Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hazelcim senin adına çok sevindim. Gözün aydın şimdiden:))))

Aman ne güzel haberler yazılmış böyle. Oh oh maşallah Bilgecim yaaa

krishazel yerin bende cevap verebilir miyim?
Canım ben eşime yukarıda yazdıklarını ginseng, omega 3, ginko biloba ayrıca evicap günde 1 tane veriyorum.
Arı sütü bal polen karışımından sabah kahvaltıdan önce 1 tatlı kaşığı yiyor
Biz proxeed plus kullanıyoruz,arginmax dan daha iyi olduğu için.

canım tabiki verebilirsin.cevabın için çok teşekkür ederim.yalnız birde bana gnc den linkleri gerek .ona göre dogrusunu almak istiyorum.

hazelcim senin adına çok sevindim. Gözün aydın şimdiden:))))

sagol canım.cok sagolun kızlar.Rabbim bebıslerımızıde almayı nasıp etsın hepımıze inşallah.kücük adımlarla ılerlıyoruz ıste.esım nolvadex 20 mg kullanmaya basladı.daha teomana gıtmedık.haftaya pzt randevu alabıldık.dunku randevular dolmustu.1 hafta gecıktı randevumuz.ama bız 1 hafta daha gecıkmeyelım dedık ve esım ılacı kullanmaya basladı sperm testı verdıkten sonra.bakalım teoman ne dıycek

bugün hsg oolacaktımbildiğiniz gibi ama olmadı malesef boşuboşuna iğne yedim bide
benden önce hsg olmuşta malzemeler sterile olmalıymış akşamı bulurmuş yani yarına kaldı benim hsg neyse hayırlısı olsun artık napalım...
2.mağduruyetimde eşim bilgisayarı bozduuuuu

iyi akşamlar kıslarr nasılsınız? ben ovulasyon testlerini gitti gidiyor dan alacaktım,burada ebuy yada ebay diye bi site adını unuttum o siteye girdim ama dili yabancı hiçbirşey anlamadım nasıl alacaz biz bunları?

ya kaan hocaya mail yazmistim igneleri kullanali 20 gun oldu 1 ay olunca yaniniza gelecegiz yani 14 subatta yaniniza gelecegizz dedim dün oda bana söyle yazmis
lüften gelirseniz cuma günü gelin

kafam karisti bu cuma mi gelin diyo yoksa geleceginiz zaman cuma gunümü gelin diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…