- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #13.761
kızlarrr hepinizi öpüyorum keyifler nasıl
seksi hatun yağmurum, güzel gülenim boncuğumm
nerelerdesiniz siz bakimmm
canım ne zamandır bu vitaminleri kullanıyorsun?bir de en son değerleriniz ne oldu?bence en az 4-5 ay ilaç kullanmakta fayda var. daha önce hiç hamilelik elde ettin mi?
bbbi kaç gün yatılı misafirim vardı dünde ewde yoktum((((((
Aşılama için hreketlilik ne kadar olmalı?
canım aşılama öncesi spermlere yıkama işlemi uygulanıyor
ve bu işlemle spermlerin hareketleri artıyor
ve genelde enjekte ettikleri spermlerin hepsi hareketli oluyor
yani sayı 20 milyonsa yıkama sonrası 5 milyona falan düşüyor ama o 5 milyonun
hemen hemen hepsi hareketli oluyor
Ronya aşkım yumurtan büyüdümü ,17 ml üstüne çıktımı?
neden kimse bişey yazmıyo ,ne oluyor ki:?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ayyy kuzumm bi sen benim yumurtayı hatırladın
yumurtam 4 günde ancak 2 mm büyümüş ve 12 mm olmuş
canım salı günü yine doktora gitcem bakcak büyümüşmü diye
meri bebğim sen bari bişeycikler yaz
ne bileyim canım senin kararın. ama 3 ay az sanki. bence yaza kadar bekle. yaşın çok fazla değilse. bizim de sayımız 15 milyon. harektlilik %18 yıkandıktan sonra. ama bu değelere 5 milyondan geldik. o yüzden yaza kadar bu ilaçalra devam edeceğiz. mayıs-haziran gibi bakacağız.
eşim bi doktorla görüştü, şu an kesinlikle tüp düşünme demiş, normal yolla olma ihtimali var demiş. eşim havalarda uçuyor, en azından morali düzeldi. ama yaza kadar bir sonuç elde edemzsek biz de bişeyler düşüneceğiz. eşim hiç tüp istemiyor, güvenemiyor pek. yaptırırsak aşılama olur diyor.
bakalım zaman ne göstereck. ben 27 yaşındayım.
eğer senin de yaşın çok fazla değilse bekle derim.
varya topiğimize nazar değdi ,o eski candan halini çok özledim ,böyle dewam ederse bende daha girmeyi düşünmüyorum(((((((((
öylemi bizde şu an hareket problemi var,%5 di en son oda yavaş ileri((((((((
Canım bende 32 yaşındayım banada yumurta rezerwlwrinizde hep azalma var deniyor ,bbenımiçin zaman değerli anlıyacağın(((((((
yeni girdim tatlım ,nasılmış bakalım kk nın güzel hatunları
seni unutmak mümkünmü esmerim benim ,hayatımdaki tüm sarışınları boşadım artık ben esmer sewiyorum
hadi canım ben seni 25 26 biliyodumm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?