- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.541
ya kaan hocaya mail yazmistim igneleri kullanali 20 gun oldu 1 ay olunca yaniniza gelecegiz yani 14 subatta yaniniza gelecegizz dedim dün oda bana söyle yazmis
lüften gelirseniz cuma günü gelin
kafam karisti bu cuma mi gelin diyo yoksa geleceginiz zaman cuma gunümü gelin diyo
Krısım senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
pamığım tüm arkaaşlarım ıyı eceler:)))))))
Misafirim var yatılı ancak şimdi girdim((
Gnc den arginmax woman,l carnitine,coenzyme Q_10 aldım:)))hemde küçük şiselerini aldım 150 tl ödedim((
oranın sorumlusu olan ey araştırdı ,o verdi ,birde bi ürün daha vardı bunu doktorunuza danışın öyle weryim dedi
ismi mn formula içerisinde menopoz dönemi bbelirtileri hafifletip hormonları dengeliyormuş :)
Almayı pek düşünmüyorum ,nasıl kendim için olan liste:)
beniiiiiiiiiiiiii
yagmurum hosgeldin sexi bacim :))))))))))))
l carnitine sana degil esine degilmi
senide cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmm
hayır tatlım bna verdi özellikle gebe kalınımını kolaylaştırıyormuş,eşimede ayrıyeten üzüm çekirdeği ekstirası var onu alın dedi ,özellikle varikosel olanlar kullanınca çok faydası oluyormuş ,ama korkumdan alamadım içmez daha başka şey
oooooooooooo masallah kendine iyi bakacaksin bundan sonra desene :))))) sifa olsun bebegimmmm
valla hepsi bebk için :)))
birde ordaki bey dediki civan perçemi dedi yalancı östürojen hormonu salgılar ,değerlerinizin düştüğünüzü zannedersiniza ma sadece vücüdu kandırır dedi,şaşırdım kaldım:88888888
selam fıstıklar öpüyorum hepinizi
kızlar kris nerde girmiyo kaç gündür haberiniz varmı???
Allah im sana tez zamanda bebek nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
selam fıstıklar öpüyorum hepinizi
kızlar kris nerde girmiyo kaç gündür haberiniz varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?