- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.041
cips bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop aliyor canlar biliyosunuz benim laptop yalan olmustu :))
24 ila 36 saat icinde catlicak canim
sen dedigim gibi yap
sonra bekleyecegiz ve gorecegiz insallah:)
hadi yine iyisin pamukcum....
evet hayatim tsk ederim yanmisti benim eskisi iyi oldu artik devamli burada olabilirim
hadi bakalım pamuk şimdiden hayırlı olsun.
sagol tatlim bizim cips e tedavi cok iyi geldi sürekli jest yapmaya basladi :))))
neyi kutluyoruz hamilemizmi var geçmişi okuyamadım ??????
ay bizimki okula başlayalı koptu hayattan,bi bebek yaparken iyi :)önceden günlük not mektup yazardı süprizler yapardı,şu okul bi bitseydi,en son doğumgünümde yapmıştı güzel bi jest çiceklerle iyiki varsın yazmıştı ...dahasıda yok gari,bahçeden hergün çicek koparıp getirmek dışında o da kış gelmeden,ama bunada şükürneysem şekerler bol bebişli günler...
çok teşekkürler, inş dediğin gibi olur..Sizede güzel haberler veririm inş yakında :)yazamadim canim sana kusura bakma
ama esinle kavustuguna cok sevindim
insallah bu kavusma size bir de bebek getirecek:)
İyiyiz fıstık,sen nasılsın?Sen de öpüldün kocaman
hosgeldin bitanem boncuk halayi baslatti devamini getirdim :))))))))))
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
hb.canım nasılsın bu arda geçmişi okudum sanırım hamile galibazaten eşinin değerleri yükselmişti galiba fsh 6.00 sperm 45 milyondu onun eşiydi değilmi :26: hatta bende eğer fsh ile sperm alakalı ise bizimki de ozaman o civarlarda demiştim
hadi hsg den yırttıdün bizde nihayet 12.günümde start verebildik
normalde 14 ve 15 günler çatlardı ama dün bi baktım bnm belirtiler hep çatlama belirtisi akıntıda bunu doğruladı hemen preseed ve bacaklar
ama dün sağ tarafımdı bugünde sol tarafımda acayip hareketlilik var kızlar bu bal,çörekotu ve tarçın karışımının işi galiba abowwwww bide ikiz hamile olurmuşum
:83:
ay çooooook sevindim ben ve kesinlikle pozitiftir hadi gözün aydın tatlım
inş. canım yaa nasıl sendemi yuymurtladığını hissediyorsun iyide buunun tedavinizle ne alakası zatn sende bi sorun yokki belkide bidaha yumurtluyosundur :26:sekerim insallah bu ay tutar bebisin umutluyum senden :)))) bende de o hareketlilik var ne alakaysa daha düzelmedi degerler ama tamamen psikolojik iste hic te belli olmaz bu isler sali gunu kaan hoca cagirdi gidiyoruz bizde
sağol canım, darısı başınıza inş.
bu arada avatar çok sevimli:)
Kısslar yine geldim ben...
Kris ben bişey soracağım ama çoooook utanıyorum
Kızlar sizde dalga geçmeyin benimle tamam mı
Rabbime binlerce kez şükürler olsun, nun inşallah hamilesin, darısı bütünnnn bekleyen arkadaşların başına.
krisim sakın merak etme hamile kaldıkdan sonra daha da topiğimize sarılıcaz. bize çok şey öğrettin, hamile kalıncada öğretmeye devam edeceksin.
halayı başlatıyorum teyyyyyy
NUN canim sen hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?