Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Rüyan çooook güzel bebeğim,inşallah hayırlara gider...
İnan ki hep dua ediyorum,isimlerinizle ayrı ayrı...

Keşke bitanem keşke...
O zaman eminim ki o ilaçlara da gerek kalmazdı...
Ama sizin sayenizde yakında bırakırım ben onları,çünkü doktorum geçen seni çok iyi gördüm dedi...

hemen birakma bitanem cunki o ilaclar sayesinde iyisin
birakirsan eski haline geri donebilirsin
doktor soylemeden sakin birakma

slm kızlar.nasılsınız?

fatmacım hayrdr canım ne ılacı kullanıyorsun?problem yoktur inşallah.bu arada transferin olcaktı.oldu mu?

aaa kızlar nun hamıle mı.kanda mı baktrdı. hadı bakalım inşallah.

yaa ben cok gıremıyorum fransız kalıyorum hep.tunamıne hamıle degılmıydı.ben mı yanlıs hatrlıyorum.gecen gun gecmısı okurken proxeed alacagını okudum.umarım olumsuz bısı olmamıstr.

nun ların problem neydı peki.
ben de prof dr. levent senturke gıdıcem bu pers.belkı klomen falan verır banada.takıp yaptırırız

:))amiiin canım, ok tabii ki merakla bekliyor olacağım herkesi,keşke ben de tam inanabilsem, çok garip ya insan bu kadar bekleyince konduramıyor heralde

Canım benim, hayırlı olsun, inş devamıda gelir :)) Güzel haberlerini bekliyoruz..

Bu arada herkese selam, nasılsınız şekerler? Krisim hoşegeldin tekrar :) Sana özel msj atmıştım ama cevap gelmedi, gelmesede sorun değil, seni gördümya tekrardan :) öpüldünüz

kaan hoca da sali gunu bizi yanina cagirdi bakalim hormon sonuclarimiz nasil cikacak merakla bekliyorum

Tatlım TUNAMİNE maalesef düşük yaptı (
NUN'ların problemini bilmiyorum ama idrar testinde ikinci çizgiyi silikte olsa görmüş :))

İyiyiz fıstık,sen nasılsın?Sen de öpüldün kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…