- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #15.141
canım arkadaşım ,iki yöntemlede hamile kalan arkadaşımız var mesala topiğin sabihi boncuk arkadaşımız önce irahim saraçoğlunun kürleriyle hamile kaldı ,şimdide ilaçlar ve vitaminlerle:)
hiç üzülme sanada biryol çare buluruz burda:))))))
ya allah rızası için bana yardımcı olacak biri yokmu yaaaaaaaaaa
antalya canım bu problem yok demi
ben dün çok rahatsızdım bir şeyleri gözdenmi kaçırdım acaba
yok bebegim tanımıyorum valla nasıl oldu bende bilmiyorum ben bu faceyi sizin için açtım zaten sildim hemen görünce korkarım öyle şeylerden resimleri bile sildim farkındaysan rahat ol kimseyi tanımıyorum
çok tşk ama benim gibi olan varmı lütfen cavap yazın sıperm yapı bozukluğu ibrahim saraçoğlundan ilaç aldık bu işe yararmı bide boncuk arkadaşımız da saraçoğlundanmı ilaç almış ya lütfen cevaaapaaaaaaaaaapppppppppppppppp
slm kızlar, nasılsınız?
bu sabah dr tekrar kan testi yapacağını söylemişti, sabah gittik gerek yok idrara sıkış ultrasonla bakayım dedi. ben de düşündüm bi öyle bi böyle diyo, sonra başka birine gittim. o da alttan ultrasonla baktı ve keseye benzer bişe görünüyo ancak kanama odakları da var yani % 100 diyemem dedi pts gel bi daha bakalım dedi kan testine de gerek yok dedi. ilaca dvm et ve istirahat et dedi.
kriscim ilaçları sormuşsun: progynex (fitil olarak kullanıyorum) ve folbiol.
barukcum bugün 5. gecikme günüm ancak o değer çok da bişe ifade etmiyor malesef görüyosun( Rabbim sorunsuz gebelikler sağlıklı bebişler nasip etsin inş.
herkese selam kızlar ,bizim değerler düşüşe geçmiş canım sıkıldı biraz
canım kaçken kaç olmuş yazarmısın bugünmü test oldu
bir problem yok canım
sen nasılsın agrın varmı yine
herkese selam kızlar ,bizim değerler düşüşe geçmiş canım sıkıldı biraz
aldınmı canım tattiği
aldımmm kuzumm hem gece hem sabah sıkıştırcam kocişii
o çok bilmiş doktoru dinlemicem adam bize gün aşırı diyoo ya
zaten durum vahimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?