- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.481
kuzum dur değiştirem bende seviyorum o eski avatarımı kadın azcık suratsız ama :))
ayyy böyle kal ronyacım ben sana böyle alışığım yağmurumunda dediği gibi sanki seni görmüş gibi oluyorum bilemiyorum ama :)))) kalsın bu avatarın
bende seviyorum suratsız amelie yi
bana çok benzetiyorlar o kadıını :))
tabi sen suratsız değilsindir :)))))
slm kızlarrrr... ronya bence böyle daha güsel vallaaaa...
oooooooooooo maşallah ronya da ronyaymış hani ne kadar tatlısın sen öyle canım yacanım sağol bu benim işte
ama fazla tutamıyom tanıdık falan çıkmasın sonra
pamuk için koydum oda kaçtı göremeden
oooooooooooo maşallah ronya da ronyaymış hani ne kadar tatlısın sen öyle canım ya
canımcığım sağol sende koyda bi fotonuda yüzünü görek azcık
sayfa hata vermesin ):))) ben resmimi koyarsam
ronyacım ya hani bana yazdığın multivitamin varya onu nerden alcam ki netten falan oluyo mu bana link gönderebilirmisin biliyorsan eğer.. eczaneden mi aldın sende yoksa.. bide e vitamini içiriyo musun kocana ben versem mi ki kararsız kaldım da doktor önermeden kullanmayın diye okudum burda ma herkeste kullanıyo yaniii amannnnn valla kafam karışıyoo heeeee... :26:
ayy kız kullansın eşin vitaminin ne zararı olcak ben necmettin hoacaya sordum özellikle evicap alsın dedi
diğer vitaminler için keyfinize kalmış dedi
yani bence gerek yok ama zararıda olmaz dedi
bende veriyom valla içim rahat etsin diye.eşime değerler düzelince dedim bak gördünmü benim vitaminler işe yaradı
oda gülüyor hayır neccmettin hocamın sayesinde diyor :))
dur linki vereyim sana sen yine araştır ben ebaydan bir link vercem sana ama türkiyeye kargo varmı yokmu onlara sen bakarsın
ürünü görmen açısından yollluyorum
ArginMax For Men (180 capsules) by Daily Wellness - eBay (item 260418963874 end time Dec-19-10 1237 PST)
canım birde gnc arginmax mens onada bak
benim güzel ronyam nerde :)))
oyyyy oyyyyyyyy biz seni unuturmuyuz hiç :)unuttunuz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?