- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.121
hayır hayatım, beyaz akıntı da çok yok zaten. ayy bunlarla ilgili de hiçbişe bilmiyorum:18: kahve akıntı olması gereken bişe mi peki?
bana umut oldunuz çok sağolun.biz ağustos ayına kadar hamile kalamazsam yine tüp deniycez.eşimdende spermler mikrotese ile toplanacak.şu preseed jel konusunu bana anlatırmısınız nasıl faydası oluyor o jelin,doktorlar tavsiye ediyorlarmı?
bana umut oldunuz çok sağolun.biz ağustos ayına kadar hamile kalamazsam yine tüp deniycez.eşimdende spermler mikrotese ile toplanacak.şu preseed jel konusunu bana anlatırmısınız nasıl faydası oluyor o jelin,doktorlar tavsiye ediyorlarmı?
Hayır tatlım olması gereken bişey değil...
Bazılarında yerleşme kanaması diye kahverengi lekelenme olabiliyormuş da onun için sordum...
Ama herkeste olacak diye bişey yok hayatım...
Sen rahat ol,kuzucuğun seninle inşallah bitanem
ben de çarşamba günü dr ona da soracağım kullananlar faydasını gördü mü tam olarak ne işe yarıyor eczanede 130 liraydı normal mi fiyatı
ya çok güzel demişsin ama morfoloji %4 ve doktor bu 4 tanesinin dna sı önemli dedi.sonuçta sperm saglıklı olmayınca döllenme olsada devamı gelmiyor.preseed sanırım jel nasıl bir faydası oluyor.endol trental, arginmax ve lcartine bunlar hakkındada bilgi verebilirmisin?ne işe yarıyor bunlar?
canım, endol ve trental ı doktor verdi damarlada bir tıkanıklık varsa açıyormuş. diğerleri de bitkisel ilaç sperm yapımında önemli rol oynuyorlarmış. pressed vajina ile aynı ph değerinde bir jel. spermleri daha uzun süre yaşatıyor. pressed topiği bile var orayı da okuyabilirsin
canım, endol ve trental ı doktor verdi damarlada bir tıkanıklık varsa açıyormuş. diğerleri de bitkisel ilaç sperm yapımında önemli rol oynuyorlarmış. pressed vajina ile aynı ph değerinde bir jel. spermleri daha uzun süre yaşatıyor. pressed topiği bile var orayı da okuyabilirsin
teşekkürler bide oraya bakıyım
ben de çarşamba günü dr ona da soracağım kullananlar faydasını gördü mü tam olarak ne işe yarıyor eczanede 130 liraydı normal mi fiyatı
Slm güzeller nasılsınız?Ben çok fena grip olmuşum,4 gündür başımı kaldıramadım.Sayfaları nasıl okuyacağım diyordum ki,topiğimize nazar değmiş.Krisimiz kime küsmüş anlamadım yoksa bizi bırakmış mı,hani hepimizi hamile bırakmadan ayrılmayacaktı
alma tabikide
daha neler
tedaviye yeni basladin
topiğimizin gülü canım kardeşimmm gelmiş :103::103::103::103:
krisimm canımızsın sen bizimmm daha bizi yalnız bırakma
endamı güzel..yüreği güzel..yüzü güzel arkadaşım benim
seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmm
bu arada yağmur seni boşamış artık esmer sevecekmiş
hani ilk goz agrimdin:)
uckagitci seni:))
sen buldunmu affetmiyorsun sarisin kumral esmer farketmiyor sana :)))))))
gozun donmus senin:)
geçmiş olsun tekrardan ,tekrar yazayım dedim,esmersin değil mi?
Grip olmuşum bitanem 4 gün başımı kaldıramadan yattım ama şimdi iyiyim çok şükür...
Sni birileri mi üzdü canım,geçmişi okudum ama ne olduğunu pek anlayamadım.Bizi sakın bırakma,benim ne durumda olduğumu bir tek sen biliyorsun
slm kızlar nasılsınız?
dün benim regl olmam gerekiyordu, olmadım sonra dayanamayıp gece test yaptım ve ikinci çizgi birinci kadar koyu diil ama baya belirgin çıktı. Sizce pozitif mi?
inşallah öyledir canım, yarın randevu ayarlayabilirsem doktora gideceğim hayırlısı bakalım...
Tatlım topikte herkes kullanıyor,faydası olmaz mı hiç?
Eczaneden alırsan fiyatı 130 lira...
Tatlım niye mikrotese il toplanıyor spermleriniz,zaten yeterince var...
2 negatif denemen sonunda genetik inceleme yapıldı mı bitanem?
Canım giüzel kardeşim mütiş bir haber,çok mutlu oldum adına
cnm bu arada çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir bu jeli sadece yumurtlama günlerin de mi kullanıyoruz
Nun bebğim taze anne,hemn aşkım önceki değerlerini ve tedavi şeklini kısaca yazailirmisin:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?