Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı geceler :)

bu ay cok umut doluyum ..yarın adetımın dokuzuncu günü ..

bısmıllah dıyıp preseed ıle calısmalara baslıyacagız :)

pamığım tüm arkaaşlarım ıyı eceler:)))))))
Misafirim var yatılı ancak şimdi girdim((
Gnc den arginmax woman,l carnitine,coenzyme Q_10 aldım:)))hemde küçük şiselerini aldım 150 tl ödedim((
oranın sorumlusu olan ey araştırdı ,o verdi ,birde bi ürün daha vardı bunu doktorunuza danışın öyle weryim dedi
ismi mn formula içerisinde menopoz dönemi bbelirtileri hafifletip hormonları dengeliyormuş :)
Almayı pek düşünmüyorum ,nasıl kendim için olan liste:)

l carnitine sana degil esine degilmi

l carnitine sana degil esine degilmi

hayır tatlım bna verdi özellikle gebe kalınımını kolaylaştırıyormuş,eşimede ayrıyeten üzüm çekirdeği ekstirası var onu alın dedi ,özellikle varikosel olanlar kullanınca çok faydası oluyormuş ,ama korkumdan alamadım içmez daha başka şey

oooooooooooo masallah kendine iyi bakacaksin bundan sonra desene :))))) sifa olsun bebegimmmm

oooooooooooo masallah kendine iyi bakacaksin bundan sonra desene :))))) sifa olsun bebegimmmm

valla hepsi bebk için :)))
birde ordaki bey dediki civan perçemi dedi yalancı östürojen hormonu salgılar ,değerlerinizin düştüğünüzü zannedersiniza ma sadece vücüdu kandırır dedi,şaşırdım kaldım:88888888

Allah im sana tez zamanda bebek nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…