- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.381
kızlar ben yumurtanın çatlamasını beklerken adet oldum
pek sinir oldum zaten doktora gittiğimde rahim kalınlaşmışıtı demekki kanama gelcaekmiş
benim yumurtada gitti.
doktor bu ay adetini düzene sokalım dedi cyclo progynova diye bir ilaç verdi
sonrasında ne olcak bilmiyom :111:
kızlar benim aldığım ginseng te korean ginseng ama kırmızı değil beyaz fark varmı arada
tatlim esinin sorunu bitti gibi .
sen bundan sonra kendine bak sende sorun olmamasi lazim.
doktor kontrolunden cikma sakin
canım valla benimde kafam karıştı şimdi
ben alırken özellikle kore ginsengi mi ona dikkat ettim
kutunun üzerinde korean ginseng yazıyor ama kapsüllerin rengine baktım rengi kırmızı değil :111:
canım zaten inglizce beyaz diyo benimkinin üzerinde whıte yazıyo sende red yazıyosa kırmızıdır bir bak bakalım hayatım acaba arada farkı oluyomuki ya
canım bizimkinin üzerinde rengiyle ilgili bir şey yazmıyor
sadecce kore ginsengi yazıyor :111:
Yagmurcum iyi olmamanada sevindim demissin:))) iyi olmayayimmi yani:))))
canim klomenin kutuda sayisi azdi o yuzden dedim en az 6 ay kullandirir zaten. bizde yarim kullandik
zaten her ay hormon testide isticek fsh testi sperm testi istemez birdaha
Selam Ronya, mesajını aldım ancak sistem sana özelden mesaj yollamama izin vermedi. Nasıl bir süreç yaşadın bana anlatır mısın? benim eşimin morfolojisi düşük,hareket azlığı ve sperm sayısında azlık var. Hafif derecede varikosel de varmış. Bizim de kafamız iyice karıştı,çünkü doktorlar sürekli farklı görüşler söylüyorlar.
canım benim Allah yardımcınız olsun....
boşluğunuzu doldursun....
bu dönemlerde stres yapma ....
hep iyi şeyler düşün moralini yüksek tut ...
bu şekilde bebeğin tutunması kolaylaşıyor.....
Aşkım benim canımsın sen :)))))))))
Bakalım inşallah eşim bulurda alır ilaçları.
Kaan hocaya meil attım gene senin yazdıklarını da yazdın kullanırsam bir sakıncası olurmu diye ,çünki eşim kaan hoca onay vermezse hayatta ağzına sokmaz öyle inat bişey.Birde bu ilaçlar aç mı tok mu tüketiliyor:
allaha emanet ol....
Canim onlar ilac degil:)) ac tok faketmez bitkisel onlar. Yemeklerden sonra verirsin esine.
Canim korean ginseng dogru secim rahat olun bizde ondan aldik kullandik
Zaten arginmax tada korean ginseng var .
hayatım tamam doğru seçimde renginde kararsız kaldık bende beyaz kore ginsengi var anlatmak istediğim kırmızı veya beyaz ginseng farkediyormu şimdide aklım ona takıldı.
krishaze canım az evvel kendime şu vitamini sipariş ettim
Daily Wellness Company ArginMax Women 180tabs FreeShipp - eBay (item 330301469289 end time Dec-08-10 1131 PST)
hayatım tamam doğru seçimde renginde kararsız kaldık bende beyaz kore ginsengi var anlatmak istediğim kırmızı veya beyaz ginseng farkediyormu şimdide aklım ona takıldı.
canim bende kullanmistim ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?