Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
kriscim bizde cuma tahlillerle mail atıcaz kısmetse kaan hocaya eşim kullandığı vitaminleri söylesinmi mailde

fena degil kuzum ya

kacinci ay proxeed ve klomenin?

3, aydan sonra artis basliyor ama bu degerlede hamile kalabilirsin

fakat preseed jel sart . ileri hzili yok cunki
ptreseed yavas ilerileri ileri hizli yapacak

kris ben hızlı ilerinin sıfır olduğuna inanamıyorum pek çünkü sadece burda sıfır çıkıyo,başka yerlerde yaptırdığımızda %10 dan aşa çıkmıyo hızlı ileri

krishcim bugun barukun aldıgı sıteden sıparıs verdım(eczanette.com) kapıda odeme yapıcam.en ucuz ordaydı(99.90tl).gercı arada 7 tl fark var.ben sımdılık 1 kutu ıstedım.sonra yıne alırım. teoman yıne ısımıze karısmazsa ve esımın aklını bulandrmazsa yarın(

ya kızlar bısı sorcam.ben yarın bır profa muayene olcaktm.en son nısanda fsh,lh falan baktrdım adetın 3. gununde.sımdı yenıden yaptrmak ıstıyorum.ama adetım bugun ancak geldı.ama daha sökülemedi tam olarak.pembe pembe gelıyor.ben yarın fsh testı versem kandan bakılsa olurmu yoksa 3. gunumu gıdeyım kan tahlılı ıcın.hangısı daha dogru sonuc verır yoksa farketmezmı.yarın artık dr. a eskı sonucları gostercem.bakalım ne dıycek.

hazelcim evet adetin 3. günü yaptırdımıştımm dr bugun serephone verdi günde 1 tane kullancam

bu testi hocaları istiyomuş ama bende kendimden şüpelendim yani ne ylan söyliyim acaba bişe mi var diye
aleynacım adetın 3 gunu yaptrdıysan gayet guzel bence degerın.yuksek falanda degıl

Pek anlamlı olmaz cuma verseniz iyi olur testi

belki başka testlerde ister o yüzden strese girmeyin bence

adetın 3. gunku hormon testlerım dısında hepsını yaptrdım.T3-t4-Bilirubin,tsh-prolakt.-DHEA-hemogram-glıkoz-SGPT-kalsıyum-sodyum-glukoz-HBsAg-HCV-HIV ,smear testı hepsını yaptrdım canım.sadece adetın 3. gunu fsh ve lh baktrcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…