Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merii ,tesekkur ederım doktor cıkınca esımle cok sevındık esımın moralı yerıne geldı

umut dolduk gercekten ..

ınsallah dogal yoll kalabılırız .

ben eczaneden alıyorum hemen alma imkanı olduğu için 90 tablet 50 tl ve 1000 mg olması gerekiyor ona dikkat et bilgecim gerçi mg düşük olanda yok sanırım

Bende hemen alma kısmını sevdiğim için , eczaneden alacağım .. Hemen hemen piyasa fiyatı 50 lira dediğin gibi içinde 90 adet var ve 1000 mg ..
Sağol meri eczacıma söyleyimde elinde yoksa bile getirtsin depodan ...
Benden internet sitelerinden alışveriş yapıyorum ama gelmesini bekleyemiyorum sabırsızlıktan :)

yabancı siteler artık sıkıntı oluyor gümrükte takılma olayları yaşanıyor o yüzden türkiye daha mantıklı anında istiyosanda eczane doğru karar bence ben de öyle yapıyorum netteki indirimli fiyattan veriyo zaten eczane,şifa olsun inşallah tatlım

merii ,tesekkur ederım doktor cıkınca esımle cok sevındık esımın moralı yerıne geldı

umut dolduk gercekten ..

ınsallah dogal yoll kalabılırız .

daha önce değerlerinizi yazmışmıydın canım o toplam 100 milyon süper bi sayı diğer değerlerinniz nasıl tam olarak yazabilirmisin

Sağol meri, hepimiz çok mücadele ediyoruz..
İnşşş emeklerimizin karşılığını alırız..
Bebeğimi kaybedeli 9 gün oldu, çok zor bir imtihan, ama inşşş bu sefer doğal yolla gelecek kuzularımız..

her şerde bile bir hayır vardır canım inşallah doğal yolla gelicek bebeğin sıkma canını

largineden günlük 3000 mg alındığını biliyosun dimi

güzeller nasılsınız
kızlar ben ebaydan aldığım ürünlerin satıcılarına email atmıştım
cevap olarak biz özellikle ilaç olmadığını vitamin olduğu belirttik diye yazmış
sorun yaşamazsınız demiş.

boncuk geçmiş sayfalarda kaan hocanın sizi ankaraya çağırdığını okumuştum iyi olmuş bence yüz yüze görüşmek ve direk muayne imkanı olması süper bence

bizide şubat ayında çağırdı ama biz izinleri ayarlayamadık gidemiyoruz belki sonraki aylarda gideriz

güzel o zaman ronyacım inşallah sıkıntısız eline ulaşırlar

ebaydaki bu olayı seviyorum sorduğun sorunun direk cevabını alıyosun,swansonda bu konuda çok sıkıntı var sen bi soru soruyosun hiç alakası olmayan bi cevap veriyolar yada indirimli ürünlerin reklamını gönderiyolar

Sorma canım yaaaa, illa çağırttırdım kendimizi...Bakalım inşallah gidebiliriz, neden diyceksin biz bi yandan Zeynep Kamilden tüp bebek raporu çıkartıyoruz ya, heyet gününe denk gelirse, başka uygun bi zamanda gidicez artık. İnşallah günlerim çakışmaz:))))

umarım çakışmaz ve gidenbilirsiniz ki gidersen aklında olan tüm sorularını yüz yüze sor canım değerlendir bu fırsatı

İyiyiz, esmer güzelim, senden naber?

canım ben bugün doktora gittim
doktorum bu ay ilaçsız doğal olarak yumurta takibi yapacak
bugün 12.günüm 10 mm boyutunda bir yumurtam varmış
sizin yumurtalıklar pek nazlı dedi
hemde ne nazlı
neyse artık cuma gününe tekrar gidicem bakıcak büyümüşmü diye

her şerde bile bir hayır vardır canım inşallah doğal yolla gelicek bebeğin sıkma canını

largineden günlük 3000 mg alındığını biliyosun dimi
Evet meri haberim var buda 3 adet demek ..
Günde 3 kere alacak eşim ..

Boncuk haberim yoktu ne güzel işte tamda senin istediğin gibi..
Ankara gözüktü size desene :)
İnşş güzel geçer ..
Bende eşimin tedavisini Kaan Hocaya yaptırıyorum ama eğer bir sonuç alamazsak aşılama ve tüp bebeği orada yaptırmak istiyorum artık özelde değil..
Kurumumuz karşılıyor zaten ..

ronyam dün, habertürk kanalında İbrahim Adnan Saraçoğlu vardıi polikistik over için mutlaka soğan kürü yapın diyor, onları dinleyince ilk aklıma sen geldin.
Sen yaptın mı soğan kürünü? Hani yapmadıysan denesen bi ne çıkar ki? Bi sürü kişi bundan hamile kalmış.

1. Kur'an okumayı bilenler için : Meryem suresini 41 gece okumak çocuğun olmasına vesile oluyormuş deneyen sonuç alanlar var

2.Şöyle bir dua var kur' anda.Hz.Zekeriya'nın çocuğu olmuyormuş ve bu duayla yalvarmış rabbine ve çocuk vermiş allah ona.Dua şu: Kale rabbi heb li min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiuddua'.

2. Allahın isimlerinden biri olan varis (a harfi uzatılarak okunacak) mirasçı anlamına gelen vaaris kelimesi var ya işte o.
İşte bu ismi ya vaaris ya vaaris diyerek günde 707 kere okuyanın çocuğu olurmuş denemekte fayda var
olmasa da sevaba gireriz allahın adını anmaktan zarar gelmez ki.

yapmammmı kuzumm yaptım ama nafile hiç faydasını görmedim
hatta o ay 2 ay sürdü kanamamın gelmesi
canım doktor biraz nazlı yumurtan ama büyücek dedi
hayatından stresi çıkar dedi :26:
cuma günü bakcaz büyümüşmü diye :97:

hadi gözün aydın inş. doğal yolla olur bence dediğin gibi preseed ve bacaklar havaya metodunu uygularsan
önceki değerleriniz kaçtı ve hangi ilaçları yada vitaminleri kullanıyordu eşin?
RONYACIMsendede güzel gelişmeler hadi bakalım bu ay senden umutluyum o yumoşu (rabbimin inayetiyle tabi)bebişe çevir iyi çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…