Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayır hayatım, beyaz akıntı da çok yok zaten. ayy bunlarla ilgili de hiçbişe bilmiyorum:18: kahve akıntı olması gereken bişe mi peki?

Hayır tatlım olması gereken bişey değil...
Bazılarında yerleşme kanaması diye kahverengi lekelenme olabiliyormuş da onun için sordum...
Ama herkeste olacak diye bişey yok hayatım...
Sen rahat ol,kuzucuğun seninle inşallah bitanem

ben de çarşamba günü dr ona da soracağım kullananlar faydasını gördü mü tam olarak ne işe yarıyor eczanede 130 liraydı normal mi fiyatı

Tatlım niye mikrotese il toplanıyor spermleriniz,zaten yeterince var...
2 negatif denemen sonunda genetik inceleme yapıldı mı bitanem?

inşallah öyledir canım, yarın randevu ayarlayabilirsem doktora gideceğim hayırlısı bakalım...

Canımın içi geçmiş olsun :)))))))))
alma tabikide
daha neler
tedaviye yeni basladin

bgen senle konuşmuyorum ki küstümmmmmmmm

sarışınları artık sewmiyorum ,çok derin yaralar açıyorlar((((((
hani ilk goz agrimdin:)

ama sen eni ihmal ettin beni başka kollara ittin(((((hepsi senin suçun
uckagitci seni:))
sen buldunmu affetmiyorsun sarisin kumral esmer farketmiyor sana :)))))))

biliyorsun huyumu ,en güzel sewewrim ,doyuracaktın bgeni ,olamadı senin yaptığın((((
gozun donmus senin:)

şekerini çaldıran bir çocuk gibi aynen
geçmiş olsun tekrardan ,tekrar yazayım dedim,esmersin değil mi?
slm kızlar nasılsınız?

dün benim regl olmam gerekiyordu, olmadım sonra dayanamayıp gece test yaptım ve ikinci çizgi birinci kadar koyu diil ama baya belirgin çıktı. Sizce pozitif mi?

Canım giüzel kardeşim mütiş bir haber,çok mutlu oldum adına

ben de çarşamba günü dr ona da soracağım kullananlar faydasını gördü mü tam olarak ne işe yarıyor eczanede 130 liraydı normal mi fiyatı

ben ebay dan almıştım. buradaki arkadaşlar llink vermişti. içinde 40 tane ovulasyon testi, 10 tane gebelik testi ve pressed jel vardı. fiyatı 60-70 tl gibi bişeydi

Oyyy,oyyyy,oyyyy bal peteğim,aşk böceğim,bitanem,tatlım YAĞMURUM gelmiş
Sağol canım grip olmuştum ama şimdi çok şükür iyiyim fıstık...
Tatlım ben kumralım olur mu,bebeğim :18:

Canım giüzel kardeşim mütiş bir haber,çok mutlu oldum adına [/QUOTE]

çok teşekkür ederim yağmurcum, darısı hepinize inş.

bana müsade kızlar, herkese hayırlı geceler

Tatlım niye mikrotese il toplanıyor spermleriniz,zaten yeterince var...
2 negatif denemen sonunda genetik inceleme yapıldı mı bitanem?

genetik incelemeler histeroskopi yapıldı.2 .denemeden sonra yapılan şeyler bize 1.denemeden sonra yapıldı.mikrotese yapılmasının nedeni morfoloji sorunu olan ve 2.tüp bebek denemesi olumsuz sonuçlananlara yapılmasını öneryorlarmış.çünkü spermler çıkmadan önce yapısı bozulabiliyormuş.yapısı bozulmadan alınmalıymış.doktor bunu daha güzel anlattı ama anlatabilmişimdir umarım

Canım giüzel kardeşim mütiş bir haber,çok mutlu oldum adına

çok teşekkür ederim yağmurcum, darısı hepinize inş.

bana müsade kızlar, herkese hayırlı geceler[/QUOTE]

iyi geceler canımm. yarın kan değeri sonucunu yazmayı unutma bende yatıyorum kızlar görüşürüz iyi gecler

cnm bu arada çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir bu jeli sadece yumurtlama günlerin de mi kullanıyoruz

Sağol bitanem iyiyim...
Tatlım ben daha hiç kullanmadım çünkü sayımız daha az...
Krisimizden öğrendiğim kadarıyla ovülasyon testinde çift çizgiyi gördün mü 3 gün üst üste jelle ilişkiye giriyorsun,2 saat bacaklar havaya,akşamdan banyo yapmıyorsun...
3.günden sonra jelsiz gün aşırı ilişki tatlım...
Ama bu işlerin ustası KRİSİMİZ o gelince bide ona sor bitanem...

Nun bebğim taze anne,hemn aşkım önceki değerlerini ve tedavi şeklini kısaca yazailirmisin:))))))

tabi yazayım canım:
10 ay önce varikosel ameliyatı, ondan 3 ay sonra düzelmeye başlayan fakat 1-2 ay sonra da dehşet düşüşe geçen değerler(ml de 200 bine kadar indi) sonra kaan hocayla 3 ay, önce endol-trental,sonra proxeed ve klomen,bi de keçiboynuzu, bu şekilde canım.en son testimizde ml de 10 milyondu ama hareket iyiydi (a+b %54 tü sanırım) ve bu ay yumurta takibi yaptık,ama ovulasyon testi diildi ultrasonla böyle işte. yanlış hatırlamıyorsam sizin en son 20 milyondu diil mi canım? inş en kısa zamanda peşpeşe sıralanır hamile heberleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…