- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.341
Canım sizin eşlerinizin FSH ları düşük benim eşiminki ise 14 lerde. Bizde niye böyle peki anlamadım doğrusu...
Canım diğer topiğede yazdım. Tebrik ederim eşinin değerleri gayet güzel...Siz nasıl yükselttiniz değeri...Ya da böyle miydi değerler?
Kizlar buraya yaziyorum not edin
yagmur 6 ay sonra hamile:))
Kendimi senin yanında öğrenci gibi hissettim ve heyecanlandım walla, hamilelik tarihini vericem diyince. Biliyomusun gerçekten bana umut oluyorsun, olumlu ve dirençli halinle. Bayramdan sonra eşimin kullandığı ilaçlar bitecek ardından hormon tahlili yaptırıcaz. Sence sperm tahlili de mi yaptırsak? Göztepe de İstanbul Laboratuarına yaptırdık en son tahlili...Medical Park göztepe de var, oraya mı yaptırsak diyosun?Boncuk cum senin hamilelik tarihini obur ay verecegim bakalim sperm testiniz sonucuna gore.
Sperm testinizi nerede yaptiriyorsunuz siz? Medical Park ta yaptirin.
süper ya hep beraber halayı çekicez
canım çok sağol
böyle değildi tabi baya kötüydü
eşim bir ay arginmax men içti o arada bal arı sütü polen yedi
tribullus macun almıştık onu yedi
sabahları birşey yemeden keçi boynuzu pekmezi yedi
evicap,l arginine,korean ginseng, ginkgo biloba folik asit, zinko tablet bunların hepsini içti
yani bir avuç dolusu kapsül yutturdum adama :))
canım birde ben bir yerde okumuştum dometes salçasında bir madde varmış sperm kalitesini çok düzeltiyormuş.yemeklere normalden çok daha fazla domates salçası koydum :)) ekmeğinin üzerine salça sürüp yedirdim.bol fındık fıstık badem ceviz yedi
tabi birde doktor tedavisi oldu.canım bilmyorum nelerden fayda gördük ama ne duyduysam onu yaptım.sağolsun bu dönemde krishazelin çok desteği oldu.
inanarak yapmak çok önemli birşeyleri. ben hep olumlu olacak düzelcek diye uğraştım
Kendimi senin yanında öğrenci gibi hissettim ve heyecanlandım walla, hamilelik tarihini vericem diyince. Biliyomusun gerçekten bana umut oluyorsun, olumlu ve dirençli halinle. Bayramdan sonra eşimin kullandığı ilaçlar bitecek ardından hormon tahlili yaptırıcaz. Sence sperm tahlili de mi yaptırsak? Göztepe de İstanbul Laboratuarına yaptırdık en son tahlili...Medical Park göztepe de var, oraya mı yaptırsak diyosun?
krishazel :84: :84: :84:
banada bir tarih ver yaaa :95:
Ya kızlar bana yardım edın bende esraya katılıyorum neden bu spermler artmıyor
krıshazel sen ne yapmıstın canım
hazelcıgım senın bebegın ılk bayramı:)))
nıce bayramlar gecırırsınz ınşşş
Sagol canim benim sizede hayirli guzel bayramlar
seni merak ediyordum ne durumdasiniz suan?
Canım ml de 1 milyon mu yoksa 9 milyon mu anlamadım? Eğer 1 milyonsa düşük çok düşük çıkmış, ama 9 milyonsa iyi bence hareketliliğini düzelmeye çalışırsınız.
Anlamadım, daha önce ki testlerde daha yüksek değil miydi sanki ben öyle hatırlıyorum?
Allah Allah...Varikosel var mı acaba eşinde yagmurcum?
İlaçlarla ilgili krishazel tecrübeli o bişeyler söyler mutlaka ama en azından Kaan Hocanın ilaç önermeyi iyiye işaret, ki proxeed plus bitkisel olduğu için işe yarar diye düşünüyorum? Eşiminde ilaçları bitsin hormon tahliline göre proxeed plus alıcam kendisine.
beklıorummmmm
bayram ertesı adetımı
21. gunude ılaclara baslıcakmısım galıba öle söledi :)
canım bence çokda kötü değil ümüt var kesinlikle
canım sana bir tavsiyede bulunayımmı awe cemre marka kavun çekirdeği yağı
meni miktarını çok artırıyomuş
sizin ml de 9 milyom sperm var
ama miktar ne kadar artarsa sayıda o kadar artar
yani 4-5 ml olsa süper olur sayı yeterli olur
Canim tabiki iyiye isaret bizimle ayni tedaviyi vermis zaten durumumuz ayniydi hatta sizin bizden iyi cunki bizim 7 milyondu ve ileri hareketli sifirdi
yani demek oluyorki 6 aylik tedavi sonucu hamile kalacaksin:)))))
hemen aliyorsun proxeed plusu ve klomeni 1 gun bile bosa gecirme sakin.
geri sayim basladi:))
Kizlar buraya yaziyorum not edin
yagmur 6 ay sonra hamile:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?