- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.221
canım nasılsın? üzülmüşsün biraz ama bana çok kötü gibi gelmedi sonuçlarınız. o kadar ilaç kullanıyorsunuz mutlaka şaha kalkacaktır sabırla beklemeye devam
Arkadaşım tedaviye ilk başladığınız zaman sperm sayısı kaçtı 3 aydamıyükseldi ?
fena degil kuzum ya
kacinci ay proxeed ve klomenin?
3, aydan sonra artis basliyor ama bu degerlede hamile kalabilirsin
fakat preseed jel sart . ileri hzili yok cunki
ptreseed yavas ilerileri ileri hizli yapacak
Anti Muller Hormonu
nden istediki? FSH in mi yuksek yumurtan mi yok?
menopoza girmek uzere olan lara yapiliuyor genelde bu test nekadar zamani kaldigini ogrenmek icin.
3 ayımız daha dolmadı özlem ilk başladığımızda 7- 10milyon arası değişiyodu
bizde 4 milyonla başladık klomen ve proxeed tedavisinede o yüzden sordum ekimde başladık 10 gün sonra test yapıcaz hayırlısı bakalım
şimdi baktım FSH 4.4 CIKMIŞ NASıl kırıhazel yüksekmi
aleynacım adetın 3 gunu yaptrdıysan gayet guzel bence degerın.yuksek falanda degıl
ya kızlar bısı sorcam.ben yarın bır profa muayene olcaktm.en son nısanda fsh,lh falan baktrdım adetın 3. gununde.sımdı yenıden yaptrmak ıstıyorum.ama adetım bugun ancak geldı.ama daha sökülemedi tam olarak.pembe pembe gelıyor.ben yarın fsh testı versem kandan bakılsa olurmu yoksa 3. gunumu gıdeyım kan tahlılı ıcın.hangısı daha dogru sonuc verır yoksa farketmezmı.yarın artık dr. a eskı sonucları gostercem.bakalım ne dıycek.
Pek anlamlı olmaz cuma verseniz iyi olur testi
inşallah artmıştır değerler özlemcim,bizede yaz sonuçları olurmu,bizde 23 kasımda başladık bu ayın sonunda dolucak
cuma gunu kan tahlılı yaptrayım degıl mı.pekı yarın eskı sonucları gostersem bı sakıncası olurmu acaba.offf ne yapacagımı sasırdım.adetınde gecıkecegı tuttu
hazelcim evet adetin 3. günü yaptırdımıştımm dr bugun serephone verdi günde 1 tane kullancam
bu testi hocaları istiyomuş ama bende kendimden şüpelendim yani ne ylan söyliyim acaba bişe mi var diye
valla kris tek tek söylemiyo hiç ben her mailde hormon ve semen sonuçlarını aynı anda atıyorum o da bir ay sonra yenileyip tekrar gönderin yazıyo belkide sadece hormonu söylemiştir bilmiyorum
şimdi baktım FSH 4.4 CIKMIŞ NASıl kırıhazel yüksekmi
bizde 4 milyonla başladık klomen ve proxeed tedavisinede o yüzden sordum ekimde başladık 10 gün sonra test yapıcaz hayırlısı bakalım
belki başka testlerde ister o yüzden strese girmeyin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?