- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.181
varikosel yok canım fsh çok düşüktü bizim 2 lerde başladık tedaviye
proxeed plus
gingo
ginseng
larginine
omega
evicap
klomen fsh için
incir kürü
keçiboynuzu kürü
23 şubatta 3. ayımız doluyo galiba test için beklemem gerekiyodu 2 hafta daha
varikosel yok canım fsh çok düşüktü bizim 2 lerde başladık tedaviye
proxeed plus
gingo
ginseng
larginine
omega
evicap
klomen fsh için
incir kürü
keçiboynuzu kürü
23 şubatta 3. ayımız doluyo galiba test için beklemem gerekiyodu 2 hafta daha
mericim hızın karşısında %1 yazıyor
doktor hız ve morfoloji düşük dedi....
tatlım bizimde fsh ve testesteron çok düşüktü ateş hoca klomen değilde serephone verdi 4 ay kullandık çok yükseltti şimdi bıraktı
aslına bakarsan bir hafta öncesinde yaptırsaydık bu testi bişey çıkmaz der ve çok üzülürdüm,ama şimdi nun ,baruk,boncuk onların değerlerini biliyorum ve onlar hamile kaldıysa benimde şansım var demekki diyorum ,banada umut oldu kızlar
aslına bakarsan bir hafta öncesinde yaptırsaydık bu testi bişey çıkmaz der ve çok üzülürdüm,ama şimdi nun ,baruk,boncuk onların değerlerini biliyorum ve onlar hamile kaldıysa benimde şansım var demekki diyorum ,banada umut oldu kızlar
kullandığınız vitaminler çok iii
bence sende bi kaç aya kalmaz hamile kalırsın sizin değerler bize göre çooook iiiiiiii
aynen canım hepimize umut oldular.
peki sizin 3 ay önce hareket ve morfoloji kaçtı
cnm bizimde senin gibi kullandığımız ilaç ve vitaminlere göre değerlerimiz çok düştü ama bu normalmiş dr dedi zaman zaman olurmuş hatta bugün eşimin bir arkadşı ürolog proxeed niye kullanıyorun gereksiz demiş ben ikna edene kadar çatladım eşimi o ürolog dedim tedavi dr değil dedim falanda filan:)
onlar aynı canım sadece sayıda düşme olmuş
canım eşin ateşlendigi içinde olabilir bence 15 gün sonra bir daha yaptırsanız
birde perhiz süreside önemli canım.ikiside aynı süreli olmalı bence
canım bende ovülasyon testi yapıyorum..
2 gün öncesinde çift çizgiler bitti..
kısacası yumurtlamayı tamamladık...
ayın 20-21 adet tarihim...
bu zamana kadar bana önerebileceğiniz bişey varmı....
sagol canım yaa.bırde omega 3 alıyım dıyorum sız hangısınden almıstınız.hangısını tavsıye edersınızı.sanırım bırde cıva ıcermeyenlerı varmıs yada cıva oranı az olanlar.hangısı acaba.krısh te yok o bılırdı.sız bılıyorsanız soylersenız sıparıs ederım canım
hazel82 kris verdigi siteden proxeed aldınmı.bende ordan krisin tavsiye ettigi omega 3 alıcam
kapidan odemeli alin garanti olsun
mericim sonuclarınız cok güzel sakın morelini bozma MAŞALLAH cok güzelkızlar çok pardon eşimi gönderdim yazamadım hemen
hacim:4,5 ml
konsantrasyon :13 milyon
total :58,5 milyon
yavaş ve yerinde hareketliler:%60
ileri:0
hareketsiz:%40
motfoloji:%1
bir ay önce milimde 17 milyon toplam 70 milyon civarıydı
fsh:9,43
lh:8,70
total testesteron:7,05
kapidan odemeli alin garanti olsun
KRİSHAZEL nasılsın bebiş nasıl
canm sana daha öncede sormuştumcanımsayfalar hızlı ilerledigi için görmedin galiba
şimdi bu l arginine bana günde 3 kullanıyor.diger arkadaşlara günde 2 dedin canım
birde ilişkiden önce bol bol su için demişsin neden
sana özeldende sormuştum canım görmessin diye omega 3 senin dedigin yerden alıcamda güvenilir degilmi bir sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?