Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yagmurum naptınız bebegim doktora gidicektin ne dediler nasılmış tahlilin sonucu

şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın

dur yapma hemen böyle tatlım ağlama kıyamam,hatırlarsan kris 3. aya yakın klomen kullananlarda değerlerin çok düştüğünü sonrasında tavan yaptığını yazmıştı sizinkide öyledir,bırakmayın tedaviyi

anladım bebegimde klomen veya başka bi ilaç verip sonra çatlatma ignesi veriyolarya ondan dedim şimdi sana çatlatma ignesi verecekmi

NEEEEEEEEEEEEEEEE ciddimisin şu an ağlıyorum emin olabiliesin ,doğrumu ,bayılacağım şimdi mutluluktan:))))))))

meri aşkım ya bunu eşime ben nasıl anlatacağım,bizim değerler resmen 0 dı,inanmazki(((((

canım aglama kıyamam ben pek anlamıyorum durum çokmu vahim 25 günde nasıl uçar gider

anladım bebegimde klomen veya başka bi ilaç verip sonra çatlatma ignesi veriyolarya ondan dedim şimdi sana çatlatma ignesi verecekmi

doktora bayıldım çok şekerdi abla kız gibi muhabbet ettik ,eşimin durumundan bahsettim biraz tesstten vs konuştuk kadın afalladı kaldı söylediklerim karşısında,bundan sonra hep ona gidicem

canım benim klomen kullanmamı gerektiren bi durum yok zaten yinede doktor 21. gün progestorona bakalım dedi,daga önce yaptırmıştım normaldi

çatlatma iğnesini ben istedim,ama doktor yumurtaların ikiside gerekli olgunluğa erişirse tavsiye etmem dedi,sanki olucak hemen birde böyle deneyelim bakalım

yagmurum canim arkadasim hic üzülme degerler bizdede düsmüstü ama kesinlikle tedaviyi birakmayin niye canini sIkiyosun sen Allah büyük canm benim bak gör bir kac ay sonra nasil mutlu olacaksin

Oyyy bebeğim kıyamam sana,sakın hırpalama kendini...
Zaman zaman spermlerde böyle inişler çıkışlar oluyor fıstığım...
İyi düşün,herşey güzel olacak...
Akıttığın gözyaşlarına dayanamam...
İnan ki ben de ağlarım

meri aşkım ya bunu eşime ben nasıl anlatacağım,bizim değerler resmen 0 dı,inanmazki(((((

inanmak zorunda ,kesinlikle öyledir bak gör bir aya tavan yapare hatırlasana krislerdede öyle olmuştu binlere düşmüş onlardada,geçicek bebeğim toparlayın kendinizi ve yola devam,bu bence beklenen bir durumdu

canım aglama kıyamam ben pek anlamıyorum durum çokmu vahim 25 günde nasıl uçar gider

şimdi tel aradım kapat diyo bu konuyo onunda aklı almıyormuş ,bi şekilde ona ilaçları içirsem tatlılıkla,kaan hocada olumlu şeyler yazarsa (inşallah)Ama tel sesi berbattı yıkıldı resmen,dokunsam ağlıyacak oda

anladım canım hayırlısı olur inşallah çalışmalara devam

canım nasıl olur yaa vardır bi yanlışlık
inan bende çok üzüldüm şoktayım

herkes catir catir dogururken biz günlerimizi spermlerle ugrasmakla geciriyoruz buda hayatimizin bir süreci yarin ne olacagini kimse bilemez hic kendimizi üzmeyelim sonunda zafer bizim olacak isteyelim yeterki

Kızlar hepinize iyi akşamlar...
Canlarım hepinizi çooook seviyorum...
YAĞMURUM beni de duygusala bağladı...
Offff benim de sinirlerim bozuldu

çok iyi anlıyorum durumunuzu bebeğim ama yapıcak bişey yok düzelicek herşey inşallah,bazılarında tedavi aşamasında değerlere sıfırlanıp tekrardan çıkabiliyo diye biliyorum ,
toparlar eşinde kendini sende tatlı tatlı anlat ona şimdilik üstüne gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…