- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.821
slm kızlar buyuk patlama BIG BEN gerckelesmıs
maşşşalllahhhh
Darısı bize olur inşallah.ya kızlar proxeed plus ı ebay dısında nerden alabılırız.illa eczane eczane proxeed mi aramak lazım yada her eczanede bulabılırmıyız.yoksa internette guvenılır sıteler varmı proxeed siparısı ıcın.bende kullanalım dıyorum.proxeed patlama yaptrdı vallahı :)))
elhamdülillah canımcım iyiyim sen nasılsın kuranımın 10 sayfasını okudum şimdide ebay varya orayla boğuşuyorumEdanurlu mrb canım,nasılsın?
canım içinde 4 kutu proxeed var malesef((iki kutusu bizim iki kutusu eşimin arkadaşının işin kötüsü ben vesile oldum eğer gelmezse rezil oldum ya
ben biliyorum hayıt tohumu adet düzenleyice ve prolaktin hormonu dengeleyici bir bitki bende kullandım ama yağını değil bitkisini demleyip aç karnına ve gece yatarken içiyodum canım.yağı ne anlamda kullanılır bilemem
hiç duymadım canım sana ne için verdiki
elhamdülillah canımcım iyiyim sen nasılsın kuranımın 10 sayfasını okudum şimdide ebay varya orayla boğuşuyorum
canım gelir inşallah ben ilk kez alacam eğer alırsak tabi,internetten hiç alışveriş yapmadık daha önce
geçen gün bizimkine gitti gidiyordan aldıramadım ovulasyon testlerini ne olur ne olmaz dedi gittik eczaneden aldık 5 taneye 35 liraya verdik geldik.şimdide presed jel alcam ama ben hiç bişey anlamadım o siteden 14 dolar falan diyo o kadarda ucuza verirlermi?
birde proxedd ne işe yarıyor canım
proxeed hareketi ve sperm sayısını artıttırıyo pressed jeli bende ebaydan aladım oda daha gelmedi ama fiyatı orada çok uygun canım bence ordan al
ah canımcım alacam almasınada bi anlasam tohum falan diyor :)tohummu yolluyolar29 dolar var bi ondada işte
PRESEED 9 PACK + 25 GEBELİK / OVÜLASYON TESTLERİ PRE-TOHUM var bunumu alcaz,alcaksak nasıl alcaz telefonmu etcez
canım ebaya üye olucaksın kredi kartınla alıcaksın adresini üye olurken zaten yazmak zorundasın adresine geliyo ben 40 ovulasyon testi,10 gebelik testi ve preseed jeli orda tohum yazıyo ama o jel merak etme çevirince öyle yazıyo 55 tl aldım 22 sterlindi galiba benim aldığım
benimde oglum var canım etti 9
bi problem çıkar diye korkuyorum,bunun kapıda nakit ödemesi falan yokmu kredi kartı var ama çekerlerse içindekinin hepsini :) 55 liraysa normal bir fiyat eczane com diye bir yer var orda sadece jel 130 lira çok pahalı,
bizde şimdi midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalımda
dur bakalım bi üye olayım üyelik ücretsizmi
yada telefonla konuşarak alsak:18:çok korkuyoruuuz
kızlar ben pressedı ebaydan almadım
pressed + 10 tane ovulasyon testı + 2 tane erken gebelık testı
75 tl ye aldım ..
sadece pressed ıse 65 tl ıdı ..
malum sıtede ve hemen geldı ..
selam kızlar nabersiniz bakimmm:))
ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem
iyiyiz canım sende iyisin gördügüm kadarıyla mericim neden normalinden fazla büyüklermş sormadını bide çörek otu bal yedinmi belki onun etkisi vardır ilaç felan verdimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?