Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
agla bebegim agla sevincten agla :)))))))))))))))))))))

loy loy loyyy

ben hem aglayip hem oynuyorum suan

ama yeni hamisler siz oynamayin hareket etmeden aglayin:)))))))))))

Senin hakkını nasıl öderim bilmem. Hepimize kol kanat gerdin, elinden ne geliyo yaptın. Rabbim binlerce kez razı olsun senden.
Ağlama, bugün en güzel günümüz, daha güzel olacak topiğimiz, inancımızla yolumuza daha sağlam devam edeceğiz, hep beraber...

ayyy Allahım çok mutluyumm ve çok şaşkınımmm boncuk yaaa nasıl sevindim
en çok sana şaşırdımm hiçde ipucu vermediniz yaaaa
baruk boncuk nun yazın bakimm belirtilerinizi

Evet canım bende....Öyle şaşkınım ki anlatamam...

boncukcum senınde hayırlı olsun, herkes sağlıklı bebıslerıne kavuşsun. canım liste degısecek artık :))
senın kac gun geçti ve nezaman ögrendin?

allahtan umıt kesılmıyor arkadaşlar önce allaha sonra krıscıgım olmak uzere tüm arkadaşlara çokkkkkkkkk teşekkur ediyorum. inşallah en kısa zamanda yenı haberler alıcaz

boncukcum sendemi ben şaşkına döndüm iyice :)

ayy inanmıyorum ya süpersiniz valla, Rabbim gönlümden geçenlere karşılık verdi, ayy inşallah benim bebede de bi sorun yoktur Allah'ım bu duamı da kabul et: inş. buradaki bütün arkadaşlar ve bütün umutla bekleyenler sağlıkla kucaklarına alsınlar Amiiiinn

inanmıyorum ya ne güzel bir haber
boncuk
nun
baruk
üçünüzüde tebrik ediyorum
Allah tamamına erdirsin........
Çok mutluyummmmmmmmmmmmmm

dur daha yeni basliyoruz

bundan sonra size hamilelik bilgileri verecegim artik:))

ama hamile kalanlar soz versin buradan ayrilmak yok .

ayy herkes hamile ne kadar sevindim anlatamam hepinizi tanıyalı birkaçgün oldu ama çok sevindim hepinize.allah tamamına erdirir inşşallah

ayyy Allahım çok mutluyumm ve çok şaşkınımmm boncuk yaaa nasıl sevindim
en çok sana şaşırdımm hiçde ipucu vermediniz yaaaa
baruk boncuk nun yazın bakimm belirtilerinizi

ronyacım benim iki tane belirtim vardı. Birincisi: Çevremde olmadık insanlar beni rüyalarında görmüşler, hep hamile kalacaksın bak gör dediler ama bu bir değil iki değil üç değil yani
İkincisi: Her adet öncesi benim göğüslerim feci ağrırdı bu sefer böyle olmadı.
Ama yumurtlama günlerinde ne olur ne olmaz diye bacaklarımı bi diktim ki anlatamam, öyle böyle değil.

ayy bende sanırım bugün yumurtladım bende dikeyim bacaklarımı 2 saat dayanamam ama yinede denicem
canım eşinin en son değerleri kaçtı

evet kızlar değerleri yazarmısınız

şekerler ben ocak.6da adet oldum. 5 gün klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve 19 mm gelince çatlatma ignesi vuruldum 2 hafta onceydi. sabaha kadar yattım ayaklar havada :)) geçen ay eşimin testi 8.milyondu %15 ileri hizlıydı. bu perşembe varıkosel ameliyatı olacaktı, mucize oldu :)
bu sabah 8,30 evde test yaptım, 2. çizgi silik hemen hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım. sonuca gore 4-5. hafta değeri: 75 -2600 müş. benimki 174,5. ama bır kaç gun daha bekleyelim dedi doktr degerler hızlı artarsa kesinmiş

aynen ya sayfalar uçuyor yetişemiyorum
yazdım ama sayfalar uçuyor baruk ve nun Allah tamamına erdirsin canlarım tebrik ederim. Çok sevindim adınıza....
sağolasın canım darısı başınıza inşalllaaah
evet kızlar değerleri yazarmısınız

canım bizim 10 milyondu bu ay buradaki biçok kişinin bizden fazladır sayısı inşallah en kısa zamanda rabbim nasip edecek hepimize:)

Ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım o zaman pozif çıktı, 2 günde birde kan testini tekrarlıyorum işte. Allah kısmet ederse Cumaya keseyi görmeye gidicem. Allahım yardımcımız olsun, asıl bundan sonrası çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…