Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurcum bence 1 ay daha bekle ama yumurtlama günün sakın kaçırma bacakları da kesinlikle havaya dik olmazsa mart ayında geçersiniz aşılamaya.

canım teşekkürler, sevindim valla..İnş faydasını görrüz, bu ay test yapılacak, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak?

canım benim eşime aldığın korean kırmızı ginsengdi. eşim proxeed plusun birini sabah kahvaltıdan önce içiyo bide akşam yemeğinden sonra taze sıkılmış portakal suyuyla içiyor.
canım benim eşimde proxeedi sabah akşam içiyor..
ya kızlar yalnız benim eşim
ginseng 1 tane
ginko bilibo 1 tane
l-arginine 1 tane alıyor gün içinde..

iyiyim canım yeni vitaminlere başladık.inşallah faydası olur.:79::79::79:

hayırlı olsun canım vitaminlerin nelere başladın neler kullanıyorsunuz?
Ben vitamin araştırıyorum kendim için şimdi mericim eleviti önerdi biryandanda elevitin içeriğini inceliyordum.

melis nasılsın şekerim yazmıyosun hiç(

saol mericim iyim çok şükür..sen nasılsın? nasıl gidiyor? ben geçmişi okumaktan yazamıyorumki :) hep geç kalıyorum canım..Bizde bu ay test yaptırcaz fıstığım..Sizinde sanırım 23 şubatta 3. ayınız dolacak demi yanlış hatırlamıyorsam, sizin son testinizdeki sonuçlar iyidi, inş bizimde artış olmuştur..

hayırlı olsun canım vitaminlerin nelere başladın neler kullanıyorsunuz?
Ben vitamin araştırıyorum kendim için şimdi mericim eleviti önerdi biryandanda elevitin içeriğini inceliyordum.

ben kendim için megadyn kullanıyorum. tüp bebek yaptırırken doktor vermişti.onu kullanmaya başladım.
eşim içinde ginseng korean
ginko bloba
l arginin
proxeed plus
arı sütü+polen+bal
keçiboynuzu tozu+bal
zeytiny.kuru incir
kuru üzüm
omega 3 alıcam kendimde kullanıcam

Son düzenleme:

evet canım 23 şıbatta doluyor 3 ay ama baen çarşamba günü göndericem eşimi test için çünkü bi kaç hafta önce çok kötü hastaydı ateşlndi ateşte spermleri kötü etkiliyo o yüzden merak ediyorum ne durumdayız yoksa 23 şubattan sonra yaptırıcaktım testti

sizinle aynı tarihte başlamıştık galiba tedaviye siz ne durumdasınız canım

melis sen hangi şehirdesin

vitaminin önemini bıraktıktan sonra anladım gebeliği düşündüğüm andan başlayıp tüp bebekle çocuğumuz olacağını öğrenene kadar folicacid kullandım. 2 aydır kullanmıyorum kullandığım süre içinde iyiydim bırakınca ağız yaralarım oldu. Hemen acilen takviyeye başlamam lazım

ben tek başına folik asit kullanamıyorum mide agrısı yapıyor

arginmax women kullanıyorum ben ,gnc den bir beyde onu tavsiye etti ,topikten arkadaşlarda zaten onu kullanıyorlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…