Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
24 ila 36 saat icinde catlicak canim

sen dedigim gibi yap

sonra bekleyecegiz ve gorecegiz insallah:)

tamam canım çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun
,arkadaşlar ben topiği çok seviyorum çok samimi geliyor bana
hepinize iyi akşamlar bende eşim yatsıdan gelince ev oturmasına gitcem.ALLAH cc emanet olun

sagol tatlim bizim cips e tedavi cok iyi geldi sürekli jest yapmaya basladi :))))

ay bizimki okula başlayalı koptu hayattan,bi bebek yaparken iyi :)önceden günlük not mektup yazardı süprizler yapardı,şu okul bi bitseydi,en son doğumgünümde yapmıştı güzel bi jest çiceklerle iyiki varsın yazmıştı ...dahasıda yok gari,bahçeden hergün çicek koparıp getirmek dışında o da kış gelmeden,ama bunada şükürneysem şekerler bol bebişli günler...

yine yapar bence o jestleri sen hic merak etme sekerim arada dürt :))))))))))

hosgeldin bitanem boncuk halayi baslatti devamini getirdim :))))))))))

hb.canım nasılsın bu arda geçmişi okudum sanırım hamile galiba zaten eşinin değerleri yükselmişti galiba fsh 6.00 sperm 45 milyondu onun eşiydi değilmi :26: hatta bende eğer fsh ile sperm alakalı ise bizimki de ozaman o civarlarda demiştim
hadi hsg den yırttı dün bizde nihayet 12.günümde start verebildik
normalde 14 ve 15 günler çatlardı ama dün bi baktım bnm belirtiler hep çatlama belirtisi akıntıda bunu doğruladı hemen preseed ve bacaklar
ama dün sağ tarafımdı bugünde sol tarafımda acayip hareketlilik var kızlar bu bal,çörekotu ve tarçın karışımının işi galiba abowwwww bide ikiz hamile olurmuşum

sekerim insallah bu ay tutar bebisin umutluyum senden :)))) bende de o hareketlilik var ne alakaysa daha düzelmedi degerler ama tamamen psikolojik iste hic te belli olmaz bu isler sali gunu kaan hoca cagirdi gidiyoruz bizde

sekerim insallah bu ay tutar bebisin umutluyum senden :)))) bende de o hareketlilik var ne alakaysa daha düzelmedi degerler ama tamamen psikolojik iste hic te belli olmaz bu isler sali gunu kaan hoca cagirdi gidiyoruz bizde
inş. canım yaa nasıl sendemi yuymurtladığını hissediyorsun iyide buunun tedavinizle ne alakası zatn sende bi sorun yokki belkide bidaha yumurtluyosundur :26:
sağol canım, darısı başınıza inş.
bu arada avatar çok sevimli:)

nunnnnn duyduklarımız doğrumu testin resmini yüklesene

Kısslar yine geldim ben...
Kris ben bişey soracağım ama çoooook utanıyorum
Kızlar sizde dalga geçmeyin benimle tamam mı

inşallah canım, topikçe öğrenelim, bi patlama olsun peşpeşe dizilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…