Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlim esinin sorunu bitti gibi .
sen bundan sonra kendine bak sende sorun olmamasi lazim.
doktor kontrolunden cikma sakin

kızlar benim aldığım ginseng te korean ginseng ama kırmızı değil beyaz fark varmı arada

kızlar benim aldığım ginseng te korean ginseng ama kırmızı değil beyaz fark varmı arada

canım valla benimde kafam karıştı şimdi
ben alırken özellikle kore ginsengi mi ona dikkat ettim
kutunun üzerinde korean ginseng yazıyor ama kapsüllerin rengine baktım rengi kırmızı değil :111:

tatlim esinin sorunu bitti gibi .
sen bundan sonra kendine bak sende sorun olmamasi lazim.
doktor kontrolunden cikma sakin

canım bende polikistik over var
sanırım kadın doğum doktorunu dinlicem ve aşılama yaptırcam
aslında problem tek eşimde olsaydı gerek yoktu durum baya iyiye gidiyor
ama ben 60 günde adet oldum ve yumurtlama olmadan geçen koskoca 60 gün
yani eşim düzelsede bende problem var (
ve böylelikle şansımız azalıyor

canım valla benimde kafam karıştı şimdi
ben alırken özellikle kore ginsengi mi ona dikkat ettim
kutunun üzerinde korean ginseng yazıyor ama kapsüllerin rengine baktım rengi kırmızı değil :111:

canım zaten inglizce beyaz diyo benimkinin üzerinde whıte yazıyo sende red yazıyosa kırmızıdır bir bak bakalım hayatım acaba arada farkı oluyomuki ya

canım bizimkinin üzerinde rengiyle ilgili bir şey yazmıyor
sadecce kore ginsengi yazıyor :111:

Selam Ronya, mesajını aldım ancak sistem sana özelden mesaj yollamama izin vermedi. Nasıl bir süreç yaşadın bana anlatır mısın? benim eşimin morfolojisi düşük,hareket azlığı ve sperm sayısında azlık var. Hafif derecede varikosel de varmış. Bizim de kafamız iyice karıştı,çünkü doktorlar sürekli farklı görüşler söylüyorlar.

Aşkım benim canımsın sen :)))))))))
Bakalım inşallah eşim bulurda alır ilaçları.
Kaan hocaya meil attım gene senin yazdıklarını da yazdın kullanırsam bir sakıncası olurmu diye ,çünki eşim kaan hoca onay vermezse hayatta ağzına sokmaz öyle inat bişey.Birde bu ilaçlar aç mı tok mu tüketiliyor:
allaha emanet ol....

canım biz o adını anmak istemediğim tüp bebek merkezinde sperm testi verdik ve sonucu görmesi için üroloji doktorundan randevu aldık.
sonuç normal morfoloji %1
anormal %99
sayı 12 mily
hareket ileri 0
yavaş ve yerinde %40 (b+c) çıkmıştı
sevgili üroloji doktoru sizin asla normal yolla bebeğiniz olmaz boşa doktor doktor gezmeyin dedi.varikosel diye bir rahatasızlık olabilir oda olsa bile çok zor düzelmesi dedi.bu arada masasından kalkıp eşimi muayene bile etmedi isterseniz ultrason çektirin dedi.tabi biz şok olduk ben sordum pekala aşılamadamı olmaz diye mümkün değil dedi.
biz odadan çıktık ama şöyle bir eşime baktım gözleri dolu dolu olmuştu o anı hiç unutmam.biz bir süre şoktan çıkamadım sonrasında ben çok araştırdım ve necmettin hocayı bulduk.kendisi bu alanda izmirdeki sayılı doktorlardan.
sonuçlara baktı ve öncesinde bi kızdı nasıl böyle bir şey derler size dedi.
spermiogram testinde lökosite bakılmadığını gördü ve bir daha test yapmamızı istedi
necmettin hocanın muayenehanesinde baktırdık
ve yine sonuç değişmedi aynı değerler çıktı ancak lökositte çıktı ve necmettin hocamız eşime 2 kutu antibiyotik ve volteren sr 75 tablet verdii.eşim bunları içti ve tam bir ay sonra tüm değerleri 2 kat arttı.ancak hala lökosit çıktığından tekrar antibiyotik yazdı eşim şu an onları içiyor.aralığın 5.de tekrar gitcez hocanın dediğine göre yine artacak.
ama eğer artmazsa varikosel saptandı ameliyat olacak.
canım sana mesaj atmamın nedeni bizde aynı durumu yaşadık ben bir çok tüp bebek merkezinin sadece ticarethane olduğunu düşünüyorum.
laboratuar sonuçları doğruydu gerçekten.ama tedavi olabilme ihtimaline bile yanaştırmıyolar amaç direk tüp bebek yaptırmak

Canim onlar ilac degil:)) ac tok faketmez bitkisel onlar. Yemeklerden sonra verirsin esine.

Canim onlar ilac degil:)) ac tok faketmez bitkisel onlar. Yemeklerden sonra verirsin esine.

Sevgili kurtarıcımız, sanırım çok soru soruyoruz bu aralar ama..Şu bahsettiğin ürünleri ayrıntılarıyla nerden alabilceğimizi de özelden yazsan çok mu şey istiyorum dünyanın en tatlı anne adayından acaba?

:)))))
erkekelrın yuregı yok iş hep bıze kalıor
bu urunlerı almak sorun
hele onlara ıcırmek ayrı bır sorun

Canim korean ginseng dogru secim rahat olun bizde ondan aldik kullandik
Zaten arginmax tada korean ginseng var .

hayatım tamam doğru seçimde renginde kararsız kaldık bende beyaz kore ginsengi var anlatmak istediğim kırmızı veya beyaz ginseng farkediyormu şimdide aklım ona takıldı.

hayatım tamam doğru seçimde renginde kararsız kaldık bende beyaz kore ginsengi var anlatmak istediğim kırmızı veya beyaz ginseng farkediyormu şimdide aklım ona takıldı.

canım benim bildiğim kadarıyla kırmızı kore ginsengi olmalı
ben korean ginseng yazısını görünce hiç bakmadım kırmızımı beyazmı diye
zaten öyle bir şeyde yazmıyooo benim aldığım vitaminin üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…