Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bende kaan hocaya proxeed yanında l arginin kullanalımmı diye sordum. O da hepsi proxeed içinde var gerek yok demiş .ama proxeed içinde l arginin yokki.

Son düzenleme:
teşekkürler canımmm,bu arada arkadaşlar bilenleriniz vardır mutlaka ama bende söyleyim,eski doktorum eşime bol incir ye ama kesinlikle sarımsak yeme demişti.sanırım kötü etki ediyomuş hatta bizimki tursu hastasıdır sarımsağa bakıp bakıp aah diyodu:)

Anladım canım, eşimde Ateş Hocaya muayene olmuşdu ama bize herhangi bir ilaç önermedi, dediği tek şey eşimin genetik test yaptırması olumsuz çıkarsa da seçilmiş embriyo transferinin yapılması gerektiği.
Madem doktorsunuz, uzmanısız konunun neden oturupda şu sperm sayısı arttıracak bi yöntem bulamzsınız anlamam...

kızlar ebay dan presed ve ovulasyon testi alıcam ben aldım zannediyodum ama almamışım bana link gönderirmisiniz sizin aldıklarınızdan lütfen

kızlar merhabalar...
şimdi proxeedi yurt dışından mıı sipariş veriyoruz yoksa türkiyeden mi alıyoruz...
bir yok gösterin bana ...
hemen almam lazım...
proxeed gelene kadarda arginmax a devam edeceğiz...
Arkadaşım ben Türkyeden aldım eczaneden akşamında elime geçti..
Bu sitelerde daha ucuz ama gelmesi sıkıntı oldu bazı arkadaşlarımıza bende çok üzüldüm yazık günah ..
Eczaneden almanı tavisye ederim ..
Bir kereliğine alıyolarmış Allah'tan .. Yoksa ordan orya 200 lira güç mü yeter..
Bi seferliğine vereceğiz artık napalım ..
Zaten ona ver buna ver , tüp bebek fiyatına geldi..
aa ben bunu hiç duymadım .. Aruna normalde sınır morfolojide %4 , o zaman %4 ihtimalle mi doğal gebelik oluyor ?
Öyle ise sıkıntılı demek .. Çünkü genelde morfolojik sorunlar çok fazla var ..
Ama ben %1 morfoloji ile çok hamile kalan duydum topiklerde..
Üzülme bence , bu şans işi birazda ..
kızlar bende kaan hocaya proxeed yanında l arginin kullanalımmı diye sordum. O da hepsi proxeed içinde var gerek yok demiş .ama proxeed içinde l arginin yokki.
Kaan hocada hep öyle diyor zaten .. demekki prospektüsünü hiç okumamış. I carnitine var ı arginine yok ..O yüzden ayrıca bende ı arginine alacağım ..
Halk arasında sarımsak erkekler için kısırlık yapar lafını o kadar duydum ki, belkide doğruluk payı var..
Eşine sabırlar diliyorum .. Bende turşu hastasıyım erkek olsam dayamazdım sanırım :))

evet cnm doğru diyorsun siz şimdi kaan beye mi tedavi mi oluyorsunuz

slm kızlar dna hasar testımız cıktı.sonuc % 29 cıktı.amelıyat oncesı 42 idi.35 in altına ınmesıne cok sevındım.en azındN Allahın ıznıyle mıkroda sansımız olacak.cok sevınclıyım.ınsallah bebegımde gelır en yakın zamanda

Hazel çok sevindim rabbim yardım etmiş ne güzel..
İnşşş bebeğine kavuşursun yakında arkadaşım..

Bende bugün kürtajdan sonra kontrole gittim , maşşallah tertemiz hiçbir sorun yok rahimde..
Dr korunmayın dedi, tüp bebekten sonra hamile kalam ihtimalin var dedi ve bebek asprini almamı tavsiye etti.. İnşş eşime kullandırdıklarımda fayda ederse doğal gebelik için umudum var arkadaşlar..
Rabbim emeklerimiz boş çevirmesin in..

canım sınır %15 demiştin.kaan hoca sperm dna hasar testinin morfolojiyi yakından ilgilendirir demişti.belki şimdi sizin morfolojidede yükselme olmuş olabilir mi.?

canım sınır %15 demiştin.kaan hoca sperm dna hasar testinin morfolojiyi yakından ilgilendirir demişti.belki şimdi sizin morfolojidede yükselme olmuş olabilir mi.?

yok canım morfolojı yıne % 2 .zaten dna hasarımız sınırın ustunde ama en azından % 35 ten az.cunku 35 ten coksa mıkroda bıle sans yokmus dıye okumustum.sımdı mıkroyla sansım var dıye dusunebılırım degıl mı.Tabı once Rabbim ıstesın.
%25 ten coksada normal yolla sans yokmus ama benım hedefım her ne yolla olursa olsun bebek sahıbı olabılmek.normal yada tup hıc farketmez yeterkı gelsın ve ıcımdekı bu sızı dinsin((

kızlar kimse yazmamış banaebuydan aldım zannediyodum almamışım adamın elindemi yokmuş orasını anlamadım bana presed jel ve ovulasyon testi birarada olan bir link gönderirmisiniz?aranızda alan vardır lütfeeeeeen

krishazel senden b işey rica edicem.bana gnc den
l arginin
ginseng
omega 3
ginko bloba
l carnitinin

linklerini verebilirmisin canım bunlar günde kaç kere kullanılıyor.??
arısütü bal polen karışımını dedigin yerden sipariş verdim.bu da günde bir tatlı kaşıgı alsa yeterlimi?
l carnitinide istedimki proxeed yerine arginmax alırsam onun için
bunları cuma günü alıcam inşallah.:79::79::79:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…