Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Boncuk cum senin hamilelik tarihini obur ay verecegim bakalim sperm testiniz sonucuna gore.
Sperm testinizi nerede yaptiriyorsunuz siz? Medical Park ta yaptirin.

Canım diğer topiğede yazdım. Tebrik ederim eşinin değerleri gayet güzel...Siz nasıl yükselttiniz değeri...Ya da böyle miydi değerler?

canım çok sağol
böyle değildi tabi baya kötüydü
eşim bir ay arginmax men içti o arada bal arı sütü polen yedi
tribullus macun almıştık onu yedi
sabahları birşey yemeden keçi boynuzu pekmezi yedi
evicap,l arginine,korean ginseng, ginkgo biloba folik asit, zinko tablet bunların hepsini içti
yani bir avuç dolusu kapsül yutturdum adama :))
canım birde ben bir yerde okumuştum dometes salçasında bir madde varmış sperm kalitesini çok düzeltiyormuş.yemeklere normalden çok daha fazla domates salçası koydum :)) ekmeğinin üzerine salça sürüp yedirdim.bol fındık fıstık badem ceviz yedi
tabi birde doktor tedavisi oldu.canım bilmyorum nelerden fayda gördük ama ne duyduysam onu yaptım.sağolsun bu dönemde krishazelin çok desteği oldu.
inanarak yapmak çok önemli birşeyleri. ben hep olumlu olacak düzelcek diye uğraştım

Boncuk cum senin hamilelik tarihini obur ay verecegim bakalim sperm testiniz sonucuna gore.
Sperm testinizi nerede yaptiriyorsunuz siz? Medical Park ta yaptirin.
Kendimi senin yanında öğrenci gibi hissettim ve heyecanlandım walla, hamilelik tarihini vericem diyince. Biliyomusun gerçekten bana umut oluyorsun, olumlu ve dirençli halinle. Bayramdan sonra eşimin kullandığı ilaçlar bitecek ardından hormon tahlili yaptırıcaz. Sence sperm tahlili de mi yaptırsak? Göztepe de İstanbul Laboratuarına yaptırdık en son tahlili...Medical Park göztepe de var, oraya mı yaptırsak diyosun?

evet tatlim domatesteki lykopen maddesi cok yararliymis sperm icin biz onunda hapini almistik 1 kutu:))
Eslerinize bol bol domates corbasi yapin arkadaslar tarhanaya karistirin.

Canim inanki size moral vermek icin bos konusup umit vermiyorum
INANARAK soyluyorum.
cunki cozumsuz gruptan degilsiniz . Biz okadar cok arastirma yaptik ki sonucunda bizim sorunumuzun cozumsuz olmadigini ogrendik
bak mesela ronya kisa zamanda hamile kalacak
ardindan sen ile yagmur u da duyacagiz .
esra cim da bir netlestirsin durumunu belki o ilk suprizi yapacak:))
yeterki pesini birakmayin devamlilik istiyor tedavi.
ve Kaan Hocanin pesini birakmayin.

Canim sperm testini kaca yaptiriyorsunuz? Medical park ayni zamanda tup bebek merkezi oldugu icin sperm tahlili sonuclari cok dogru cikiyor ama 100 tl orada . Hesabiniza uyarsa tavsiye ederim. Biz oranin disinda yaptirdigimiz yerlerden pek memnun kalmadik.
ama oncelikle su hormon sonuclarinizda bir ciksin zaten tedaviniz ozaman sekillenecek .
Kaan Hoca sperm testi ister sanirim.

Aşkım bende laboratuarı aradım 9 mil tplam mı yoksa 1 ml de ki sperm sayısımı ama cevap çıkmadı.Bizim meni miktarında gene düşüş vao normalde 3 veya 3.5 ml ama az oldu bu sefer 1milim miktarı
Ewet canım eşimde tekrarlayan varikosel var,ama kaan hoca olmuş zaten ameliyat gerek yok diyo.
Canım bizim değer hep 2mil la 4 mil arasında değişiyordu ,sadece 4 ay önce bir kere 16 mil oldu ,sen onu hatırlıyorsundur.
İnşallah ya diğer mesajında duruma göre tüp yada aşılama önereceğim dedi :))
Demekki gidişat iyi.

doğru söze ne denir ,inşallah arkadaşım ,inşallah .
Hepimiz bir gün hamile kalırızda bu sitemiz şenlenir....

Aşkım ya inşallah bakalım zaman ne gösterecek ,bizim değerler çok oynak bi yükseliyo bi düşüyo:))))))))))))

Kizlar buraya yaziyorum not edin
yagmur 6 ay sonra hamile:))

Ağzını yerim kız o ne güzel temenni ,Allah mı konuşturuyo seni;AAYYYYYYYYYY bak şimdiden sewindirik oldum .
Eşimde çoktan çıktı yola pazartesi alacağım dedi ilaçları (((((((
Aman alsında.
Arkadaşım başka ne yapyım bana yazarmısın ,saraçoğlunu çaylarına dewam edeyimmi? Hani hormon ilaacıyla yan etki yapmasın ,proxeed plus da kullanacağız gerek varmı ,keçi boynuzu kürü yapayımmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…