- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #14.881
şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
kızlar bugün benimde canım sıkkın
geçen gün size anlattımmı bilmiyom ultrasonda doktor yumurta olan yumurtlalığı bir türli göremedi
belki 20 dakika uğraştı yumurtalık yok önüne bağırsak geçmiş falan dedi
sonra ben biraz bekleme salonunda bekledim ve yine aldı bu sefer çok net olmasada göründü
ama ben resmen öldüm acıdan o aleti içimde o kadar çok çevirdiki canım yandı
neyse bugün gittim yumurta ne durumda diye ama yine görünmedi
doktor acaba yapışıklıkmı var tüplerde dedi
bide benim o tarafımda acayip batmalar var oturup kalkarken çok ağrım oluyor
içim içimi yiyor acaba tüpte bir hasarmı oldu bugünde baya baktı yok görünmedi
perşembe yine gel dedi umarım güzel haberler alırım
yağmurum bende hatırlıyom kris bahsetmişti biz sıfırı gördük demişti
bence üzülme bak kris gelince onada sorarsın
(((( umarım görünmesede vardır yumoşun canım
pamuuukkkkkkkkkkkkkkkk yavrum sesim geliyomu boncuk nun baruk hamile haberin varmııı
topragim misafirlerim varya ondan nadiren giriyorum sizinlede karsilasamiyorum haliyle ama sizi cok özledim iyisiniz degilmi
ciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen baruk boncuk nun hamilemiiiiiiiiiiiii
ayyy sok oldum mutluluktannnnnnnnnnnnnnnnnn
pambığım dünya hamilemiz war herkesin değerler tavan yaptı bizimkilerde yerlerde sürünüyo ne olacak şimdi :)))))))))))
canım lütfen üzülme, bende hatırlıyorum kris demişti, 3 ay klomen ve proxeed kullananlar 3 aydan sonra test yapsınlar,çünkü değerler çok az çıkar demişti ama sonra tavan yapar dedi diye hatırlıyom..Ay şimdi bende korktum bizde bu ayın 23ünde test yaptırcaz, 3 ay dolacak klomen ve proxeedde, zaten benim eşim azospermdi yine sıfırlanırsa o kahrolur, nasıl anlatırım bunu ona yaa..Acaba biraz geçtikten sonramı test yapsak bizde..Kaş yapalım derken göz çıkarmam inş..Bende ilaçalrı falan bırakır diye korkuyorum eğer sonuç kötü gelirse..Aman Allah'ım korusun ..
Pamuğum gerçekten çok özlüyoruz seni
kız ben degil keşkeeee ama inşallah oda olucak diger arkadaşlarım
canım lütfen üzülme, bende hatırlıyorum kris demişti, 3 ay klomen ve proxeed kullananlar 3 aydan sonra test yapsınlar,çünkü değerler çok az çıkar demişti ama sonra tavan yapar dedi diye hatırlıyom..Ay şimdi bende korktum bizde bu ayın 23ünde test yaptırcaz, 3 ay dolacak klomen ve proxeedde, zaten benim eşim azospermdi yine sıfırlanırsa o kahrolur, nasıl anlatırım bunu ona yaa..Acaba biraz geçtikten sonramı test yapsak bizde..Kaş yapalım derken göz çıkarmam inş..Bende ilaçalrı falan bırakır diye korkuyorum eğer sonuç kötü gelirse..Aman Allah'ım korusun ..
başım felaket ağrıyo bi bitki çayı yapayım kendime ,birazdan gelirim ,kapatmıyorum:))))))
hayırlısı canım sıkma canını yükselir yine bence hiç bırakmayın tedaviyi hoş ne desek boş bunu sana değil eşine anlatmak lazım biliyorum :))
şu an kendimi ağlamamk için zor tutuyorum,başım ağrıyo o yüzden
şok oldum kızlar birkaçtane sperm hücresine rastlanmış(((((((((20 mıl sperm 25 günde uçmuş gitmiş (((((((((
kaan hocaya msj attım eşim daha ewe gelmedi ,ilaçları kullanmıyacak galiba ,allak bullağım kusuruma bakmayın
aynen bizimde 3 ay oluyor bizimkide bu ay vericek test :18:bakalım yarın bizim karşımıza ne çıkıcak eşimde yarın veriyo kızlar belkide bizimkilerde düşmüştür((
amann hsg gerek görmesinde :18:kızlar bugün benimde canım sıkkın
geçen gün size anlattımmı bilmiyom ultrasonda doktor yumurta olan yumurtlalığı bir türli göremedi
belki 20 dakika uğraştı yumurtalık yok önüne bağırsak geçmiş falan dedi
sonra ben biraz bekleme salonunda bekledim ve yine aldı bu sefer çok net olmasada göründü
ama ben resmen öldüm acıdan o aleti içimde o kadar çok çevirdiki canım yandı
neyse bugün gittim yumurta ne durumda diye ama yine görünmedi
doktor acaba yapışıklıkmı var tüplerde dedi
bide benim o tarafımda acayip batmalar var oturup kalkarken çok ağrım oluyor
içim içimi yiyor acaba tüpte bir hasarmı oldu bugünde baya baktı yok görünmedi
perşembe yine gel dedi umarım güzel haberler alırım
yağmurum bende hatırlıyom kris bahsetmişti biz sıfırı gördük demişti
bence üzülme bak kris gelince onada sorarsın
bende diyorum bu kız neden bu kadar soğuk kanlıciddimisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sen baruk boncuk nun hamilemiiiiiiiiiiiii
ayyy sok oldum mutluluktannnnnnnnnnnnnnnnnn
başım felaket ağrıyo bi bitki çayı yapayım kendime ,birazdan gelirim ,kapatmıyorum:))))))
walla bu duyguyu ben yaşadım kimse yaşamasın ,nerdeyse yolun ortasında çocuk gibi ağlayacaktım(((((((
hayatim baruk nun boncuk hamilemi gercekten
yoklugumda neler olmussssssssssssss
listeyidemi görmedin delüüüüüüüüüüüüühayatim baruk nun boncuk hamilemi gercekten
yoklugumda neler olmussssssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?