- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.781
canım diğer arkadaşlar ne der bilmem ama bence hepimizin birbirimiz için ettiği dualar yeterli
yani ben daha önce başka topiclerde dua okunduğunu gördüm hatta benim bir ara takıldığım ve çok sevdiğim bir topicte bunun takibinin yapılamaması nedeniyle baya tartışmalar çıkmıştı
yani insanların işleri oluyor okunamayabiliyor
burdaki arkadaşlar hepsi çok yoğun çalışıyor
bence en güzeli her vakit birbirimiz için dua edilmesi
canım tabi katılmak isteyen arkadaşlar olursa ve takip eden olursa yapılabilir
ama ben kendi adıma katılamayacağım onu belirteyim ama hepiniz her vakit dualarımdasınız
canım mevlid kandili gecesine kadar okuyacaz inşallah ne zaman biter senin regl.bende alırdım ama suan adetliyim ne zamn bbiticek ona göre alıyım bende duada olmak isterim
çok teşekkürler hemşehriiii:) darısı sana inş. yalnız keşke kızıp bağıracağına şirinlik,cilve, şımarıklık falan yapsaydın:78: işe yarıyo benceerkekler garip hakikaten anlamak zor ama anlamaya gerek yok idare etcez işte
bizim 1 seneyi geçti canım hatta 1.5 sene oldu diyebilirim, takibi tıptaki tanıdık yaptı ancak test pozitif çıkınca özel hastaneye daha önce gittiğim dr a gittim. dün nil hanım için aradım ama 25 şubata falan dediler ama ondan randevu alıp onunla dvm etmeyi düşünüyorum ne dersin?
kızlar ben türkçe mealinden okuyorum şimdilik ama arapçayıda ilerletme aşamasındayım yani sizin gibi okuyamam ama bizlerde dua edin olurmu
ohhh ohhh bgolyumurtalı günlr,bende saat 4 de gideceğim ,eşim saah verdi test artık ne zaman çıkarsa doktora iletirim ,gene volumü azdı ama bayağı katıydı ,bakalım sonuç ney?günaydın fıstıklarımm hepinizi öpüyorum
yumurta takibi yaptıracak arkadaşlar eğer klomen veya iğne kullanılacaksa 3.gün gidilir
ilaçlara 5.gün başlanıyor.3 gün gitmenin nedeni bir önceki aydan kalan kist falan varmı
yumurtalıklarda hareketlenme varmı yani uyarılmaya müsaitmi diye bakıyor doktor
ben bu ay 12.gün gittim benim spontan yapılıyor takibim ilaç kullanımıyorum
yani eğer ilaçsız olacaksa istediğiniz zaman gidebilirsiniz
MUES canım geçmiş olsun
YAĞMUR yapmadığın fırlamalık kalmamış gece
PAMMUK nerde yaaaa cadı bi gitti gelmedi
MERİ canım kris senle benden ümitli bu ay bakalım kısmet
tabi sığmaz nikahıma tekrar aldımya senin ,garip sevindirk olmuşevet meri ve sen den bekliyorum bu ay
beni mahcup etmeyin
bacaklar havaya preseed ler oraya :))))))))))))
dun geceden beri bir mutluluk var icimde icim icime sigmiyor
kızlar doktoru aradım şöyle dedi: 'biz normalde 1500 de keseyi görürüz sizinki 900 henüz erken yarın sabah kan testini tekrarlayacağız eğer 2 katına çıkmışsa bu normal bir gebelik demektir.' dedi. ilaçları kullanın dedi bir de.
sizler nasılsınız dün akşam benden sonra çok kaynatmışsınız nasıl okuyacam şimdi
arkadaşlar ben çıkıyorum,eşim gelcek şimdi camiden namazımı kılayım, bir çay demleyim yanınada birşeyler hazırlayım,benimki sabah ALLAH cc rahmet eylesin cenazeye gitti evde bişey yiyemeden
hadi hepiniz ALLAH cc emanet olun
arkadaşlar ben çıkıyorum,eşim gelcek şimdi camiden namazımı kılayım, bir çay demleyim yanınada birşeyler hazırlayım,benimki sabah ALLAH cc rahmet eylesin cenazeye gitti evde bişey yiyemeden
biraz karışık oldu yukarda o yüzden tekrar yazayım dedim ,10,11,12 yi ben aldım Allah kabul etsin şimdiden:))))))))
cok gecmiş olsun mues ALLAH beterinden korusun canım
amin canıım yazdım listeye inşallah ALLAH cc kabul eder dualarımızı.o zaman ben de 13 14 15 alayım ben aldım Allah dularımızı kabul eylesin
biraz karışık oldu yukarda o yüzden tekrar yazayım dedim ,10,11,12 yi ben aldım Allah kabul etsin şimdiden:))))))))
edanurlu ben arapçasından degil ama türkçesinden okuyorum
kabul olursa öyle okuyabilirim.
canım benim ebaydan aldığım vitamin bugün geldi benimde siparişi vereli 20 günü geçmişti
korkma inşallah seninkide gelir
olur inşallah canım,ALLAH cc kalblerdekini iyi bilir önemli olan niyettir,
ama mealini değil arapanın türkçede yazılışını diyorsun değilmi,
mesela
elhamdülillahi Rabbil alemin.......
edanurlu bende okurum bebegim söle hangi cüzlerse okuyalım 5 cüzde ben alırım
ciddimisin çok sevindim ya:)peki sipariş takip numarasından takip etttin mi hiç postadan?ben dün satıcıya mail gönderdim expres postalarda evine kadar gösterirmiş bunlarda göstermezmiş üzülme ben düşük tuttum tutarı dedi ama ne nilim işte emin olamadım bi türlü.sen takip etmişmiydin canım?
edanurlu bende okurum bebegim söle hangi cüzlerse okuyalım 5 cüzde ben alırım
canım ben hiç takip etmedim yani nasıl takip edildiğini bilmiyorum
sadece satıcıya email attım kendisi kutunun üzerine vitamin diye belirtiyoz dedi
yani korkmayın ilaç değil gümrüğe takılmaz demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?