Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim ben sana birdaha yapma demistim sen yumurtlamissin iste yapmana gerek yoktu birdaha:)

biliyorum ama dünkü ilkiyle aynı kalınlıkta değildi ya oyüzden bir sürü var ne kayberdeirm dedim yaptım daha net çıkmasını bekliyordum ben bu nedemek olabilir acaba bugünde kullanayammı preseedi ya birde 9. günden beri yapuyorum kaçırmış olamam çatlama gününü :26::26::26::26:

herkese selam arkadaşlar ,sitede yeni sayılmam ama bir kaç aydır girmiyodum ve daha önce hiç yazmamıştım,birçoğunuzun hikayesini az çok biliyorum ,ve hepinize kolaylıklar diliyorum,sitede buluşma nedenimiz yani sıkıntılarımız aynı,eşimin değerlerindeki düşüklük nedeniyle yaklaşık birbuçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz,daha önce hiç aşolama yada tüp bebek denemedim,ve artık birşeyler yapmak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,geçmişi çok fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar ilaç ismi vermişler multivitamin vs. ve preseed denilmiş bunlar hakkında banada bilgi verirmisiniz arkadaşlar

Canım ben görüyorum bazen, başka topiklerde.Bizim topiği terk etti galiba
Biz unutulacak kadınlar değilizki bizi unutsun,gelip geçeriz ama muhakkak iz bırakırız.

Çok haklısın canım ne işşşşş???? Bu spermlerde bizim yüzümüzden yollarını şaşırdılar sanki:)))))
Bende anlamadım canım ,bu sperler herkese şapur şupr bizede yarabbi şükür,Bi ayda bu kadar artıyorsa biz neci .
ronya canım sizede maşallah sonra nazrımız falan değer .:))))))

herkese selam arkadaşlar ,sitede yeni sayılmam ama bir kaç aydır girmiyodum ve daha önce hiç yazmamıştım,birçoğunuzun hikayesini az çok biliyorum ,ve hepinize kolaylıklar diliyorum,sitede buluşma nedenimiz yani sıkıntılarımız aynı,eşimin değerlerindeki düşüklük nedeniyle yaklaşık birbuçuk yıldır çocuk sahibi olamıyoruz,daha önce hiç aşolama yada tüp bebek denemedim,ve artık birşeyler yapmak istiyorum,yardımcı olursanız sevinirim,geçmişi çok fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar ilaç ismi vermişler multivitamin vs. ve preseed denilmiş bunlar hakkında banada bilgi verirmisiniz arkadaşlar
Canım arkadaşım öncelikle hoş geldin eğer sayı morfoloji konusundada bizi aydınlatırsan daha yaralı oluruz .Mesela aşılama yapman için ileri hızlı hareketli sperminin olması lazım ,sayınız kaç ,varikosel varmı?Sen daha ayrıntılı yaz biz sana bi kaç püf nokta söylrtiz.

canım sana kesinlikle necmettin çıkılı hocayı tavsiye ederim.
başka bir topicte bir arkadaş bana tavsiye etmişti
zamanında necmettin hoca onun dayısına demiş senin çocuğun olmaz
gerçektende olmamış.yani adam tanısında ve tedavisinde bir numara
bide çok açık açık diyo olur diye kendinden çok emin yaşı baya var
bu alanda süper

canımzaten yazmışsın şimdi okudum ,24 mil oldu yani bir ayda ,bi derlerki sperm kendini 3 ay da yeniliyo diye ((Demekki palavra...

canım valla bende öyle biliyorum ama düzeldi
tabi ilk testi 3 ay önce yaptırmıştık
ve durumu öğrenir öğrenmez eşim bir ay arginmax içti
sonra bak arı sütü polen yedi, tribullus macun yedi
sonrasında doktor tedavisi antibiyotik falan içti
açıkcası neler etkili oldu bilmiyom ama baya düzelme oldu
tabi hala hareket problemimiz var

geçen yıl eylül gibi ilk sperm testini yaptırdık vr top sayı 20 mil du morfoloji normal %15 di sanırın hereketlilerde toplam %50 civrıydı,sonraki ayda aşağı yukarı aynı çıktı,mart ayında değerler %50 arttı morfoloji %2 ye düştü,temmuz ayında tekrar yaptırdık eski oranına düşmüştü bu testleri çapada yaptırmışdık,şuanda başka birşehirdeyim ve burda yaptırdığımız testten hiçbirşey anlamadım doktorda anlamadı morfolojiye bakılmamış sadece total sayı ve hareketlilere bakılmış ve bu teste göre değerler artmış ama ben güvenmiyorum yani yine %50 gibi bi artış ama gerçekleşmeyen bir gebelik var,bi dönem keçiboynuzu suyu yaptım eşime ve bir ay kadar e vitaminiyle selenyum kullandı,sözün kısası arkadaşlar artık istanbulda yaşamıyorum tam tedaviye başlıyacakken yer değişikliği yaptık ve şuanda bulunduğum şehirde düzdün bir doktor bulmak bile nerdeyse imkansız ,ne yapıcamı bende bilmiyorum netten araştırıp mantıklı geleni yapmayı deniycem galiba

birşey daha sorucam arkadaşlar kaan hocadan bahsetmişsiniz ,bu hoca kaan aydos mu istanbul umut tüp bebek merkezinden,eğer oysa kendisine maille ulaşsam yardımcı olurmu?

Canım değerleriniz gayet iiy ,proxeed plus kullanmanı şiddetle tavsiye edrim hareketlilik ve morfolojiye karşı bire bir ,internettende spariş verebilirsin biz şimdi ona başlıyacağız .

hemşerim senin bu konuyla alakalı krishazel arkadaşımız var o geldiği zaman gerekli bilgileri verir sana canım buarada kaan aydos hastasıyız bizde bende bilgilerim doğrultusunda sana bu doktoru tavsiye ederim mükemmel bir doktor artı mail de atabilirsin cvp yolluyor kendisi seni daha da aydınlatmış olur canım

teşekkürler toprak,kaan hocayı daha öncede duymuştum ama aklımda istanbul diye kalmış,burda gittiğimiz bi üroloji uzmanı bize kaan hocayı tavsiye etti ama ankara demişti aklım karışmıştı o yüzden ama şimdi buldum netten mail atıcam dediğin gibi,yalnız muayneye çağırıyomu acaba yani benim bu dönemlerde ankara gitme imkanım yok yani netten ne yapabilicemiz konusunda yardımcı olurmu acaba

evet canım istanbuldada olsan kendisi maillle yönlendirme yapıyor zaten canım

:)))
Kendimi birsey sanacagim bende:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…