- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #1.461
merhaba krishazel,
ben de arkadaşlara katılıyorum. gerçekten de umut oldun bize,
ben de presssed sipariş ettim tavsiyen üzerine ,ebay dan 4 günde geldi,sevindim bayram öncesi valla desem yeridir.
bakalım hayırlısı .haa birde rahim filmi çekildim sağ tüpte sorun vardı ama çözümlendi çok şükür,şimdi bir kaç ay preseedle kendimize şans vermek istiyorum .sonrasında aşılama ya da tüp bebek dr.öyle söylemişti en son
tekrar teşekkürler,hayırlı bayramlar diliyorum bebişinle sana
Canim insallah guzel sonuc alirsiniz.
Doktorunuz tup bebek mi diyor peki? yoksa senmi acele ediyorsun. ??
Ayyy ne güzel kaynatmışsınız canlarımm..Tüm yazdıklarınızı okudum hemencecik..
Evet canım tüp bebek dedi doktor. Kaan Hoca da fsh ı düşürmeye çalıştı,düşüremezsek tüp bebek demişti. Nitekim düşmedi fsh..
Bugün Anatolia ile görüştük. Doktorumuz çok iyiydi. Adetin 2.günü bekliyor bizi tekrar. Kısa protokol olacak. Polikistik over tanısı koydu bana da.Ama tüp bebekte bu bir avantajmış. Nasıl bişeyse? Bu konudaki bir rahatsızlığımın işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi:)
ronyacım seni avatarından tanıyodum avatarını değiştirince tuhaf geldi .)))))))))
Ayyy ne güzel kaynatmışsınız canlarımm..Tüm yazdıklarınızı okudum hemencecik..
Evet canım tüp bebek dedi doktor. Kaan Hoca da fsh ı düşürmeye çalıştı,düşüremezsek tüp bebek demişti. Nitekim düşmedi fsh..
Bugün Anatolia ile görüştük. Doktorumuz çok iyiydi. Adetin 2.günü bekliyor bizi tekrar. Kısa protokol olacak. Polikistik over tanısı koydu bana da.Ama tüp bebekte bu bir avantajmış. Nasıl bişeyse? Bu konudaki bir rahatsızlığımın işe yarayacağı hiç aklıma gelmezdi:)
Ben geldimmmmm:))
Cok ozledim hepinizi
Neler yaptiniz nasil gecti tatiliniz?
Varmi herhangi degisiklikler?
kuzum dur değiştirem bende seviyorum o eski avatarımı kadın azcık suratsız ama :))
normal yolla olmasi icin ugrasacagiz biraz olmazsa asilamaya gecersin:) Tedaviye yeni basladiniz !Aşkım hoş geldddddddin.
Şimdilik bi değişiklik yok sadece düzen labarrtuvaarına msj atmıştım sperm yoğunluğu ne demk diye 1ml deki sperm sayısı demekmiş.
Bu daa demek oluyorki bizim 1ml 9 mil spermimiz war:))))
Hareketliliği arttırsak doğruca aşılama :)))))))))))
Sen nasılsın arkadaşım bebiş nasıl????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?