- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.161
Hııııııııııı döllenme sonrası ,yapılan olay bu,bayağı masraflıymış diye duydum:))))))))
artık o aşamaya geldik zaten.şimdi spermlerin dnası incelenecek 1 ay sonra.7ay sonrada tüp bebek planımız var .sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah hepimizin.ben zihinsel engelliler öğretmeniyim her gün otistik,ağır zihinsel engelli,dawn sendromlu öğrencilerimle beraberim ve her gün sağlıklı bir evladım olacaksa çocuğum olsun diye dua ediyorum.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar
Tamam bebeğim...
Kısss benim seni içime sokasım geliyor...
Niye bu kadar sevdim ki seni acep :44:
ne yazık ki öyle.embriyo sayısına göre fiyatta artıyor.tüp bebek merkezlerinin eline düştük bir kere.ülkemizde bir çocuğu olmayanlar birde çocuğu özürlü olanlar ne yazık ki sömürülüyorlar
artık o aşamaya geldik zaten.şimdi spermlerin dnası incelenecek 1 ay sonra.7ay sonrada tüp bebek planımız var .sağlıklı bebeklerimiz olur inşallah hepimizin.ben zihinsel engelliler öğretmeniyim her gün otistik,ağır zihinsel engelli,dawn sendromlu öğrencilerimle beraberim ve her gün sağlıklı bir evladım olacaksa çocuğum olsun diye dua ediyorum.hepimiz için hayırlısı arkadaşlar
huyum kurusun şeytan tüyümü ne var bende:))))))))
cnm arkadaşlarım hepinizi iyigeceler tatlı rüyalar:)
sanada bebişim:))cnm arkadaşlarım hepinizi iyigeceler tatlı rüyalar:)
Seni tatlı cadı seni
Yerim seni ben kısssss
haremim ben çıkıyorum ben yokken ,başka topiklere giripte kimseye yan gözle bakmayın ,hissederim ona göre:))))
iyi geceler canım arkadaslarım:))))))))
günaydın kumralım:))))))))))İyi geceler bal böceğim
günaydın böcüklerim :)) herkese güzel bir hafta diliyorum, kocaman öpüldünüz, NUN'cum haberini bekliyoruz tatlışım..
emine 82,bende yokum o lıstede ,söylemedım de hıc ama bu durumda da
kendı kendımize takılıyoruz gibi oluyor ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?