- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.641
çok hareketli bi gece geçirdik arka arkaya geldi bomba haberler inşallah her günümüz böyle geçsin
kızlar ben kaçıyorum ufak ufak akşam görüşürüz inş.
bu ay inş. aramızdan mutlu haberler verenler çıkar
Bugün yumurtlama günüm. Kasıklarım da ağrım var. Birde çoook fazla akıntım. Günaşırı birlikte olmak gerekiyormuş. Dün çalıştığımıza göre bugün birlikte olmaya gerek yok diye düşünmüştüm. Yanılıyor muyum?
yagmurum hastayım sana yaaa ay beni güldürüyosun allahta seni güldürsün canım yaaa :)
Doktora gitmeden yaptırabilir miyiz ki? Nerede yaptırılır o test?
jel 2 kullanımluk kadar kaldı galiba ama test var canım
ama ben yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bu ay yumurta takibi ayptırıp çatlatma iğnesiyle denemek istiyorum yarın 6. günüm yumurta takibine kaçıncı gün başlıyo doktorlar kızlar ben daha önce timur gürgana gitmiştim ama hatırlamıyorum kaçıncı günümde takibe aldığını,klomene 5 gün başlamıştım ama takip konusunda emin değilim
koçum benim her dediğini yapıcam yeterki gelsin bebiş
yaniliyorsun
bu gecede yapin
iliski sonrasi bacaklari havaya dikip 2 saat tutacaksin
sonra usulca indirip yatacaksin banyo sabah yapacaksin
3 gun ust uste yap yumurtlama gunlerinde ondan sonra gun asiri devam et iliskiye
biz bu sekilde hamile kaldik
'haydi hemen kocisin yanina:))
arkadaşlar bugün saat 4 de bu mesajı yazıp çıktım akşama 3 hamile haberi aldım Allahım ne güzel ya keşke daha kapsamlı dua etseydim
yagmurum hastayım sana yaaa ay beni güldürüyosun allahta seni güldürsün canım yaaa :)
ilk goz agrimi ozledim
iyi bir labaratuara gidip (tabi eşin öncesinde 3 yada 4 gün perhizli olacak)semen analizi yaptırmak istiyoruz diyeceksiniz.
canim 5. gun baslaniyordu yanilmiyorsam
sabah erkenden git doktora
bak sana demedimmi tüm kızlar bana hasta ,al işte canlı örneği:)))))
Canım güzelim esillam bende sana hastayım ama tek bir sartla esmermisin:))))))
ooooooooooo ilk göz ağrını kapan kapana ,parçaladı bu kızlar beni yardım eden yokmu
benim ne zaman hamile kalacağımı söyle, seni belki nikahıma alırım zaten tek talakla boşamıştım seni geride daha 2 tane var:))))))))
boncuk hamile
nun hamile
baruk hamile
:49
kociş bu gece yok sabah gelsin biraz uysun direk gideriz
birde kris eşim çarşamba günü test vericek aylnız çarşamba günü 5. gün normalde yarın vermesi gerekiyo ama yorgun yorgun uykusuz vermek istemiyo o yüzden çarşamba verelim dedik daha iyi olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?