Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım lütfen üzülme, bende hatırlıyorum kris demişti, 3 ay klomen ve proxeed kullananlar 3 aydan sonra test yapsınlar,çünkü değerler çok az çıkar demişti ama sonra tavan yapar dedi diye hatırlıyom..Ay şimdi bende korktum bizde bu ayın 23ünde test yaptırcaz, 3 ay dolacak klomen ve proxeedde, zaten benim eşim azospermdi yine sıfırlanırsa o kahrolur, nasıl anlatırım bunu ona yaa..Acaba biraz geçtikten sonramı test yapsak bizde..Kaş yapalım derken göz çıkarmam inş..Bende ilaçalrı falan bırakır diye korkuyorum eğer sonuç kötü gelirse..Aman Allah'ım korusun ..

Ronyam sıkma canını meleğim...
Herşey yoluna girecek...
Perşembe günü güzel haberler vereceksin bize inşallah...

walla bu duyguyu ben yaşadım kimse yaşamasın ,nerdeyse yolun ortasında çocuk gibi ağlayacaktım(((((((

ronyam canım inş perşembe akşamı güzel bir haberle dönersin bebişim..Sıkma canını,Allah'ın izniyle birşey olmaz..

Kötü düşünme bebeğim...
Güzel haberlerle geleceksin

hayırlısı canım sıkma canını yükselir yine bence hiç bırakmayın tedaviyi hoş ne desek boş bunu sana değil eşine anlatmak lazım biliyorum :))
hangi vitaminleri kullanıyordunuz???

bakalım yarın bizim karşımıza ne çıkıcak eşimde yarın veriyo kızlar belkide bizimkilerde düşmüştür((
aynen bizimde 3 ay oluyor bizimkide bu ay vericek test :18:
amann hsg gerek görmesinde :18:
inş.perşembe güzel haberlerle gelirsin

ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen baruk boncuk nun hamilemiiiiiiiiiiiii
ayyy sok oldum mutluluktannnnnnnnnnnnnnnnnn
bende diyorum bu kız neden bu kadar soğuk kanlı
şöyle bi 10 15 sayfa geriyi okuyuver bacım :82:

walla bu duyguyu ben yaşadım kimse yaşamasın ,nerdeyse yolun ortasında çocuk gibi ağlayacaktım(((((((

Canım benim sıkma canını, verende Rabbim vermeyende, bak biz hiçten geldik bu aşamalara, Allah'ın izniyle çıkış var ve bu artacak, sen gönlünü ferah tut yeterki ve eşine destek ol bugünlerde, bence kesinlikle düzelir, çünkü bizde hiç yoktu sperm falan, ama çok şükür çıkış oldu, o yüzden asla üzülme, zamanla artacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…