Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
4 yıllık evliyim. 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Sorun var mı yok mu bilmiyorum. 6 ay kadar daha denememiz gerekiyormuş galiba. Bu ayda olmazsa gidicem artık. 34 yaşındayım. Geç kalmaktan korkuyorum

canım 34 yaşındaysan hiç bekleme bence direk git bildiğim kadarıyla uzmanlar 30 yaş üstünde bi kaç ay dan sonra kontrollerinin yapılmasını öneriyolar,zaman kaybetme varsa bi sorun bi an önce tedavisine başlarsınız

iyi geceler canim.

guzel haberlerini bekliyoruz artik.

mucadeleye tam gaz devam

sende bu ailenin nadide çiçeklerindensin hayatım ,bebişin yakın zamanda gelecek hiç üzülme kuşum:))))))

iyi geceler canım

4 yıllık evliyim. 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum. Sorun var mı yok mu bilmiyorum. 6 ay kadar daha denememiz gerekiyormuş galiba. Bu ayda olmazsa gidicem artık. 34 yaşındayım. Geç kalmaktan korkuyorum

aramıza hoş geldin şeker:)))))))inşllah bebişin seni çok bekletmez:))))))))
Bemde arkadaşlara katılıyorum tüm tetkıkleri yapın içinız rahat bir şekilde bekleyin:)))))

eger bu ay olmassa bencede canım doktora gidin.ama yumurtlama günlerine dikkat et.ovulasyon testi kullanabilirsin.

sen beni bosadin ((((

huyumu biliyorsun ben çapkınm tüm kızlar kapımda kuyruktalar,sende beni ihmal ettin başka kucaklara ittin ,şimdide kapris yapıyorsun
selamı sabahı kestin benim için hiç savaşmadın ,aaaaaaaaah o kalbimdeki yara ince ince sızlıyoki anlatamam((((

eger bu ay olmassa bencede canım doktora gidin.ama yumurtlama günlerine dikkat et.ovulasyon testi kullanabilirsin.

Bugün yumurtlama günüm. Kasıklarım da ağrım var. Birde çoook fazla akıntım. Günaşırı birlikte olmak gerekiyormuş. Dün çalıştığımıza göre bugün birlikte olmaya gerek yok diye düşünmüştüm. Yanılıyor muyum?

meri ovulasyon testi ve preseed hazir dimi canim?

bu ay cok siki calisicaz

bu ay hamilelik koc un olacagim ona gore ....

jel 2 kullanımluk kadar kaldı galiba ama test var canım

ama ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay yumurta takibi ayptırıp çatlatma iğnesiyle denemek istiyorum yarın 6. günüm yumurta takibine kaçıncı gün başlıyo doktorlar kızlar ben daha önce timur gürgana gitmiştim ama hatırlamıyorum kaçıncı günümde takibe aldığını,klomene 5 gün başlamıştım ama takip konusunda emin değilim

koçum benim her dediğini yapıcam yeterki gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…