- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.841
yagmurum naptınız bebegim doktora gidicektin ne dediler nasılmış tahlilin sonucu
şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
selam kızlar nabersiniz bakimmm:))
ben bu gün yumurta takibine başladım 2 tane yumoş varmış 13 ml lik,bu gün 8. günümdü doktor normalden fazla büyükler dedi 12. gün tekrar gidicem
yok ilaçlık bi durum değil canım bende zatan bi sorun yoktu ama bu ayı daha iyi değerlendirmek ve çatlatma iğnesiyle denemek istediğim için gittim doktora,soğan kürü yapıyodum ben onla ilgili olabilir dedi doktor
dur yapma hemen böyle tatlım ağlama kıyamam,hatırlarsan kris 3. aya yakın klomen kullananlarda değerlerin çok düştüğünü sonrasında tavan yaptığını yazmıştı sizinkide öyledir,bırakmayın tedaviyi
dur yapma hemen böyle tatlım ağlama kıyamam,hatırlarsan kris 3. aya yakın klomen kullananlarda değerlerin çok düştüğünü sonrasında tavan yaptığını yazmıştı sizinkide öyledir,bırakmayın tedaviyi
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
anladım bebegimde klomen veya başka bi ilaç verip sonra çatlatma ignesi veriyolarya ondan dedim şimdi sana çatlatma ignesi verecekmi
meri aşkım ya bunu eşime ben nasıl anlatacağım,bizim değerler resmen 0 dı,inanmazki(((((
meri aşkım ya bunu eşime ben nasıl anlatacağım,bizim değerler resmen 0 dı,inanmazki(((((
canım aglama kıyamam ben pek anlamıyorum durum çokmu vahim 25 günde nasıl uçar gider
doktora bayıldım çok şekerdi abla kız gibi muhabbet ettik ,eşimin durumundan bahsettim biraz tesstten vs konuştuk kadın afalladı kaldı söylediklerim karşısında,bundan sonra hep ona gidicem
canım benim klomen kullanmamı gerektiren bi durum yok zaten yinede doktor 21. gün progestorona bakalım dedi,daga önce yaptırmıştım normaldi
çatlatma iğnesini ben istedim,ama doktor yumurtaların ikiside gerekli olgunluğa erişirse tavsiye etmem dedi,sanki olucak hemen birde böyle deneyelim bakalım
NEEEEEEEEEEEEEEEE ciddimisin şu an ağlıyorum emin olabiliesin ,doğrumu ,bayılacağım şimdi mutluluktan:))))))))
merini dedigi gibi tavan yapar inşallah söleme yükselmiş de olmazmı
şimdi tel aradım kapat diyo bu konuyo onunda aklı almıyormuş ,bi şekilde ona ilaçları içirsem tatlılıkla,kaan hocada olumlu şeyler yazarsa (inşallah)Ama tel sesi berbattı yıkıldı resmen,dokunsam ağlıyacak oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?