Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canımın içleri bu kullanılan vitaminleri en fazla 3 ay kullanıp 1 ay ara verildiğini söylememde fayda var sanırsam:))
gnc den şimdi folik asit aldım aslında b12 vitamini alacaktım ama gebeler kullanamaz gibisinden şeyler söyledi bende ne olur ne olmaz deyip almadım folik asidinde hafızaya katkısı varmış aldım bende.
Birde ginko biloba aldım ordan kanpanyalıymış 60 tl den 40 düşmüş aldım onuda,Gigseng içinde afrodizyak etkisi performans artışı gibi şeyler söyledi bende almadım o zaman tüm saatlrim yatak odasında geçecekti işime gelmedi anlıyacağınız:)))))))))
Kaan hoca bu sayfanın üstünden meil at diye yazmışda nasıl yapılıyor bilen varmı?

Kızlar çözdüm nasıl gönderileceğini adama ayrı ayrı mesajları attım sanki benim orda dosyam var ,sarı çizmeli mehmet ağa hocanında kafası karışmıştır.Tekrardan göndedim mesajları inşallah en kısa zamanda gelir cevap.

Nasil yaaa:) Kaan Hoca Kadinlar Klubunemi uye))))))

Bence ginseng de al:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

canım aslında kadının sürekli içebilceği bir vitaminmiş
gençlik iksiri enerji falan yazıyor :))

Canim ihtiyacin varsa enerji veriyor gercektende.
Sen simdi kendi doktorunla konus bakalim seni yumurtlatsin , Eger olmuyorsa klomen catlatma ignesi ile falan dene
yine olmazsa asilama yaparsiniz. ama asilama icin biraz daha bekle esinin sonuclari daha iyi olsun canim garanti olsun tutsun

canım ben 2 ay önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum
ama malesef olmadı
bu ay doktorum bana adetin 5.günü içmek üzere cycylo progynova diye bir ilaç yazdı.koruyucu özzelliği yok dedi sadece adetini düzene koyacak dedi.
sonraki ay eşinizin değerleri düzelince ve lökositi gidince aşılama deneriz dedi.
canım 2 aya kadar değerler iyice düzelir gibi geliyor bana

kızlar valla şu kargo muhabbbeti çok komik oluyor :))
benimde genelde komşu alıyor soruyor Allah aşkına ne geliyor sana bu kadar
diyom ayşe ablacım arkadaşa kozmetik siparişi verdik :)) bazende bana bağışıklık sistemini güçlendirsin diye vitamin aldım diyom :))

aynı dert bende de varya :)))))) komşum gözlerini fal taşı gibi açıyo nealıyosun bukadar neye para veriyosun diyo heyy allam ya millet deliye muhtaç bende bir akıllıya :)))))))

çok haklısın canım, bende amaçlarının direk tüp bebek tedavisine yönlendirmek olduğunu düşünüyorum. Bize açık açık söylemediler tüp bebek yaptırın diye ama değerlerimizin sınıra çok yakın olduğunu, yaşımızın uygun olduğunu ve bu işlerde fazla zaman kaybetmenin iyi olmadığını , varikosel ameliyatının da çoğu zaman işe yaramadığını söyleyerek psikolojik olarak zaten tüp bebeğe itiyorlar. Tüp bebek de tamamen zararsız ve basit bir işlem değil ki. Benim eşimde antibiyotik kullanmıştı , ankarada gittiğimiz doktorun muayene sonucuyla ve değerlerinde bariz artış olmuştu. Ancak sonradan tekrar düştü. Biz de olmazsa, bir de senin söylediğin doktorla görüşelim. İlaçla tedavisi olacak bişeydir belki,bilmiyorum. Bakalım , hakkımızda hayırlısı olur inşallah ve sağlıklı bebeklerimiz olmasını Allah nasip eder canım.

canım arkadaşım sizin değerler kaçtan kaça yükseldi ,ve hangi tedawiyle ?
Ayyy çok mu uzun olur cewabı?

kızlarrr benim dün 12. günümdü ikinci çizgi silik çıktı 9. günden beri yapıyorum hep negatifti dün çık tı ama bugün yaptım yine negatif ne demek buyaaaa ??? adetim düzenlidir yani hep 14.günü yumurtlarım yani çıması gerekir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…