Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım proxeed plus eczanelerde olmuyor ama söylüyorsun depodan getirtiyorlar

Edanurlu mrb canım,nasılsın?
elhamdülillah canımcım iyiyim sen nasılsın kuranımın 10 sayfasını okudum şimdide ebay varya orayla boğuşuyorum
canım içinde 4 kutu proxeed var malesef((iki kutusu bizim iki kutusu eşimin arkadaşının işin kötüsü ben vesile oldum eğer gelmezse rezil oldum ya

canım gelir inşallah ben ilk kez alacam eğer alırsak tabi,internetten hiç alışveriş yapmadık daha önce
geçen gün bizimkine gitti gidiyordan aldıramadım ovulasyon testlerini ne olur ne olmaz dedi gittik eczaneden aldık 5 taneye 35 liraya verdik geldik.şimdide presed jel alcam ama ben hiç bişey anlamadım o siteden 14 dolar falan diyo o kadarda ucuza verirlermi?
birde proxedd ne işe yarıyor canım

Son düzenleme:

proxeed hareketi ve sperm sayısını artıttırıyo pressed jeli bende ebaydan aladım oda daha gelmedi ama fiyatı orada çok uygun canım bence ordan al

proxeed hareketi ve sperm sayısını artıttırıyo pressed jeli bende ebaydan aladım oda daha gelmedi ama fiyatı orada çok uygun canım bence ordan al

ah canımcım alacam almasınada bi anlasam tohum falan diyor :)tohummu yolluyolar29 dolar var bi ondada işte
PRESEED 9 PACK + 25 GEBELİK / OVÜLASYON TESTLERİ PRE-TOHUM var bunumu alcaz,alcaksak nasıl alcaz telefonmu etcez

ah canımcım alacam almasınada bi anlasam tohum falan diyor :)tohummu yolluyolar29 dolar var bi ondada işte
PRESEED 9 PACK + 25 GEBELİK / OVÜLASYON TESTLERİ PRE-TOHUM var bunumu alcaz,alcaksak nasıl alcaz telefonmu etcez

canım ebaya üye olucaksın kredi kartınla alıcaksın adresini üye olurken zaten yazmak zorundasın adresine geliyo ben 40 ovulasyon testi,10 gebelik testi ve preseed jeli orda tohum yazıyo ama o jel merak etme çevirince öyle yazıyo 55 tl aldım 22 sterlindi galiba benim aldığım

bi problem çıkar diye korkuyorum,bunun kapıda nakit ödemesi falan yokmu kredi kartı var ama çekerlerse içindekinin hepsini :) 55 liraysa normal bir fiyat eczane com diye bir yer var orda sadece jel 130 lira çok pahalı,
bizde şimdi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalımda
dur bakalım bi üye olayım üyelik ücretsizmi
yada telefonla konuşarak alsak:18:çok korkuyoruuuz

:))))canım üye olmadan olmuyo şimdi zaten bir arkadaşla konuştum pay pal garantisi var kimse senden habersiz para çekemez ebay dünyaca büyük bir şirket korkma canım.istersen bekle benim ürünler gelince sana haber veriyim için rahat olsun en azından

kızlar ben pressedı ebaydan almadım

pressed + 10 tane ovulasyon testı + 2 tane erken gebelık testı

75 tl ye aldım ..

sadece pressed ıse 65 tl ıdı ..

malum sıtede ve hemen geldı ..

boncugum ronyacım nasılsınız boncugum dün tebrik ettim ama görmedin tetrar gözün aydın bebegim allahım nazarlardan korusun seni ve bebişini bonuk sanada sorim baruga sordum ben kullanmadım dedi sende yumurtlama günlerinde preseed kullandını bebegim

boncugum ronyacım nasılsınız boncugum dün tebrik ettim ama görmedin tetrar gözün aydın bebegim allahım nazarlardan korusun seni ve bebişini bonuk sanada sorim baruga sordum ben kullanmadım dedi sende yumurtlama günlerinde preseed kullandını bebegim

selam kızlar nabersiniz bakimmm:))

ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem

selam kızlar nabersiniz bakimmm:))

ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem

iyiyiz canım sende iyisin gördügüm kadarıyla mericim neden normalinden fazla büyüklermş sormadını bide çörek otu bal yedinmi belki onun etkisi vardır ilaç felan verdimi

iyiyiz canım sende iyisin gördügüm kadarıyla mericim neden normalinden fazla büyüklermş sormadını bide çörek otu bal yedinmi belki onun etkisi vardır ilaç felan verdimi

yok ilaçlık bi durum değil canım bende zatan bi sorun yoktu ama bu ayı daha iyi değerlendirmek ve çatlatma iğnesiyle denemek istediğim için gittim doktora,soğan kürü yapıyodum ben onla ilgili olabilir dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…