Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım bizimde fsh ve testesteron çok düşüktü ateş hoca klomen değilde serephone verdi 4 ay kullandık çok yükseltti şimdi bıraktı

kullandığınız vitaminler çok iii
bence sende bi kaç aya kalmaz hamile kalırsın sizin değerler bize göre çooook iiiiiiii

cnm bizimde senin gibi kullandığımız ilaç ve vitaminlere göre değerlerimiz çok düştü ama bu normalmiş dr dedi zaman zaman olurmuş hatta bugün eşimin bir arkadşı ürolog proxeed niye kullanıyorun gereksiz demiş ben ikna edene kadar çatladım eşimi o ürolog dedim tedavi dr değil dedim falanda filan:)

aynen canım hepimize umut oldular.
peki sizin 3 ay önce hareket ve morfoloji kaçtı

kullandığınız vitaminler çok iii
bence sende bi kaç aya kalmaz hamile kalırsın sizin değerler bize göre çooook iiiiiiii

inşallah canım inşallah hepimiz hmile kalırız bi an öncede,sende hamile kalbildin geçen ay ,devamı gelmedi ama hayırlısı böyleydi demmekki ve sen sayının milmde 10 olduğunu yazmıştın sanırım,sen bu aralar bence biraz fazla üzlüyosun haklısında yaşadıkların çok zor ama tedaviye devam edince mutlaka sonuç alacaksınız sıkma canını

evet zaman zaman iniş çıkış oluyo tatlımda proxeed kullanıyozya ondan artar diye bekliyodum ama sağlık olsun fazla düşmemiş en azından

ayın 23, de adet olmam gerekıyor ınsallah olmam

cok heyecanlı ve bırazcık umitliyim :)

nette kı ovulasyon tarıhlerı yaptıgım ovulasyon testlerı ıle tam tuttu :)

canım bende ovülasyon testi yapıyorum..
2 gün öncesinde çift çizgiler bitti..
kısacası yumurtlamayı tamamladık...
ayın 20-21 adet tarihim...
bu zamana kadar bana önerebileceğiniz bişey varmı....

canim gun asiri birkac kez daha iliskiye devam edin garanti olsun

sana onerecegimiz tek sey bundan sonra sabirla beklemek...

canim natures bounty aldim ben ama bulamadim gittigidiyorda vardi
birde sunu buldum

NOW OMEGA 3 Balık Yağı Fish Oil 200 Softgel GittiGidiyor.com'da #34267562

KRİSHAZEL nasılsın bebiş nasıl
canm sana daha öncede sormuştumcanımsayfalar hızlı ilerledigi için görmedin galiba
şimdi bu l arginine bana günde 3 kullanıyor.diger arkadaşlara günde 2 dedin canım
birde ilişkiden önce bol bol su için demişsin neden
sana özeldende sormuştum canım görmessin diye omega 3 senin dedigin yerden alıcamda güvenilir degilmi bir sorun çıkmaz

mericim sonuclarınız cok güzel sakın morelini bozma MAŞALLAH cok güzel
kapidan odemeli alin garanti olsun

nasılsın kırıscim görüşmeyeli kücük kızın nasıl

su kopnusunu yanlış anlamışsın tatlım biz bacakları dikerken tuvaletimiz geliyo demiştik kriste az su için yazmıştı,larginyi bizlerde günde 3000 mg kullanıyoruz yani 3 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…