Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yazamadim canim sana kusura bakma
ama esinle kavustuguna cok sevindim
insallah bu kavusma size bir de bebek getirecek:)

kacinci gunun canim bugun

ilki tam ikincisi silik mi cikti?

11.günüm tatlım,sen 10.gün demiştin ama dün benim ev bir kalabalıktı fırsatım olmadı.
bide malum bu ay glifor hariç hiç ilaç kullanmıyorum adetim zamanında olurmu?evet birincisi net çıktı 2.silik

Son düzenleme:

tamam ozaman
birdaha test yapmana gerek yok

bu aksamla birlikte 3 gece ust uste ilsikiye giriyorsunuz

iliski bitimi esin hemen geri cekilmesin

sen bacaklariu havaya dikip en az 1 saat bekle sonra hafifce indir ama kalkma yat
banyo sabah yapacaksin

preseed jeli 15 dakika once koy esini oyle cagir

hadi bakalim hayirlisi

3, gunden sonrada gun asiri iliskiye devam...

ve orgazm olmaya calis

Rabbime binlerce kez şükürler olsun, nun inşallah hamilesin, darısı bütünnnn bekleyen arkadaşların başına.
krisim sakın merak etme hamile kaldıkdan sonra daha da topiğimize sarılıcaz. bize çok şey öğrettin, hamile kalıncada öğretmeye devam edeceksin.
halayı başlatıyorum teyyyyyy

canım testte negatif olur diyor kafamı karıştı,şimdi yumurtladıysam süper ozaman hayırlısı olu inşallah .....kıs kris bu bile nası heyecanlandırdı beni sanki gebelik testinde görmüşüm gibi çizgiyi.bide ne zaman çatlarki benim yumurta

ohh ohh halayida baslattin hadi bende katilayim

valla hamile kalana dek infertilite konusunda cok sey biliyordum ama hamile kalinca , hamilelik konusunda hicbirsey bilmedigimi gorunce cok panik olmustum
neyse simdi hamilelik konusunda da cok sey ogrendim:) seve seve yardimci olurum tatlim.
siz yeterki hamile kalin.

24 ila 36 saat icinde catlicak canim

sen dedigim gibi yap

sonra bekleyecegiz ve gorecegiz insallah:)

cips bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop aliyor canlar biliyosunuz benim laptop yalan olmustu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…