- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.421
şekerler ben ocak.6da adet oldum. 5 gün klomen kullandım 1 yumurta oluştu ve 19 mm gelince çatlatma ignesi vuruldum 2 hafta onceydi. sabaha kadar yattım ayaklar havada :)) geçen ay eşimin testi 8.milyondu %15 ileri hizlıydı. bu perşembe varıkosel ameliyatı olacaktı, mucize oldu :)
bu sabah 8,30 evde test yaptım, 2. çizgi silik hemen hastaneye gidip kan tahlili yaptırdım. sonuca gore 4-5. hafta değeri: 75 -2600 müş. benimki 174,5. ama bır kaç gun daha bekleyelim dedi doktr degerler hızlı artarsa kesinmiş
Ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım o zaman pozif çıktı, 2 günde birde kan testini tekrarlıyorum işte. Allah kısmet ederse Cumaya keseyi görmeye gidicem. Allahım yardımcımız olsun, asıl bundan sonrası çok zor.
sen 1 haftadır demeksin
Ben geçen hafta Çarşamba günü kan testi yaptırdım o zaman pozif çıktı, 2 günde birde kan testini tekrarlıyorum işte. Allah kısmet ederse Cumaya keseyi görmeye gidicem. Allahım yardımcımız olsun, asıl bundan sonrası çok zor.
ronyacım benim iki tane belirtim vardı. Birincisi: Çevremde olmadık insanlar beni rüyalarında görmüşler, hep hamile kalacaksın bak gör dediler ama bu bir değil iki değil üç değil yani
İkincisi: Her adet öncesi benim göğüslerim feci ağrırdı bu sefer böyle olmadı.
Ama yumurtlama günlerinde ne olur ne olmaz diye bacaklarımı bi diktim ki anlatamam, öyle böyle değil.
sen 1 haftadır demeksinben daha ilk gunden çözüldüm
bende cumartesı bır tahlıl daha yaptırıcam ozaman degere gore kesın derler.
krıscım hamılelıkte, dogumdan sonra cocukları buyutene kadar ben burdayım söz
canim ameliyat olacak mi peki esin????
heralde buradayiz
bu topikte 2. cocuklarimizida yapacagiz :))
aaaa bak şimdi çok üzüldümm sen onca vakit nasıl bize demedinn
sen 1 haftadır demeksinben daha ilk gunden çözüldüm
bende cumartesı bır tahlıl daha yaptırıcam ozaman degere gore kesın derler.
krıscım hamılelıkte, dogumdan sonra cocukları buyutene kadar ben burdayım söz
krıscım bız yınede amelıyat yaptıracagız. bir kere nıyetıne gırdık. bırı 2. dıgerı 3. derece dahada ılerlemeden başka sorunlar oluşmadan halledelım dedık. ilerde yıne ıhtıyacımız olacak
ronyacım inan, çok korktum kesin olmadan sizleridi üzmek istemedim ki keseyi kalp atışını duymadan da rahat etmiycem içim.
Ailemin bile haberi yok düşün yani, herşey kesinleşsin istiyorum, Allah korusun kötü bişey olursa bilen ne kadar çokolursa o derece daha çok üzülmekden korktum.
Anla beni...
ay allahım inanamıyorum, canlarımmm ne kadar mutluyum yaaaa, inananın şu an ağlıyorummm . çok sevindim sizin adınıza allahım bu bir mucizeeee
canım hayırlı olsun tekrar,
senin kaç gün geçti, bide kanda baktırdın mı?
aaa sizlerin kanda bakılmış çok güzel canım.
peki size ultrasonla bakıldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?