Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yarın doktora ende randewu aldım ir akalım yumurtalıklarım ve hormonlarım ne durumda herşey ggüzel giderse elki aşılama bile yaptırabiliriz ama nerde ,hiç ümidim yok((((((((

mues ben de okumuştum mesajını hatta dedim sonrada niye böyle diyorki bir tek nun var diye acaba
bir bildigimi var dedim

yok canım vallahi bilmiyordum öyle içimden geldi.
ben bayadır giremiyordum topiğe parmağımı doğradımda....
nundanda haberim yoktu açıkçası nunun adı geçiyordu ama tam emin değildim

mericim benim bildigim 3 günü gidiyosun reglinin sen bence doktoru ara öyle git bebegim

kızlar üst sıraya çıkınca
22 kişi olduk sayımız acayip arttı

Mayıs ayından beri kk dayım. İlk defa bu topiğe girdim. Ne kadar canlı kıpır kıpır ve pozitifsiniz. Verdiğiniz bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim. Şimdi tavsiyenize uyup gidiyorum. Ama yarın yine geleceğim. Hepinize iyi geceler :79::79::79:

ayni fikirdeyim canim :) hizla duzeliyor cunki sizin tedavide tam gaz
dogru ellerdesinizde.
kocisinde artik yaninda:))

evet çok şükür :)) artık geceler bizim..gerçekten 3 hamişmi var topiğimizde.. Süper yaa..KADSER tatlış listeyi yenile canım yenileki sıra bize gelsin..

bencede ogren oyle git canim

olmazsada uzulme bu ay ben koc luk yapicam zaten sana

preseed 2 kerelik yeterli bu ay icin

önceden arayıp bilgi alarak gidebileceğim hiç bi doktor tanımıyorum ben burad zaten seçenekler sınırlı

ben yarın gidip önce konuşuyum uygun görürse eğer muayne olurum artık

hııımmm senin için esmer oluruz ama ben beyaz tenliyim olmazmıııı ( yazın esmerleşiyoruz deniz ve güneşin sayesinde
aldım kabul ettim olsun ,senin ismin yeter esillanur şiir gibi resmen:)))))))
mart en gec nisan hamilesin sen:)
Seni de aldım kabul ettim ,haremimim gözdesi olarak bbaşımın tacısın:)))))
ne asilamasi yaaaaa

sen zaten hamile kalacaksin
Kız sus eşim duymasın ,ilk kez doktora gideceğim için çok sewinçli garip,nasıl heyecanlı anlatamam,bende dedimki vardır i hayır,zaten bakalım değerler ne durumda ,ewden götüreceğiz inşallah değişiklik olmuştur ,beni şimdiden sitresi aldı((((
kızlar üst sıraya çıkınca
22 kişi olduk sayımız acayip arttı

Kız benim sayemde şeytan tüyü varya herkez koşup geliyo,gelsinler gelsinler herkes kabulumdür:)))))))
Ama lütfen alınmayım gözdem cankuşumdur:)))))

canım eşin test yaptıracagı zaman kruger yöntemiyle yapılan bir yere yaptırsın
morfolojiyede baktırmak istedigini söylesin

Son düzenleme:
mues ben de okumuştum mesajını hatta dedim sonrada niye böyle diyorki bir tek nun var diye acaba
bir bildigimi var dedim

yok canım vallahi bilmiyordum öyle içimden geldi.
ben bayadır giremiyordum topiğe parmağımı doğradımda....
nundanda haberim yoktu açıkçası nunun adı geçiyordu ama tam emin değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…