Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vitamin grubunda sadece Proxeed almanız yeterli. İçinde diğerleri zaten var. Sabah akşam 1 adet kullanabilirsiniz, diğer ürünleri önermem.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
CEVAP BU EN İYİSİ ZİNCO VE EVİCAP Kİ BİZİMKİ AZ KALDI ZATEN ONLARI BIRAKALIM BARİ AMA GİNSEGİ KULLANMA TARAFTARIYIM BEN

Aminn inş..

Bende merakla bekliyorum sonucunu..
Dularım seninle arkadaşım ..
Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşş..

canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz

proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz

siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan[/QUOTE]

canim siz proxeed plus kullanmiyormusunuz

proxeed ile arginmax ayni sey zaten ikisi ayni anda kukllanilmaz

siz proxeed kullandiginiz icin sadece L arginine alacaksiniz extaradan

hayır canım.proxeed ile arginmax aynı deil.arginmax ta l carniten yok,l arginine var.proxeed ta ise l carnitene var l arginine yok.[/QUOTE]

Kris ben anladım şimdi sağol..
Proxeed kullandığımız için ı arginine kullnıcaz .. ok..

arkadaşlar kafam karıştı proxeed plus kullananlar başka bir şey kullanmasın mı artı ben bir bardak havuç suyu bir bardak portakal suyu zeytinyağına yatırılmış incir kullandırıyorum.eşim keçiboynuzuna da başlıyalım dedi dün ibrahim saraçoğlunu dinledi ben de soğan kürüne başlayacağımdoğru mu yapıyorum

yumurtlama oncesi iliski ile spermler rahimde depo yaparak yumurtanin gelmesini bekleyecekler

seyrek iliski sperm sayisi fazla olanlara yeterli olur
ama sperm sayisi az ise daha sik iliski ile sperm depolamali

Sabah 7 de uykuya daldım, uykudan yeni uyandım algılamam da sorun var sanırım

Tatlım biz iki çizgiyi de net gördüğümüz de, sayı problemimiz var spermlerimiz biriksin diye gün aşırı birlikte oluyoruz bu yanlış bir uygulama mı olmuş oluyor yani ?:44:

pamuk sen kaan hocaya muayene olmak için ücret ödedinmi.
hayatım ilk etapta 200 tl ödüyorsun sana dosya açılıyor başkada para vermiyorsun

hayatım kullan tabi benim e vitamini ve ginseng im bitmişti benim kullandıklarımın haricinde sadece e vitaminini artık vermicem

merhaba bayanlar kris ozellıkle buradan yazıyorum ınsallah arada kaynamaz :)

bugun doktorumuzla randevumuz vardı ,

doktorumuz bızım gıttıgımız hastaneyı bırakmıs tüp bebek merkezınde kı yerınde sabıt kalmıs artık.

gıttık cok ılgılendı ,tekrar varıkosel muayenesı yaptı fıllan hatta yarım saat oturduk hıc bır ucret almadı :)

tup bebek merkezınde hep derler ya ticaret kokuyor dıye ..

doktorumuz en azından ona güvendigimizi bildiginden mı ne ılgılı yardımcı olmaya calısıyor..

esı de hamıleymıs

ay ne anlaatım boyle ya..

sayımız artmıs ,sayı super dedı 100 mılyon :)
ama hareketlı 0

yavas hareketlı ıle de hamıle kalınabılır dedı..

bıze ne yapılabılır onları anlattı ,asılamayı çok önermedı
denenmez ve tutmaz demıyorum dedı denebılır bı kere dedı ..

fakat asılamayı bız hareketlı var sayı düşükken tercıh edıyoruz dedı..
tüp bebek sızın ıcın harıka ve garantılı bır cözüm dedı nasıl yapıldıgını anlattı parasını fılan..

tüp bebege karar verdıgınız anda bır bucuk ay sonra hamılesınız dedı
ama asılama ıcın bırsey dıyemem dedı..

ama dedı su an sıze hıc bırsey onermıyorum dedı ,kendılıgınden gebelık olusabılecek durumda dedı..

hapları kullanmaya devam edebılırsınız dedı..

bır ay sonra tekrar sperm testı yapılıp bakabılırız dedı ama endıselenmeyın dedı

en aızndan yapısal boukluk duzelmıs en cok ona sevındık sımdı sıra kürlerde ..

boyle yaza kadar beklıyrouz bı sey yapmak ıcın ..

aa bı de Kaan hoca maılıme cevap yazmıs ..

Endişe etmenize gerek yok. Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Eşiniz sabah akşam 1 tane Proxeed plus almaya başlasın. Evlilik süreniz 3 yılı doldurduğunda, gelin, önce 2 kez aşılama deneyelim, olmazsa tüp bebeğe geçeriz. Kurumunuz masrafları karşılıyor.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

bakalım proxeed plusta alacagız ama once preseed zamanıııııı

krıshazel ,şubat 2 de gelıyorum :)

cok uzun oldu sanırım kısa kısa yazayım derken

sevındım en azından düzelme ve ılerleme var :)

Son düzenleme:
var canim
L arginine
ve
Ginseng

bunlar cok onemli

Krisim sağol canım,ben ilaçları tanıdık eczacımız var güvenilir ona getirttiriyorum.Şimdi L-arginine(Erkek sağlığına destek aminoasit)500 mg 50 tb. bide Korean gingseng(panax gingseng)50 kapsül.Dediklerin bunlar mı canım?Bu vitaminler solgarın,bunları alayım mı?
Canım bide yine çok güvenilir bir yerde bal,arı sütü,polen,propolis karışımı hazırlatacağım ne dersin?Bunlar bizim milyonlara iyi mi gelir yoksa hepsinin birden kullanı mı fazla mı olur?

evet pamuk bizde ödedik 200 tl dosya için ama antalya 2011 arkadaşımız için bide sana sormal istedim saol.

Allah iyiliğini versin, topiğimizin Şaşkını. Kaan hoca Ankarada.
Biz kalmak zorunda olursak Öğretmenevinde kalırız herhalde. Tabi onun içinde önceden rezervazyon yaptırmak gerek:)))

Boncuğum tatlım,bütün samimiyetimle söylüyorum inan.Ben Ankaradayım sizi de seve seve misafir ederim

Canım arkadaşım moralini bozmak gibi olmasın ama tüp bebek yapan doktorlar bana da hep %90 hamile kalırsın dediler ama 4 deneme ve elimde koca bi sıfır.Onun için krisin dediği gibi önce eşinin tedavisini yaptırıp,sonuç alamazsanız tüp bebeğe geçin derim ben,tecrübelerime dayanarak...
Zaten değerleriniz iyiymiş,küçük bi destekle normal yolla bebişine kavuşursun sen inşallah...

Arkadaşım çok sevindim değerlerinizin artmasına benim durumum seninki ile tam tesri bizdede hareket var sayı yok..
Proxeed ve kürlerle artacak inş..
Bebeğin yakın zamanda gelsin inşş sana doağl yollla..
Rabbim bizlerede nasip etsin..

Arkadaşlar L-arginine alıyorumda hangi siteden almamı tavsiye edersiniz?
Link atabilirmisiniz..?

Şeker ben de öyle biliyorum ama kris ne diyorsa ben onu yapıyorum,profesör olmuş artık bu konularda maşallah

evet bende tup bebek merkezıne gıderken dedık hemen yapalım derler oyle derler boyle derler dıye..
ama zaten esım tedavı goruyor yanı ılac tedavısı goruyor bırakmayız ılacları
ılac tedavısı gorduk ve en aızndan yapısal bozukluklarımız düzeelmiş :)

ınsallah en kısa zamanda kalırız hamıle ..

ben eczaneden almıstım cnım..
sordum solgar satıyor musunuz dıye..
satan yer buldum oradan almıstım ..

adam ındırımde yapmıstı

ben gnc den alıyorum nerden almak istiyosun canım ebay dan mı

Bende eczaneden alayım öyle ise..
Bunuda alınca , artık başka bişey almayacağım ..
Alsamda eşim içmez zaten ..
Sayısız şey kullanıyor , yemek yemesine falan gerek kalmadı , doyuyor nasılsa bunlarla :)

değerlerinizde düzelme olduğunu yazmışsın bence çok güzel ve proxeed le bence doğal yolla hamile kalabilirsin

Meri akılımda hiçbiyer yok..
Ülke içinden alacağım ..
Gnc'ye bakayım bi hemen ama eczaneden istesem getirtmez mi vardır depolarda elinde yoksa bile..

ben eczaneden alıyorum hemen alma imkanı olduğu için 90 tablet 50 tl ve 1000 mg olması gerekiyor ona dikkat et bilgecim gerçi mg düşük olanda yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…