- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.141
genetik incelemeler histeroskopi yapıldı.2 .denemeden sonra yapılan şeyler bize 1.denemeden sonra yapıldı.mikrotese yapılmasının nedeni morfoloji sorunu olan ve 2.tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlananlara yapılmasını öneryorlarmış.çünkü spermler çıkmadan önce yapısı bozulabiliyormuş.yapısı bozulmadan alınmalıymış.doktor bunu daha güzel anlattı ama anlatabilmişimdir umarım
Kısslar hani preseed jeli koyup 15 dk sonra eşinizi çağırın diyor ya Kris,
Hemen o anda eşimin boşalması mı gerekiyor yoksa biraz müsade var mı
Ne demek istediğimi anlatabildim mi acaba :18:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))Rabbime binlerce kez şükürler olsun, nun inşallah hamilesin, darısı bütünnnn bekleyen arkadaşların başına.
krisim sakın merak etme hamile kaldıkdan sonra daha da topiğimize sarılıcaz. bize çok şey öğrettin, hamile kalıncada öğretmeye devam edeceksin.
halayı başlatıyorum teyyyyyy
bbbende katılayım halayınıza ,ve elini kız:)
ooooooo hayırlı olsunkız:))))))))bizim komser de bayağı centirmenmiş:)))))))))cips bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop aliyor canlar biliyosunuz benim laptop yalan olmustu :))
Kısslar hani preseed jeli koyup 15 dk sonra eşinizi çağırın diyor ya Kris,
Hemen o anda eşimin boşalması mı gerekiyor yoksa biraz müsade var mı
Ne demek istediğimi anlatabildim mi acaba :18:
iyi geceler arkadaslar ne var ne yok?
tabiki musade evar
:))
sen 10 dakika sonra cagir esini:))
çok teşekkür ederim krisçim. yalnız anlayamadım günde 2 arginin mi kullanacağız, yoksa onu evicap yerine mi yazdın? biz de bi de evicap var, burda okumuştum, daha önce başka bi doktor da önermişti.
bir de proxeed yemeklerde önce diyor ya, ortalama ne kadar önce veriyorsunuz?vitaminleri yemekten hemen sonra veriyorum, doğru mudur?
Oyyy,oyyyy,oyyyy bal peteğim,aşk böceğim,bitanem,tatlım YAĞMURUM gelmiş
Sağol canım grip olmuştum ama şimdi çok şükür iyiyim fıstık...
Tatlım ben kumralım olur mu,bebeğim :18:
Geçmşted şimdi okudum canım değerlerini ,yazdın bi daha :))))Bayağı işe yaramış kaan hocanın verdikleri:)tabi yazayım canım:
10 ay önce varikosel ameliyatı, ondan 3 ay sonra düzelmeye başlayan fakat 1-2 ay sonra da dehşet düşüşe geçen değerler(ml de 200 bine kadar indi) sonra kaan hocayla 3 ay, önce endol-trental,sonra proxeed ve klomen,bi de keçiboynuzu, bu şekilde canım.en son testimizde ml de 10 milyondu ama hareket iyiydi (a+b %54 tü sanırım) ve bu ay yumurta takibi yaptık,ama ovulasyon testi diildi ultrasonla böyle işte. yanlış hatırlamıyorsam sizin en son 20 milyondu diil mi canım? inş en kısa zamanda peşpeşe sıralanır hamile heberleri:)
iyi geceler arkadaslar ne var ne yok?
Anladım bitanem benim de başımdan geçti(
PGT yapılması önerildi mi peki?
YAĞMURUM ben kumralım bebeğim...
Aldın,kabul ettin mi beni
evicap yazacagima elevit yazmisim canim ya
daha onu konuşmadık.sanırım yaptırırz
anladım canım ya çok teşekkür ederim.
proxeedi ne kadar önce veriyosun tahminen?bir de diğe vitamiler tok değil mi?
Pgt nedir canım arkadaşım?
daha onu konuşmadık.sanırım yaptırırz
embriyoya yapılan genetik tanı diye biliyorum ben
Bence yaptırın tatlım,sürekli negatif sonuç almaktan iyidir bitanem...
Kabul etmezmiyim canım ,ben zaten kumral sewerim:)))))haremimdesin ona göre sakın birine yan gözle bakma helalimsin:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?