Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tabiki ronya canım okuyamayacak arkadaşlar almasın, sıkıntı olur hak veriyorum çalışanlar fırsatı olmayanlar olabilir sende dua listemizdekilere dua edersin,ben ALLAH cc bi aksilik vermezse listedeki her bir arkadaşım için 5 tane ayetel kürsi okuyacam yada daha fazlası şimdilik bilemiyorum.karışıklık meselesine gelince bundan bende korkuyorum ama şimdiden 9 cüz alındı bende elimde kağıt yazıyorum inşallah ALLAH cc izniyle hayırlısıyla bitiririz.

bende alırdım ama suan adetliyim ne zamn bbiticek ona göre alıyım bende duada olmak isterim
canım mevlid kandili gecesine kadar okuyacaz inşallah ne zaman biter senin regl.

yok kız öyle falan etki edicek gibi değildi neuse şimdi konuştuk az önce düzelttik hem bugünde sol tarafımda hareketlenme var akıntıda gelmiş yahu yine yoğun değil ama akışkan netteki gibi böyle uzayan akıntı iki keremi yumurtluyorum nedir :)) herşeyin hayırlısı sinirlerimiz çok bozuldu insanız işte rabbim affetsin sen çatlama iğneside olmuşmuydun?
nil hanıma gelince bence uygun bi dene derim gelenler memnun genelde neyse bi gün aynı denk geliriz belkide görüşürz inş. ha bide eğer randevu almadan gidip sabahtan beklerim dersen 1 2 saate öğlen olmadan alıyolar istersen öyle yap

kızlar ben türkçe mealinden okuyorum şimdilik ama arapçayıda ilerletme aşamasındayım yani sizin gibi okuyamam ama bizlerde dua edin olurmu

tabiki canım benim hepimiz birbirimizin duasındayız inşallah,kimin duasının kime geçeçeğini ALLAH cc bilir

inşallah arapçadan bir an önce ilerletirsin,her harf bir sevap

arkadaşlar ben çıkıyorum,eşim gelcek şimdi camiden namazımı kılayım, bir çay demleyim yanınada birşeyler hazırlayım,benimki sabah ALLAH cc rahmet eylesin cenazeye gitti evde bişey yiyemeden
hadi hepiniz ALLAH cc emanet olun

ohhh ohhh bgolyumurtalı günlr,bende saat 4 de gideceğim ,eşim saah verdi test artık ne zaman çıkarsa doktora iletirim ,gene volumü azdı ama bayağı katıydı ,bakalım sonuç ney?
Çapkınım kızım ben çapkınım yüce mevla nasıl biliyo işini yoksa varya hepiniz kocasız kalmıştınız:))))))))
evet meri ve sen den bekliyorum bu ay
beni mahcup etmeyin
bacaklar havaya preseed ler oraya :))))))))))))

dun geceden beri bir mutluluk var icimde icim icime sigmiyor
tabi sığmaz nikahıma tekrar aldımya senin ,garip sevindirk olmuş
canımın içi ya değerin çok güzel bak iki gün sonra o nasıl fırlayacak:))))))

tamam tatlişim bende 10 ,11,12 yi alayım ,şimdiden hatimimiz hayırlı olsun ,ben okuyamasam bile eşime okuttururum ,çok güzel düşünmüşsün :)))))

biraz karışık oldu yukarda o yüzden tekrar yazayım dedim ,10,11,12 yi ben aldım Allah kabul etsin şimdiden:))))))))

cnm ben sadece türkçe mealinden okumayı biliyorum beni de dualarınaza katın Allahtan eşim biliyor o da hepimiz için okusun:)

yağmurcum ben bu ayakları dikme işine anlamadım ayakları duvara mı koyuyoruz spermler kaymaz mı ozaman ben anlamadım cnm

o zaman ben de 13 14 15 alayım ben aldım Allah dularımızı kabul eylesin
amin canıım yazdım listeye inşallah ALLAH cc kabul eder dualarımızı.
biraz karışık oldu yukarda o yüzden tekrar yazayım dedim ,10,11,12 yi ben aldım Allah kabul etsin şimdiden:))))))))

tamam yağmurcum ekledim hadi bakalım 15 cüz dağıtıldı :)devamını bekliyos kıslaaaaaaaaaaar

canım benim ebaydan aldığım vitamin bugün geldi benimde siparişi vereli 20 günü geçmişti
korkma inşallah seninkide gelir

ciddimisin çok sevindim ya:)peki sipariş takip numarasından takip etttin mi hiç postadan?ben dün satıcıya mail gönderdim expres postalarda evine kadar gösterirmiş bunlarda göstermezmiş üzülme ben düşük tuttum tutarı dedi ama ne nilim işte emin olamadım bi türlü.sen takip etmişmiydin canım?

canım ben hiç takip etmedim yani nasıl takip edildiğini bilmiyorum
sadece satıcıya email attım kendisi kutunun üzerine vitamin diye belirtiyoz dedi
yani korkmayın ilaç değil gümrüğe takılmaz demiş

canım ben hiç takip etmedim yani nasıl takip edildiğini bilmiyorum
sadece satıcıya email attım kendisi kutunun üzerine vitamin diye belirtiyoz dedi
yani korkmayın ilaç değil gümrüğe takılmaz demiş

tamam canım çok sağol inşallah benimkide gelir.yoksa bir daha hayatta almaz eşim o para boşa giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…