- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.021
sogan kürümüayyy düsünemiyorum valla bravo canimcim ben beceremedim ama sen inatla ic ve sifa olsun hayatim
slm kizlar nasilsiniz krisim gelmis sonunda :)
Canım benim, hayırlı olsun, inş devamıda gelir :)) Güzel haberlerini bekliyoruz..
Bu arada herkese selam, nasılsınız şekerler? Krisim hoşegeldin tekrar :) Sana özel msj atmıştım ama cevap gelmedi, gelmesede sorun değil, seni gördümya tekrardan :) öpüldünüz
kris canımm ben bugün ovulasyonu yaptım test çizgisi hafif çıktı konrtrol çizgisi normal yumurtlamışım dimi daha
Güzel sonuçlar alacaksınız bitanem,hiç sıkıntı yapma :))
geldim geldim buradayim:)
İnşallah canım...
3.güne kadar zorlandım ama sonra alıştım :))
canim zaten esimdeki gelismeleri fark ediyorum sanirim iyi sonuc alacagiz sagol bitanem
kacinci gunun canim bugun
ilki tam ikincisi silik mi cikti?
11.günüm tatlım,sen 10.gün demiştin ama dün benim ev bir kalabalıktı fırsatım olmadı.
bide malum bu ay glifor hariç hiç ilaç kullanmıyorum adetim zamanında olurmu?evet birincisi net çıktı 2.silik
tamam ozaman
birdaha test yapmana gerek yok
bu aksamla birlikte 3 gece ust uste ilsikiye giriyorsunuz
iliski bitimi esin hemen geri cekilmesin
sen bacaklariu havaya dikip en az 1 saat bekle sonra hafifce indir ama kalkma yat
banyo sabah yapacaksin
preseed jeli 15 dakika once koy esini oyle cagir
hadi bakalim hayirlisi
3, gunden sonrada gun asiri iliskiye devam...
ve orgazm olmaya calis
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, nun inşallah hamilesin, darısı bütünnnn bekleyen arkadaşların başına.
krisim sakın merak etme hamile kaldıkdan sonra daha da topiğimize sarılıcaz. bize çok şey öğrettin, hamile kalıncada öğretmeye devam edeceksin.
halayı başlatıyorum teyyyyyy
canım testte negatif olur diyor kafamı karıştı,şimdi yumurtladıysam süper ozamanhayırlısı olu inşallah .....kıs kris bu bile nası heyecanlandırdı beni sanki gebelik testinde görmüşüm gibi çizgiyi.bide ne zaman çatlarki benim yumurta
Fıstıklar ben yemek molası veriyorum,hepiniz öpüldünüz
Fıstıklar ben yemek molası veriyorum,hepiniz öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?