Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok tşk ama benim gibi olan varmı lütfen cavap yazın sıperm yapı bozukluğu ibrahim saraçoğlundan ilaç aldık bu işe yararmı bide boncuk arkadaşımız da saraçoğlundanmı ilaç almış ya lütfen cevaaapaaaaaaaaaapppppppppppppppp

bgiraz önce incelamiştim eşimin elindeki bitsin alırım,tatlişim çokkk şükür dün yıkılmıştım ama bugun satenizde eşimde bende çok iyiyiz ,kaan hocayı aradım tl en 2 se elecekmiş ,akalım o ne diyecek:)))))
aşkım ya iyiki varsınız:)[/QUOTE]

sende iyiki varsın sizler iyiki varsınız canım.sizlerde bana çok yardımcı oldunuz.

antalya canım bu problem yok demi
ben dün çok rahatsızdım bir şeyleri gözdenmi kaçırdım acaba

Son düzenleme:
hazel canım sen nasılsın bu aralar seni iyi görüyorum
bak canişkom gel bizim topiğimize dert sıkıntı falan kalmaz
çılgın ve güzel hatunlar topiği burası

ya allah rızası için bana yardımcı olacak biri yokmu yaaaaaaaaaa

var tabiki canım ama biraz beklemen lazım kris var bu konuda hepimizi o yönlendiriyo akşama yazar sana mutlaka

sen sperm sonucunu net ve tam olarak yaz yaşınızı,varikosek varmı yokmu,hormonlara bakıldımı bunları yaz kris yardımcı olur sana canım ,hoş geldin bu arada

çakırcımm tüm sonucu yazarsan hepimiz sana yardımcı oluruz
yada yazdın çok geride kaldı bizler göremedik

yok bebegim tanımıyorum valla nasıl oldu bende bilmiyorum ben bu faceyi sizin için açtım zaten sildim hemen görünce korkarım öyle şeylerden resimleri bile sildim farkındaysan rahat ol kimseyi tanımıyorum

yok canım sadece sordum ,problem yok yani

ayrıca kızlar face de isterseniz bilgilerinizi resimlerinizi gizleyebiliyosunuz bu şekilde sizi tanımayan yada listenizde ekli olmayan herhangi biri profilinize fotolarınıza yada bilgilerinize erişemiyo,ve isterseniz tanımadığınız k,ş,lerden arkadaşlık talebi almayıda iptal edebilirsiniz

Son düzenleme:

canım hoşgeldin aramıza senin eşinin morfoloji %3
bu topikte %1 ile hamile kalan var bizimki malesef 0
herşeyden önce moral çok önemli
almişsınız artık inşallah faydası olur

nuncuğum ben çok iyi bilmiyorum ama değerler yavaş yavaş artıyo diye duymuştum rahat ol canım bebişin senle

aldımmm kuzumm hem gece hem sabah sıkıştırcam kocişii
o çok bilmiş doktoru dinlemicem adam bize gün aşırı diyoo ya
zaten durum vahimm

bizde bu sefer ovülasyonda çift çizgiyi görünce bi sabah bi akşam yaptık...
tabii vahim şekildeki spermler ile...
işe yarayıp yaramadığını anlayacağız..
bide şu bacakları havaya kaldırmak yokmu poponun altına yastık koyup en zoru o inanın belimin ağrısından ölüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…