- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.521
Ronyacın ,Krishazelim ewet eşim antideprasan kullanıyor,panik atak olduğu için ama çoğunlukla ayda bir alıyor.
Lustral kullanıyo beki duymuşsunuzdur en ağır ilaçlardan bir tanesi.Saklıcam paketi işimi şansa bırakamam.
Ya kızlar resimkoymayı birtürlü bereremedim ,zaten şaştımkaldım ermer halimimi koysam yoksa sarışınmı?
Zatende bereceremedim de:)))
Kendinize iyi bakın.
Eşim karşımda şu an kayınvalidemle sohbet ediyor ,cnım o kadar sıkılıyoki anlatamam...
:)))
cok ozledim sizi
canım nasıl ayda bir tane içiyor
ama antidepresan sürekli içilmez ise faydası olmaz
gerçi en iyisi hiç içmesin ama gerçekten çok fazla atak geçiriyorsa
doktorunda uygun bulacağı bir antideprasan iiçeblir.
canım profiline gir orda albüm oluştur diye bir seçenek var oraya hem sarışın hem esmer fotonu koyabilirsin
ama önce sana arkadaşlık daveti göndercen kabul etki albümünü görebileyim :)
kızlar bende evlendikten sonra lustralı 1 ay kullandım korkum dolayısıyla içeriğe girmeyeyeyim :)))) ağır birr ilaçtır canım zaten etkisini 1.5 ay sonra gösterir bu ilaç bide yağmurum sana şunu söyleyeyim bu ilaca başlarken hapın yarısını kırıp içiyorsun 1 hafta yani bünye alışana kadar tabi bırakırkende bu şekilde bırakılıyor pat diye bırakılmıyo bu ilaç yine yarım yarım 1 hafta boyunca içiliyo ve bu şekilde bırakılıyo
kızlar buarada natrol omega 3 balık yağı kampandaydı gittigidiyorda bende ayın 5 inde sipariş etmiştim 3 kutu kutuların içinde 150 kapsül var 2 kutusu natrol marka gelmiş 1 kutusuda solgar marka adam kutunun içine not yazmış sizden çok özür dilerim stoklar sebebiyle size bunu gönderdik diye artı bu solgarın içinde 60 kapsül bonusuda varmış yani adam bana fazla göndermiş oldu bilerek kızmayayım diye çünkü elime bugün ulaştı bayram dolayısıyla da daha bir uzadı tabi yanında çeşitli vitaminler koymuş hediye falan hey allam ya
Ne yapcan kız o kadar omega 3?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?