- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.001
kızlar ben bu gün güne çoook iyi başladım çok güzel bi rüya gördüm ,rüyamda harika bir yerdeydim masmavi tertemiz bir göl vardı hertaraf renk renk çiçeklerle doluydu birde 3 tane renk renk muhabbet kuşu gördüm
tabirlere baktım kuş hamileliğe delalettir diyo
gerçi akşam eşimle kuşşlkardan konuştuk ondan etkilendim galiba
ben muhabbet kuşu istiyorum elşimde hvalar ısınsın sonra deyip geçiştiriyo hep tartışıyoruz bu kanuda sürekli
ya kızlar dua edin ne olurr bu ay gelsin artık bebeğimmmmmmmm
keske daha onceden tanissaydik
Keşke bitanem keşke...
O zaman eminim ki o ilaçlara da gerek kalmazdı...
Ama sizin sayenizde yakında bırakırım ben onları,çünkü doktorum geçen seni çok iyi gördüm dedi...
keske daha onceden tanissaydik
hemen birakma bitanem cunki o ilaclar sayesinde iyisin
birakirsan eski haline geri donebilirsin
doktor soylemeden sakin birakma
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dicem ama keşke demek şeytandandır derler yinede çok geç olmadan tanıştık bunada şükür
slm kızlar.nasılsınız?
fatmacım hayrdr canım ne ılacı kullanıyorsun?problem yoktur inşallah.bu arada transferin olcaktı.oldu mu?
slm kizlar nasilsiniz krisim gelmis sonunda :)
Hoşgeldin fıstık,nasılsın?
:))amiiin canım, ok tabii ki merakla bekliyor olacağım herkesi,keşke ben de tam inanabilsem, çok garip ya insan bu kadar bekleyince konduramıyor heralde
tsk ederim iyiyim tatlisim sen nasilsin
aaa kızlar nun hamıle mı.kanda mı baktrdı.hadı bakalım inşallah.
yaa ben cok gıremıyorum fransız kalıyorum hep.tunamıne hamıle degılmıydı.ben mı yanlıs hatrlıyorum.gecen gun gecmısı okurken proxeed alacagını okudum.umarım olumsuz bısı olmamıstr.
nun ların problem neydı peki.
ben de prof dr. levent senturke gıdıcem bu pers.belkı klomen falan verır banada.takıp yaptırırız
Ben de iyiyim şeker,inatla soğan kürüne devam ediyorum :))
Canım benim, hayırlı olsun, inş devamıda gelir :)) Güzel haberlerini bekliyoruz..
Bu arada herkese selam, nasılsınız şekerler? Krisim hoşegeldin tekrar :) Sana özel msj atmıştım ama cevap gelmedi, gelmesede sorun değil, seni gördümya tekrardan :) öpüldünüz
kaan hoca da sali gunu bizi yanina cagirdi bakalim hormon sonuclarimiz nasil cikacak merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?