- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.401
canım ne kadar süre kullandın
senin adetlerin düzelmiydi kullandıktan sonra herhangi bir değişiklik olldumu
canim 2 kutu kullandim ben
adetlerim duzenliydi benim ama enerji verdi bana .
Farketmez canim gule gule kullan:))
Canımın içleri bu kullanılan vitaminleri en fazla 3 ay kullanıp 1 ay ara verildiğini söylememde fayda var sanırsam:))
gnc den şimdi folik asit aldım aslında b12 vitamini alacaktım ama gebeler kullanamaz gibisinden şeyler söyledi bende ne olur ne olmaz deyip almadım folik asidinde hafızaya katkısı varmış aldım bende.
Birde ginko biloba aldım ordan kanpanyalıymış 60 tl den 40 düşmüş aldım onuda,Gigseng içinde afrodizyak etkisi performans artışı gibi şeyler söyledi bende almadım o zaman tüm saatlrim yatak odasında geçecekti işime gelmedi anlıyacağınız:)))))))))
Kaan hoca bu sayfanın üstünden meil at diye yazmışda nasıl yapılıyor bilen varmı?
yine rahatlattın beni canımıniçi sağol eşim bugün normalde işte az önce geldi ilaçlarını içmeye alıştı artık valla :))))))))))))
Canımın içleri bu kullanılan vitaminleri en fazla 3 ay kullanıp 1 ay ara verildiğini söylememde fayda var sanırsam:))
gnc den şimdi folik asit aldım aslında b12 vitamini alacaktım ama gebeler kullanamaz gibisinden şeyler söyledi bende ne olur ne olmaz deyip almadım folik asidinde hafızaya katkısı varmış aldım bende.
Birde ginko biloba aldım ordan kanpanyalıymış 60 tl den 40 düşmüş aldım onuda,Gigseng içinde afrodizyak etkisi performans artışı gibi şeyler söyledi bende almadım o zaman tüm saatlrim yatak odasında geçecekti işime gelmedi anlıyacağınız:)))))))))
Kaan hoca bu sayfanın üstünden meil at diye yazmışda nasıl yapılıyor bilen varmı?
canım aslında kadının sürekli içebilceği bir vitaminmiş
gençlik iksiri enerji falan yazıyor :))
Canim ihtiyacin varsa enerji veriyor gercektende.
Sen simdi kendi doktorunla konus bakalim seni yumurtlatsin , Eger olmuyorsa klomen catlatma ignesi ile falan dene
yine olmazsa asilama yaparsiniz. ama asilama icin biraz daha bekle esinin sonuclari daha iyi olsun canim garanti olsun tutsun
Rahat ol birtanem :) Sen elindekileri kullan baska birsey alma daha:)
kızlar valla şu kargo muhabbbeti çok komik oluyor :))
benimde genelde komşu alıyor soruyor Allah aşkına ne geliyor sana bu kadar
diyom ayşe ablacım arkadaşa kozmetik siparişi verdik :)) bazende bana bağışıklık sistemini güçlendirsin diye vitamin aldım diyom :))
canım biz o adını anmak istemediğim tüp bebek merkezinde sperm testi verdik ve sonucu görmesi için üroloji doktorundan randevu aldık.
sonuç normal morfoloji %1
anormal %99
sayı 12 mily
hareket ileri 0
yavaş ve yerinde %40 (b+c) çıkmıştı
sevgili üroloji doktoru sizin asla normal yolla bebeğiniz olmaz boşa doktor doktor gezmeyin dedi.varikosel diye bir rahatasızlık olabilir oda olsa bile çok zor düzelmesi dedi.bu arada masasından kalkıp eşimi muayene bile etmedi isterseniz ultrason çektirin dedi.tabi biz şok olduk ben sordum pekala aşılamadamı olmaz diye mümkün değil dedi.
biz odadan çıktık ama şöyle bir eşime baktım gözleri dolu dolu olmuştu o anı hiç unutmam.biz bir süre şoktan çıkamadım sonrasında ben çok araştırdım ve necmettin hocayı bulduk.kendisi bu alanda izmirdeki sayılı doktorlardan.
sonuçlara baktı ve öncesinde bi kızdı nasıl böyle bir şey derler size dedi.
spermiogram testinde lökosite bakılmadığını gördü ve bir daha test yapmamızı istedi
necmettin hocanın muayenehanesinde baktırdık
ve yine sonuç değişmedi aynı değerler çıktı ancak lökositte çıktı ve necmettin hocamız eşime 2 kutu antibiyotik ve volteren sr 75 tablet verdii.eşim bunları içti ve tam bir ay sonra tüm değerleri 2 kat arttı.ancak hala lökosit çıktığından tekrar antibiyotik yazdı eşim şu an onları içiyor.aralığın 5.de tekrar gitcez hocanın dediğine göre yine artacak.
ama eğer artmazsa varikosel saptandı ameliyat olacak.
canım sana mesaj atmamın nedeni bizde aynı durumu yaşadık ben bir çok tüp bebek merkezinin sadece ticarethane olduğunu düşünüyorum.
laboratuar sonuçları doğruydu gerçekten.ama tedavi olabilme ihtimaline bile yanaştırmıyolar amaç direk tüp bebek yaptırmak
canım ben 2 ay önce klomen çatlatma iğnesi tedavisi oldum
ama malesef olmadı
bu ay doktorum bana adetin 5.günü içmek üzere cycylo progynova diye bir ilaç yazdı.koruyucu özzelliği yok dedi sadece adetini düzene koyacak dedi.
sonraki ay eşinizin değerleri düzelince ve lökositi gidince aşılama deneriz dedi.
canım 2 aya kadar değerler iyice düzelir gibi geliyor bana
aynı dert bende de varya :)))))) komşum gözlerini fal taşı gibi açıyo nealıyosun bukadar neye para veriyosun diyo heyy allam ya millet deliye muhtaç bende bir akıllıya :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?