- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.501
canım yaklaşık bir yıldır ateş beye gidiyoruz serephone veriyor eşime başka bir şey demiyor cem beye de varikosel için gittik kaan beye de yeni gideceğiz ama pek de umutlanabileceğim cevap gelmedi biz ist olduğumuz için testleri yaptıracağımız buradan dr ihtiyacımız var ank herzaman gitme imkanımız yok
Arkadaşım ben Türkyeden aldım eczaneden akşamında elime geçti..kızlar merhabalar...
şimdi proxeedi yurt dışından mıı sipariş veriyoruz yoksa türkiyeden mi alıyoruz...
bir yok gösterin bana ...
hemen almam lazım...
proxeed gelene kadarda arginmax a devam edeceğiz...
Bir kereliğine alıyolarmış Allah'tan .. Yoksa ordan orya 200 lira güç mü yeter..bizde devlet hastanesi ücretsiz diye gitmiştik ama dosya için 200 tl isteyince biraz şaşırdık sanırım boncuk arkadaşımdı ögretmeniz ama hiç bi işe yaramıyo bu saglık güvencesi demiş canım bu 200 tl zaten emekli sandıgı için çünkü kuruma göre degişiyo galiba bence bagkur falan daha fazla olabilir bide uzman oldugu için olabilir bu ücret çünkü ben eşim için ankaradaki bütün hastahaneleri aradım ameliyat olmadan önce randevu için hepsi normal muayenemi yoksa uzmanamı diye sordular eger uzmana randevu alıyosanız şu kadar muayene ücreti var dediler yani ücretsiz ordaki asistanlar falan muayene ediyo bu nerdeyse bütün hastahanede böyle çünkü ankaradaki bütün hastaneleri aradım ve nerdeyse hepsinden bu cevabı aldım ama allahtan en dogru yeri seçtim o yüzden önemsiz yani bide mesela sizi orda kadın dogumada yönlendirince kaan bey tekrar bi ücret falan ödemiyosunuz cebecideki bütün bölümlerde dosya masrafı var ama sevk edildiginizde almıyolar mesela beni kadın doguma gönderdi ve ücret istemediler aynı şekilde orda ilk olarak kadın doguma gidip geçen seneden beri tüp bebek tedavisi gören birisi vardı kadın dogumcu kaan beye yönlendirmiş eşini ve hiç ücret almamışlar kadın dogumdaki açtırdıgı dosya geçerli yani bir kez verince dosya masrafını bi daha vermiyosunuz hangi bölüm olursa olsun doktor sevk edince gidebiliyosunuz pamukta kaan beye direk gitti ve oda aynı şekilde 200 tl ödemiş.
aa ben bunu hiç duymadım .. Aruna normalde sınır morfolojide %4 , o zaman %4 ihtimalle mi doğal gebelik oluyor ?proxeed eczaneden alıyorum bugün eşim semen analizi yaptırdı sonuçlar çıkınca farkı söylerim kaan hocam morfoloji oranı kadar normal yolla doğum oranı veriyor bizim yüzde üç dualarınıza ihtiyacım var umarımYüce Yaradan gönlümüze göre verir:)))
Kaan hocada hep öyle diyor zaten .. demekki prospektüsünü hiç okumamış. I carnitine var ı arginine yok ..O yüzden ayrıca bende ı arginine alacağım ..kızlar bende kaan hocaya proxeed yanında l arginin kullanalımmı diye sordum. O da hepsi proxeed içinde var gerek yok demiş .ama proxeed içinde l arginin yokki.
teşekkürler canımmm,bu arada arkadaşlar bilenleriniz vardır mutlaka ama bende söyleyim,eski doktorum eşime bol incir ye ama kesinlikle sarımsak yeme demişti.sanırım kötü etki ediyomuş hatta bizimki tursu hastasıdır sarımsağa bakıp bakıp aah diyodu:)
Anladım canım, eşimde Ateş Hocaya muayene olmuşdu ama bize herhangi bir ilaç önermedi, dediği tek şey eşimin genetik test yaptırması olumsuz çıkarsa da seçilmiş embriyo transferinin yapılması gerektiği.
Madem doktorsunuz, uzmanısız konunun neden oturupda şu sperm sayısı arttıracak bi yöntem bulamzsınız anlamam...
evet cnm doğru diyorsun siz şimdi kaan beye mi tedavi mi oluyorsunuz
slm kızlar dna hasar testımız cıktı.sonuc % 29 cıktı.amelıyat oncesı 42 idi.35 in altına ınmesıne cok sevındım.en azındN Allahın ıznıyle mıkroda sansımız olacak.cok sevınclıyım.ınsallah bebegımde gelır en yakın zamanda
kızlar ebay dan presed ve ovulasyon testi alıcam ben aldım zannediyodum ama almamışım bana link gönderirmisiniz sizin aldıklarınızdan lütfen
slm kızlar dna hasar testımız cıktı.sonuc % 29 cıktı.amelıyat oncesı 42 idi.35 in altına ınmesıne cok sevındım.en azındN Allahın ıznıyle mıkroda sansımız olacak.cok sevınclıyım.ınsallah bebegımde gelır en yakın zamanda
canım sınır %15 demiştin.kaan hoca sperm dna hasar testinin morfolojiyi yakından ilgilendirir demişti.belki şimdi sizin morfolojidede yükselme olmuş olabilir mi.?
cnm hayırlı olsun
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED on eBay (end time 18-Feb-11 1538 GMT)
istediğin test adetlerinide belirt
40 ovulatıon 10 pregnancy
gibi..
emoş yazdım ya sana aaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?