- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.661
mart en gec nisan hamilesin sen:)
Cahilliğime verin lütfen. Perhiz derken 3-4 gün ilişkiye girmeyin demek istediniz dimi
yarın doktora ende randewu aldım ir akalım yumurtalıklarım ve hormonlarım ne durumda herşey ggüzel giderse elki aşılama bile yaptırabiliriz ama nerde ,hiç ümidim yok((((((((
mues ben de okumuştum mesajını hatta dedim sonrada niye böyle diyorki bir tek nun var diye acaba
bir bildigimi var dedim
hazelim ben ne zaman :))) bana sanki bir ara nisan demiştin..yine aynı fikirdemisin???
kociş bu gece yok sabah gelsin biraz uysun direk gideriz
birde kris eşim çarşamba günü test vericek aylnız çarşamba günü 5. gün normalde yarın vermesi gerekiyo ama yorgun yorgun uykusuz vermek istemiyo o yüzden çarşamba verelim dedik daha iyi olur dimi
evet canim yorgun ve uykusuz vermesin.
carsamba verin.
rahat versin ama stres yapmasin.
son bosaldigi gunden sonra 4 gun sayin o gun sperm versin esin test icin .Cahilliğime verin lütfen. Perhiz derken 3-4 gün ilişkiye girmeyin demek istediniz dimi
kris yumurta takibini sadece altan muaynede yapıyolar dimi ben daha önce gitmiştim bi doktora normal muayne masası vardı sadece sanırım orda alttan bakmıyolar
başka bi doktor bulmam lazım sanırım
mericim benim bildigim 3 günü gidiyosun reglinin sen bence doktoru ara öyle git bebegim
mericim benim bildigim 3 günü gidiyosun reglinin sen bence doktoru ara öyle git bebegim
kızlar üst sıraya çıkınca
22 kişi olduk sayımız acayip arttı
ayni fikirdeyim canim :) hizla duzeliyor cunki sizin tedavide tam gaz
dogru ellerdesinizde.
kocisinde artik yaninda:))
bencede ogren oyle git canim
olmazsada uzulme bu ay ben koc luk yapicam zaten sana
preseed 2 kerelik yeterli bu ay icin
aldım kabul ettim olsun ,senin ismin yeter esillanur şiir gibi resmen:)))))))hııımmm senin için esmer oluruz ama ben beyaz tenliyim olmazmıııı( yazın esmerleşiyoruz deniz ve güneşin sayesinde
Seni de aldım kabul ettim ,haremimim gözdesi olarak bbaşımın tacısın:)))))mart en gec nisan hamilesin sen:)
Kız sus eşim duymasın ,ilk kez doktora gideceğim için çok sewinçli garip,nasıl heyecanlı anlatamam,bende dedimki vardır i hayır,zaten bakalım değerler ne durumda ,ewden götüreceğiz inşallah değişiklik olmuştur ,beni şimdiden sitresi aldıne asilamasi yaaaaa
sen zaten hamile kalacaksin
kızlar üst sıraya çıkınca
22 kişi olduk sayımız acayip arttı
yumurta takibi için mi 3. gün canım eminmisin
Mayıs ayından beri kk dayım. İlk defa bu topiğe girdim. Ne kadar canlı kıpır kıpır ve pozitifsiniz. Verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi tavsiyenize uyup gidiyorum. Ama yarın yine geleceğim. Hepinize iyi geceler :79::79::79:
mues ben de okumuştum mesajını hatta dedim sonrada niye böyle diyorki bir tek nun var diye acaba
bir bildigimi var dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?