaz:))))
İyiyiz, esmer güzelim, senden naber?
Evet meri haberim var buda 3 adet demek ..her şerde bile bir hayır vardır canım inşallah doğal yolla gelicek bebeğin sıkma canını
largineden günlük 3000 mg alındığını biliyosun dimi
Sorma canım yaaaa, illa çağırttırdım kendimizi...Bakalım inşallah gidebiliriz, neden diyceksin biz bi yandan Zeynep Kamilden tüp bebek raporu çıkartıyoruz ya, heyet gününe denk gelirse, başka uygun bi zamanda gidicez artık. İnşallah günlerim çakışmaz:))))
canım ben bugün doktora gittim
doktorum bu ay ilaçsız doğal olarak yumurta takibi yapacak
bugün 12.günüm 10 mm boyutunda bir yumurtam varmış
sizin yumurtalıklar pek nazlı dedi
hemde ne nazlı
neyse artık cuma gününe tekrar gidicem bakıcak büyümüşmü diye
selam arkadaşlar Rabbim herkesin dualarını kabul etsin evet benimde çocuğum olmuyordu 2 aşılama ve 1 tüp bebek denedik hepside negatif sonuçlandı tüp bebekten sonra bayağı ümitlerim tükenmişti o dönem hiç namaz kılmayan ben Rabbim kabul ederse namaz kılmaya başladım ve aklıma her geldiğinde ya varis i 707 kere okudum süreklide Allahın 99 ismini okuyordum ve bir arkadaşımın teşvikiyle aşağıdakı yazacağım duayı bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okudum (duanın özelliği herhangi bir cumartesi günü akşam ezanı okunmadan 1900 kere okuyup bitirmekmiş) ve tam ikinci tüp bebek tedavisine başlayacağım ay hastaneden randevuma kadar almıştım kendiliğinden sadece rabbimin yardımı mucizesiyle hamile kaldım işte böyle arkadaşlar tavsiyem fırsat buldukça ya varisi ve yazacağım duayı okuyun Rabbim cümlemizin duasını kabul etsin. Bu arada şuan 20 haftalık hamileyim doktorun söylediğine göre bi oluşum olacakmış darısı en kısa zamanda sizlara inşallah
'' fe in tevellev fe kul la ilahe illa huve aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil aziym.'' anlamı: ey habibim eğer senden yüz çevirirlerse deki; bana Allah cc. yeter ondan başka ilah yoktur ona dayandım o büyük arşın rabbidir.
arkadaşlar merhaba.benim eşimde kromozom translokasyonu var ve bu sorun hakkında bilgi sahibi olanlar çocuk sahibi olmanın diğer hastalara göre nekadar zor olduğunu bilirler.ilk tüp bebek tedavimde transfere bile gidemedim çünkü genetik açıdan sağlıklı bir embriyo bulamadık.ikincide 1 tane sağlıklı embriyo bulduk oda tutmadı.üçüncü tedavimde yine 5 embriyom içerisinden sağlıklı embriyo bulunamadığı için trasferimiz iptal oldu.4. ve son tedavimde ise 2 sağlıklı embriyo oldu ve bugün sonucumu aldım sonuç pozitif yüce rabbimin izniyle. asıl söylemek istediğim bukadar zorluktan sonra pozitif sonucun nasıl olduğu.rabbimin ayetlerinden daha etkili bir ilaç yok gerçekten.41 adet yasin okuduk eşimle,hergün okumak süretiyle 41 adet meryem suresi.3 cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfası 21 defa , 4444 tefriciye ve bol bol dua ettik eşimle ve tüm dostlarmla.ama bu sureleri imkanınız varsa kendiniz okuyun.birde ballı çörekotu karışımını yedim.sabahtan beri mutluluktan ağlıyoruz eşimle.rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.Allaha emanet olun sevgiler...
bir kac gun once buraya hamile oldugu yazmsitim once ALLAHI izniyle benim icin okuna dua kabuloldu duayi cok iyi kuran bilen birini okumasi lazim benim icin yengem okumustu ALLAH ondan razi olsun 3 cuma sabah namazinda yusuf ve meryem surelerini kimseseyle konusmadan okunmasi lazim 3 cu cuma ALLAHIN izniyle hamile kaliniyormus benimde oyle oldu 3 cu cuma adet olamam gerekti ve olmadim rabbimisteyen herkese versin bu dualarda vesile olsun..... sorulariniz olursa yardimci olurum anne adaylari zemuszemus (sabah namazi kildiktan sonra bes vakit namaz kilan biri olmali)
ronyam dün, habertürk kanalında İbrahim Adnan Saraçoğlu vardıi polikistik over için mutlaka soğan kürü yapın diyor, onları dinleyince ilk aklıma sen geldin.
Sen yaptın mı soğan kürünü? Hani yapmadıysan denesen bi ne çıkar ki? Bi sürü kişi bundan hamile kalmış.
hadi gözün aydın inş. doğal yolla olur bence dediğin gibi preseed ve bacaklar havaya metodunu uygularsan
bakalım proxeed plusta alacagız ama once preseed zamanıııııı
krıshazel ,şubat 2 de gelıyorum :)
cok uzun oldu sanırım kısa kısa yazayım derken
sevındım en azından düzelme ve ılerleme var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?